Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Everton bepaalt vraagprijs op 90 miljoen euro

Laatste update:
/
AC Milan heeft bij Barcelona geïnformeerd naar Christian Tello. De vleugelaanvaller, die vorig seizoen op huurbasis voor Fiorentina uitkwam, mag vertrekken uit het Camp Nou. (SPORT)
/
Internazionale heeft nog ruim een week de tijd om Antonio Candreva binnen te halen. Lazio heeft een deadline gesteld voor 4 augustus; na die dag zal het de Italiaans international niet meer verkopen. (Tuttosport)
/
Everton vraagt de absolute hoofdprijs voor Romelu Lukaku. Eigenaar Farhad Moshiri eist niet minder dan negentig miljoen euro voor de 23-jarige aanvaller uit België. (La Gazzetta dello Sport)
/
Sassuolo-voorzitter Giorgio Squinzi sluit niet uit dat Domenico Berardi later naar Juventus gaat. Hij zegt dat hij volgend jaar zomer weer met de kampioen gaat praten. (La Gazzetta dello Sport)
/
Efe Ambrose ruilt Celtic waarschijnlijk op huurbasis in voor Olympiacos. De 27-jarige verdediger was ook in beeld bij Maccabi Tel Aviv, maar hij geeft de voorkeur aan de Grieken. (Sportday)
/
Joe Allen verbond zich maandag aan Stoke City. De middenvelder had volgens algemeen directeur Tony Scholes ook voor ‘twee Europese topclubs’ kunnen kiezen. (Stoke Sentinel)
Denk je dat Romelu Lukaku deze zomer weggaat bij Everton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk krijgt barca nog geld voor tello, Vermaelen, Montoya en Douglas. Dan vind ik het best.

Wauw deze transfermarkt slaat helemaal door het dolle heen! Lukaku 90 miljoen laat me niet lachen. Ik vind Lukaku zo beperkt als ik hem zie spelen. Hij is absoluut subtop niet meer. Clubs als Sevilla, Leverkusen, Liverpool etc dat is zijn niveau

26 juli 2016 om 21:07

Modricmagic, we zullen er aan moeten wennen. Steeds meer spelers worden overpriced, zoals hier Lukaku. En dat zal de komende tijd niet stoppen, reken daar maar op.

26 juli 2016 om 21:08

Tja je moet het anders bekijken. Voor everton is het n geweldige spits. Die willen hem niet kwijt en hebben geld zat. Als er iemand toch zo dom is om het te betalen vinden ze het prima. De transferwereld is pas echt ziek als iemand het ook echt betaalt

26 juli 2016 om 21:29

Tja helaas wel. De fifa moet er eigenlijk wat aan doen maar ja die zijn daar zo dom als nog wat

27 juli 2016 om 02:42

Tja net hoe je het bekijkt. Als een spits als Milik die dezelfde leeftijd is of 1 jaar jonger en niks bewezen heeft al 35 miljoen waard is...
Dan afwegen tegen Higuain die 28 is maar wel veel bewezen heb en 94 miljoen is Lukaku door zijn goede rendement in de PL en zijn leeftijd toch een 70 miljoen waard. Natuurlijk geen 90 maar dat is hoe de clubs er denk ik tegen aan kijken op dit moment. Afwegen tegen andere en omdat de gekke in de wereld zulke bedragen ook nog eens betalen waarom dan niet hoog inzetten?

Voordat je denk dat ik gek ben en dit allemaal normaal vind dat vind ik dus echt niet! Wat een schande de huidige realiteit in het voetbalwereldje ON-GE-LO-FE-LIJK!

De kans dat lukaku mislukt bij een topclub is zoveel groter dan dat hij er zal slagen.
Maar er zijn genoeg voorbeelden van beperkte spelers die een mooie carriere maken bij een topclub.
Het zal altijd een gok blijven met lukaku. Een heel dure gok. Zelfs de eerste prijs van 60 miljoen is hij absoluut niet waard, laat staan 90 miljoen.
Maar gelijk waar lukaku zal spelen, hij zal steeds minimum zijn 15 goals maken per seizoen. Ik denk dat er zelfs nog enkele jaren wat progressie in zit en het blijft maar een middelmatige ploeg waarin hij nu speelt.
Als hij zo voort doet zal hij op het einde van zijn carriere bij de grote topspitsen allertijden staan van de PL.

Man man man negentig miljoen voor technisch zo'n beperkte spits. Ik zou hem bij PSV niet eens willen in plaats van de Jong die meevoetballend gewoon beter is.

27 juli 2016 om 02:44

Haha you are koekoek! Ik zou hem heel graag bij PSV zien ipv de Jong! Lukaku speelt dus wel op het hoogste niveau en dan is meevoetballen veel lastiger kijk maar hoe de Jong het daar deed en die is zelfs nog wat ouder dan hem.
Zou ieder jaar het coen dillen record verpulferen hier

Pff 90mil? Voor mij is hij 35-40mil waard

higuain voor 94 heeft de bakens nochtans weer wat verder gezet of verziekt..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren