Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Europese held van Feyenoord: ‘Daar zou ik meteen voor tekenen’

Laatste update:

Elvis Manu kan donderdagavond in actie komen in de thuiswedstrijd tegen AS Roma. De 21-jarige aanvaller van Feyenoord maakte tegen Excelsior zijn rentree voor de Rotterdammers, nadat hij twee maanden niet had gevoetbald. In de competitie bleef het bij een kwartier, maar misschien liggen er nu meer minuten in het vooruitschiet voor Manu.

/

Het Algemeen Dagblad weet dat een invalbeurt sowieso het maximaal haalbare is voor Manu, die na een liesoperatie vijf weken afwezig was. Vorige week zat Manu al bij de wedstrijdselectie, maar kwam hij niet in actie. Hij zou het fantastisch vinden, als dat nu wel het geval zou zijn. “Natuurlijk zit deze wedstrijd tegen Roma in mijn hoofd. In Europa hebben de club en ik dit seizoen geweldige momenten beleefd.”

“Vorige week in Rome trainde ik mee met de groep en dat voelde echt als een bevrijding”, zegt Manu woensdag in de ochtendkrant. “Ik maakte weer deel uit van het geheel.” Trainer Rutten wacht af of hij de aanvaller nodig heeft in De Kuip. Mogelijk kan hij als invaller van waarde zijn, met zijn snelheid. In de Champions League-voorronde scoorde Manu al tegen Besiktas, maar dat doelpunt was niet doorslaggevend.

Als invaller tegen Zorya Luhansk maakte hij in de thuiswedstrijd in de absolute slotfase de 4-3 en hielp hij Feyenoord hoogstpersoonlijk naar de groepsfase. Later maakte Manu ook de winnende goal tegen Standard Luik (2-1) en in de returnwedstrijd tegen de Belgen scoorde de aanvaller nog eens. Hij wacht geduldig af hoe het donderdag gaat. “Een belangrijk doelpunt maken tegen Roma, dat zou wat zijn, zeg. Daar zou ik nu uiteraard meteen voor tekenen.”

Denk je dat Elvis Manu donderdag nodig zal zijn bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kazim eruit, Jens in de spits en Elvis op RB

25 februari 2015 om 10:22

Jens Toonstra in de spits zou net zo'n succes worden als Lasse Schone in de spits zetten..

25 februari 2015 om 10:26

PSVf4n, Jens op het middenveld, Elvis op rechtsbuiten, Mitchel in de spits!

25 februari 2015 om 10:45

Gewoon lekker kazim in de spits. Ben absoluut geen feyenoord fan, maar in een wedstrijd als deze kan feyenkord zo'n vechtersbaasje wel gebruiken

25 februari 2015 om 10:46

Mitchell dat word niks. Veels te statisch zit amper beweging in. De bal moet op echt op zijn lichaam gespeeld worden dan kan hij er wat mee. Ballen in de diepte of in de ruimtes zijn niet besteed aan Mitchell. Vind het sneu voor hem dat zijn transfer na Wigan niet doorging, in het Engelse lange bal voetbal zou hij wel passen

25 februari 2015 om 10:25

Klink nog niet eens zo gek als je kijk hoe Gervinho ze vorige wedstrijd steeds voorbij liep, Elvis brengt wel snelheid en hij is sterk

25 februari 2015 om 10:26

Juist niet, lekker Kazim laten klooien met die centrale verdedigers, dan hoeft Manu alleen zijn man uit te spelen en de 16 in te denderen. Lijkt me voor een verdediger erg vervelend, je moet de back rugdekking geven maar wordt de hele tijd bezig gehouden door Kazim de klerenkast die alles fysiek gaat oplossen.

25 februari 2015 om 10:54

Kazim de klerenkast? haha wat een slechte bijnaam, zo'n klerenkast is het niet, jaap stam was een klerenkast kazim niet.
Kazim in een etter, kuitenbuitertje die het bloed onder je nagels vandaan haalt geen klerenkast

25 februari 2015 om 11:29

Ik moet de eerste verdediger in Nederland nog zien die het op fysiek wint van Kazim. Tegen Roma zal het misschien anders zijn, maar die verdedigers zullen nog steeds geen makkelijke avond hebben en hun handen vol hebben. Hij gaat expres de duels aan waar spitsen juist vaak de duels uit de weg gaan.

25 februari 2015 om 12:50

Baardgrasmus heeft hier wel gelijk

Mensen riepen dat van de Hoorn de 1ste verdediger zou worden die kazim fysiek een lesje zou leren, dat kazim niet opgewassen is tegen de fysieke van de Hoorn. Nou zelf van de Hoorn kreeg het niet voor elkaar haha

Fysiek is kazim zelfs sterker dan pelle, alleen pelle heeft meer andere kwaliteiten naast zijn fysiek (techniek, balcontrole, kan beter schieten)

Ik kan me best voorstellen dat het voor een verdediger niet prettig is om kazim te moeten verdedigen

25 februari 2015 om 10:26

Dat Jens gedeelte snap ik niet helemaal, Kazim is prima tegen een ploeg als Roma. Een van de enige spelers in de ED met die vechtersmentaliteit zoals ze in Italië hebben

25 februari 2015 om 10:38

Ja, vooral je topscorer er uit halen. Iedereen praat elkaar weer heerlijk na wat betreft Kazim.

25 februari 2015 om 11:00

@timmatavs

Kazim voetbalt goed mee, werkt enorm hard en is belangrijk met zijn mentaliteit,maar het is geen goalgetter die er af en toe ook eens twee of drie maakt. 1op1 met de keeper mist hij veel, als hij al in die positie komt. Tja elkaar napraten? Het doelsaldo van feyenoord spreekt voor zich, of niet? Dat ligt natuurlijk niet alleen aan hem, boetius en toornstra zijn ook uit vorm, maar dat kazim geen echte afmaker is is wel duidelijk.

25 februari 2015 om 19:38

Kazim heeft gewoon een redelijk doelpuntgemiddelde.. Tuurlijk het kan beter, maar het kan altijd beter ook al had hij er nu 15 op zijn naam staan.

Even iets anders waarom kan achahbar niet spelen ipv vilhena links buiten vilhena speelt als een krant

25 februari 2015 om 10:30

Manu.kazim.jpb

@jody Lukoki.

Waarom Toornstra in de spits? Wat ga ja daarmee vooruit ten opzichte van Kazim? Kazim is een hard werkende spits die voor elke meter gaat, een bal heel goed vast kan houden, kansen creëert en bovendien ook gewoon 1 op 2 loopt terwijl het zijn 1e jaar is.

Toornstra moet gewoon op 10 of op de flank dan komen zijn kwaliteiten er veel beter uit en niet in de spits..

25 februari 2015 om 10:30

Matri, waarom staat Toornstra rechtsvoor? Je kan hem veel beter op het middenveld zetten, als Feyenoord nou eens 4-4-2 gaat spelen staat Toornstra op het middenveld waar hij veel beter uit de voeten kan. Manu en Boetius zet je dan voorin neer, dan heb je wat mij betreft een degelijk team

25 februari 2015 om 10:50

jaa dan staat ie dus rechtshalf ipv rechtsbuiten schiet je echt mee op.....
Toornstra rendeert het hele seizoen al fantastisch vanaf rechts.
Ik zeg net als tegen PSV Manu linksbuiten die telkens naar het centrum komt met de ongelofelijke aanvallende backs van Roma kan dat voor veel gevaar zorgen

Een soort Obiku?
En dan de rest van je leven in Rhoon naast de golfbaan wonen?

Maar wel die winnende gemaakt ... Dat wel.

Zeer onstuimige speler die belangrijker voor Feyenoord is dan menig een denkt. Hij heeft iets wat niemand anders binnen deze selectie heeft, namelijk iets onvoorspelbaars. Nu Boëtius gigantisch uit vorm is, is Manu de enige die zoiets kan brengen. Hij doet lekker waar hij zin in heeft, heeft schijt aan iedereen, is snel en heeft een enorm fysiek. Wat dat aan gaat lijkt hij qua voorkomen wat op Depay en in zijn spel wat op de grillige Suarez in zijn Groningen/ajax jaren.

Het moet alleen allemaal nog wat meer bijgeslepen worden. Als dat gebeurd heeft Feyenoord aan Manu een hele goede speler. Hij zou als invaller wel eens een hele belangrijke rol kunnen gaan spelen donderdag.

Voor volgend seizoen

Vermeer
Karsdorp , v Beek , Kongolo , Woudenberg
El Ahmadi , Toornstra , Propper
Manu , Kuijt , Boetius

Weg Mulder, Steenvoorden,boulahrouz,mathijsen.
clasie,immers,vilhena , Tevrede.

Kopen Propper 5 miljoen en Kazim plus Kuijt transfervrij

Doorschuiven van Varkenoord Woudenberg , Gronsveld , Verdonck , Nieuwkoop , Schuurman

Verhuren Sleegers , Dammers , Hahn

25 februari 2015 om 12:13

Ik denk dat propper graag naar het buitenland wil, maar zou wel een goede aankoop wezen voor feyenoord

25 februari 2015 om 13:02

Waarom propper kopen als je Vilhena hebt. Beter kopen ze 2 backs en een extra cv ervanuitgaande dat we met Kuyt al een nieuwe spits hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren