Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Eriksen was de moeilijkste tegenstander tegen wie ik ooit speelde’

Laatste update:

In deze aflevering van Doorzagen is Voetbalzone-presentator Justus Dingemanse op bezoek in De Adelaarshorst van Go Ahead Eagles om Paco van Moorsel te ondervragen. De 29-jarige middenvelder vertelt onder meer over de beste speler en favoriete club in de Eredivisie, zijn beste medespeler ooit, en zijn beste vrienden in de voetballerij.

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons nieuwe YouTube-kanaal!

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Denk je dat Go Ahead Eagles dit seizoen promoveert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk elftal voor de Kkd, maar moeten veel geluk hebben denk ik om te promoveren via de playoffs, acht de teams in de eredivisie wel wat hoger/verder.

OT: Twente kan geen punten meer in mindering krijgen?

13 maart 2019 om 18:49

Waarom zou Twente die moeten krijgen?

14 maart 2019 om 14:47

Daar was sprake van, vanwege de schulden meende ik.

14 maart 2019 om 10:39

Mwoah, je ziet het al jaren dat de eredivisie ploegen steeds meer moeite hebben met de KKD clubs. Niet voor niets dat se laatste jaren ee regelmatig 3 uitvliegen.

14 maart 2019 om 16:17

De afgelopen jaren is - zowel in de beker als in de play-offs om promotie/degradatie - juist gebleken dat er weinig verschil zit tussen rechterrijtje eredivisie en linkerrijtje KKD. Neemt niet weg dat go ahead natuurlijk veel geluk nodig heeft om te promoveren, maar ze doen, net als Sparta en Den Bosch, weinig tot niets onder voor clubs als De Graafschap en Emmen.

Ik krijg de video niet te zien in de app voetbalzone

14 maart 2019 om 10:54

Vervelend Lacazette. Komt hij ook niet naar voren op onze videopagina in de app? Sinds vorige maand staat ook alles op ons nieuwe YouTube-kanaal, een beetje een omweg, maar dat hoef je in elk geval niets te missen. Mocht je je technische klacht willen adresseren, kun je het best even je toesteltype naar ons sturen, dan laten we de app-bouwers er induiken. Komend kwartaal komt er een update.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren