Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag weet niet van opgeven en probeert droomaanwinst weer te overtuigen

Laatste update:

Erik ten Hag hoopt deze transferperiode definitief de beschikking te krijgen over de diensten van Adrien Rabiot. De Franse middenvelder van Juventus wordt al ruim een jaar begeerd door Manchester United en zijn Nederlandse manager, maar maakte de overstap tot dusver steeds niet. Deze zomer moet het er volgens The Athletic van gaan komen.

In de zomer van 2022 deden Ten Hag en United er al alles aan om Rabiot te overtuigen, maar toen waren de salariseisen van de middenvelder veel te hoog. Een jaar later loopt de Fransman uit zijn contract en hopen trainer en club alsnog tot een akkoord te kunnen komen. De zaakwaarnemer van Rabiot heeft naar verluidt al kennis genomen van de interesse van United, maar dat is niet de enige club die hoopt op de diensten van de dynamische middenvelder. Juventus heeft de hoop op een langer verblijf van de Frans international nog niet opgegeven.

Tijdens het WK, waar Rabiot een vaste waarde was in het elftal van Didier Deschamps dat uiteindelijk de finale na strafschoppen verloor van Argentinië, liet hij op een persconferentie weten graag een keer in de Premier League te willen spelen. “Het is vooral de competitie en het niveau dat me aantrekt", zo klonk het een half jaar geleden. "Ik denk ook dat de manier van spelen daar meer overeenkomt met mijn kwaliteiten.”

Na het beste seizoen van Rabiot in dienst van Juventus kan het er dus van gaan komen. In 48 officiële wedstrijden kwam de Fransman tot elf doelpunten en zes assists en tijdens het WK was hij basisspeler bij les Bleus. Eerder speelde Rabiot in de jeugd bij Créteil, waarna uitgerekend Manchester City hem oppikte. Na een jaar keerde Rabiot terug naar zijn vorige club, waarna de middenvelder via Pau bij Paris Saint-Germain belandde. Die club moest Rabiot in de zomer van 2019 transfervrij laten gaan, net als Juventus dat nu wellicht zal moeten doen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik las dat Rabiot zo goed als zeker nieuwe contract bij Juve gaat tekenen dus ik zou er niet op hopen.
Sowieso is Rabiot niet ideaal maar gezien Uniteds transferpolitiek beter Rabiot dan niemand.

26 juni 2023 om 15:58

Dit dus. Volgens Romano tekent hij deze week voor zijn verlenging.

26 juni 2023 om 20:05

voor transferverhalen check ik de Youtube kanaal van Romano, straight to the point, geen onnodige informatie om een artikel op te vullen en vaak ook nog op welke punt de onderhandelingen blijven hangen.

Droom aanwinst ? Zo goed is hij nou ook weer niet

26 juni 2023 om 15:18

Bij droom aanwinst zou ik eerder denk aan De jong of lobotka. Rice of caicedo zouden ook top zijn.

Hahaha. Ik mag toch hopen dat hij niet over hem droomt. Rabiot zou op zijn hoogst een leuke opvulling voor de selectie zijn.

26 juni 2023 om 15:22

Waarom onderschat jij hem zo? Volgens mij speelt hij toch al jaren in de top en is hij zelfs basisspeler bij Frankrijk, dus het zou me verbazen als hij spelers als Eriksen of Fred niet uit de basis kan spelen.

26 juni 2023 om 15:37

Ik waardeer Rabiot voor wat hij doet. Prima speler. Maar dit is toch geen speler die United beter gaat maken? Of zelfs maar in de basis zou belanden?

26 juni 2023 om 15:46

Lijkt mij wel juist. Of vind jij minder dan Eriksen en Fred bijvoorbeeld? Natuurlijk zullen er best wel wat betere middenvelders rondlopen hoor maar die kosten minimaal 80-100 miljoen en de meeste daarvan zitten al bij een topclub, kortom wordt een lastig verhaal om die spelers te kopen.

Droom aankoop is misschien wat overdreven, dat ben ik met je eens. Maar selectie opvulling lijkt mij niet juist.

26 juni 2023 om 15:52

Rabiot is echt geen bijzondere speler. Zeker niet voor wat United wil nastreven, zou dit niet begrijpen.

26 juni 2023 om 16:49

Nou, Rabiot heeft echt een heel goed jaar gedraaid. Vind het ook geen beste speler, echter weet ie het seizoen voordat ie transfervrij is altijd goed te presteren, waardoor er enorm veel interesse is. Om daarna weer in te kakken.

26 juni 2023 om 17:32

Simpel.....contractjes voor 1 jaar aanbieden dan

Droomaanwinst is idd overdreven. Al heb ik geen idee wat EtH droomt. Maar het zou zeker wel een goeie aanvulling zijn op het middenveld die imo absoluut beter is dan Fred en Eriksen en complementair aan Casemiro en Fernandes. Een transfervrije speler met zijn kwaliteiten zou ik zeker oppikken als ik EtH was.

26 juni 2023 om 16:52

Rabiot heeft een sterk seizoen achter de rug hoor. Ook bij Frankrijk heeft hij een prima WK gespeeld. En is zeker wel op 8 een grote upgrade vergeleken met Eriksen en Fred. Maar ja hij heeft volgens mij zijn contract al verlengd bij Juventus als je de media mag eloven.

26 juni 2023 om 18:50

Bij een slecht draaiend juve meermaals het verschil gemaakt in wedstrijden. Zou zich bij United met gemak in de basis spelen. Hoop dat hij blijft bij juve. Maar dat is helaas niet zeker zonder de CL.

Dit is al jaren het probleem bij United. Het is zo onduidelijk wat daar gebeurt dat niemand uberhaupt weet wie wat doet. De pers heeft geen idee wie bij United spelers moet overtuigen om te komen, want gebeurd dit uberhaupt? John Murtough is football director, wat spookt die uit? Zijn er nog scouts in dienst die wel eens wat inbrengen? Het zal wel, maar het is in elk geval niet te zien. Daarom krijg je altijd artikelen in de pers dat het van Ten Hag komt.

26 juni 2023 om 15:17

Inmiddels is de angst er dat dit weer een verspilde transferperiode gaat worden. Want er is nog lang geen duidelijkheid in de overname kwestie. Zouden de glazers nu echt gaan investeren, terwijl zij komend seizoen niet uit zullen zien?

26 juni 2023 om 15:25

Idd terwijl dit voor United misschien wel een cruciale window is. Ze hebben CL om spelers te overtuigen, dat moet je volgend jaar nog maar zien.

26 juni 2023 om 15:42

Klopt, volgend jaar wordt zwaarder met chelsea en liverpool terug in de strijd (aannemelijk) en wie weet spurs. Laat staan dat eth om de titel wil spelen waar united gewoon mijlen ver verwijderd is. Je kan niet stil blijven staan.

26 juni 2023 om 16:49

EtH heeft niet veel speciaals gedaan met MU, elk jaar spelen we om CLspots. Hij heeft wel een basis gecreerd, maar als Chelsea en Liverpool eenmaal van begin serieus meedoen. Wil ik wel is zien of MU mee doet.

26 juni 2023 om 17:37

Mee eens, maar normaal presteren met United lijkt al een opgave want de club draait niet als een normale club. Neem het hoofdstuk Weghorst bijvoorbeeld. Die hoort natuurlijk nooit bij United terecht te komen. Eth komt ermee weg.

Als ze daardoor bij Mount uit de buurt blijven dan ga ik er vanavond nog een kaarsje voor aansteken en bidden dat het gebeurt.. Wat een complete geldverspilling zou dit zijn zeg! Rabiot is toch in niets een speler voor de Premier League!

Tot nu toe snap ik weer helemaal niks van alle doelwitten die aan Man Utd gelinkt worden. Zowel Mount als Rabiot gaan United echt niet veel verder helpen. Het zou me niks verbazen als ze met nog meer ex eredivisie spelers op de proppen komen. Ik zou het nog eens bij Milinkovic-Savic proberen (het lukt Newcastle ook om Tonali te contracteren) en ik zou voor de spitspositie Patrick Schick eens polsen. Wellicht ook een forse prijs maar dan heb je wel echt kwaliteit.

Een paar vreemde reacties hier.
Rabiot is een geweldige sierlijke voetballer met ervaring.

Dat zou eindelijk eens een goede toevoeging zijn na de donny's vanderbeek & freds van deze wereld...

Slechter dan een Fred & McTominay kan hij niet zijn dus dan ga je er sowieso op vooruit. Als hij gratis binnen kan komen wandelen is het een aanwinst als het om de breedte van de selectie gaat. Echter moet United dit soort spelers niet binnen halen als basis materiaal!
Er moet vele malen beter gescout worden wat bij het DNA van de club & filosofie van de manager past.. want met dit soort spelers ga je niet in de buurt van City of grote prijzen komen!

Rabiot is een perfecte 12e speler. United speelde dit seizoen ~65 wedstrijden dus je hebt echt een selectie van 25 man nodig. Ik vind hem beter dan Mcfred plus hij is gratis. Hij gaat zeker niet verlengen zoals hier boven gezegd wordt. Niet alles klakkeloos van Fabrizio overnemen... Zijn moeder is al in Manchester gespot.

26 juni 2023 om 19:40

Die is qua niveau vergelijkbaar met Fred (al was Fred na een aardig begin niet goed). Ik mag toch hopen dat dergelijke spelers niet de prioriteit genieten bij United. Een speler als Rabiot moet je halen als je de zaakjes al redelijk op orde hebt. Dat kun je bij United niet echt zeggen. De kans dat ze met deze ploeg nog eens in de top 4 eindigen, is niet bijster groot.

Rabiot is toch gewoon een doorsnee speler. Niet het achtste wereldwonder of zo. Ik begrijp de fascinatie van Ten Hag voor deze speler niet zo goed.

Tja, Ten Hag mag dan een prima coach zijn, maar als je hoort met wat voor spelers United in verband wordt gebracht, ga je als coach vroeg of laat tegen de lamp lopen. Daar heeft Ten Hag zelf ook een aandeel in aangezien het vorig jaar wel vrij duidelijk werd dat hij in ieder geval inspraak heeft in wie er komt, maar dat technische beleid wordt maar niet beter. Totdat daar niets verandert in positieve zin, blijft het aanmodderen voor iedere coach die daar aan de slag gaat.

Gemengde gevoelens bij Rabiot

De eerste 3 jaar had Rabiot leuke acties maar dat was het wel, afgelopen seizoen maar misschien komt dat wel omdat Juve zooo slecht was agelopen seizoen was die de beste speler en vaak man of the match, maar nogmaals misschien viel het nou op omdat Juve zo slecht was dit seizoen.

Leuk als die blijft maar prima als die wil gaan en hij zal denk wel gaan want hij wil CL spelen, hopelijk haalt Juve dan SMS bij Lazio vandaan.

Rabiot vond ik echt een nietszeggende, 12 in een dozijn voetballer. Droomaanwinst? En dan z’n moeder die z’n zaakwaarnemer is er bij.. Ik zou er niet aan beginnen. De bezetting op het middenveld lijkt me ook wentelden om er niet aan te beginnen. Wie gaat er banken dan? Hij niet want dan staat moeders op de stoep.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren