Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Eric García gaat viraal tijdens Clásico: ‘Pak jij volgend jaar de Ballon d’Or?'

Laatste update:

Een moment van Eric García tijdens de wedstrijd tussen Real Madrid en Barcelona (0-4) wordt momenteel veelvuldig gedeeld via social media. De verdediger van de Catalanen zette Vinícíus Júnior op zijn plek nadat de aanvaller naar de grond ging in een duel met Adama Traoré. De felle uitspraak van García werd gevangen door de camera en microfoon van Movistar.

De defensie van Barcelona had het eerder in de wedstrijd al aan de stok met Vinícíus, op wie door het ontbreken van Karim Benzema alle ogen gericht waren in de voorste linie van Real Madrid. Vinícíus haalde zich de woede van Marc-André Ter Stegen, Gerard Piqué, Ronald Araújo en García op zijn hals door een aantal keer opzichtig op zoek te zijn naar een overtreding.

Toen Vinícíus door Araújo en Traoré van de bal werd gelopen, naar de grond ging en het leer over de achterlijn rolde, nam de camera van Movistar García in beeld. De verdediger riep richting Vinícius, wees naar hem en sprak: “Ga jij volgend jaar de Ballon d’Or pakken?” García draaide zich om en liep vervolgens weer weg. De aanvaller van Real Madrid liet de afgelopen jaren meermaals in Spaanse media weten dat hij er vertrouwen in heeft dat hij de prestigieuze prijs in de toekomst kan winnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Barcelona liefhebber lees ik dit soort zaken niet graag.
Goed, Vinicius leek gisteren wel op een dolfijn, maar laat je toch niet vangen aan zo een kinderachtig gedrag. Die Vinicius is, wanneer hij in vorm is, tien keer zo goed dan Garcia.
Garcia speelde gisteren overigens wel, uitzonderlijk, een dijk van een wedstrijd. Wees dan nederig en ga door op dat elan.

21 maart 2022 om 13:53

Nouja compliment.. Hij zei dat omdat Vinicius tot op heden nog in het broekzakje ligt van Araujo.

21 maart 2022 om 11:49

Garcia speelde goed omdat hij geen directe tegenstander had. Hij kreeg veel ruimte en tijd om te kunnen opbouwen samen met Pique. Dat zijn nou net de sterkste punten van die twee.

21 maart 2022 om 11:52

Moet toch kunnen en zeker in een rivalen wedstrijd. Je moet ook begrijpen voor de Barca spelers doet dit veel. Het is al een teleurstellend seizoen en dan dominant winnen van je rivaal in zoals andere VZ leden het benoemen het magische Bernabeu.

21 maart 2022 om 13:21

Voetballer roepen continu zaken tegen tegenstanders. En het is nooit heel aardig. Dit is toevallig opgevangen door een camera, maar niet nieuwswaardig.

21 maart 2022 om 14:01

Trashtalken hoort er gewoon bij maakt het allemaal iets leuker en competitiever. Hier gaan we toch niet moeilijk over doen…

22 maart 2022 om 10:17

Vinicius in vorm? Die moet alleen gedekt worden en zie je gelijk dat ie niks kan.

Vinicius is een duiker 1e klas, daar kunnen we kort over zijn. En we kunnen wat vinden over wat Garcia zei. Maar er worden echt vervelendere dingen gezegd op het veld, hoor. Als we aan iedere conversatie op het veld aandacht gaan besteden, hebben we een dagtaak erbij.

Ja, je kan er wat van vinden. Niet alles wat er gezegd wordt, wordt door de microfoon opgepakt. Zullen vast wel meer uitspraken maar elkaar gemaakt worden. Oscar voor Schwalbe gaat hij niet winnen. Deze was wel erg opzichtig. In de toekomst een ballon d'ore. Zou zomaar kunnen.

21 maart 2022 om 19:30

Maar die worden niet allemaal opgevangen door camera's en liplezers. Ik vind het wel leuk om te lezen dus zeur niet zo of klik op andere artikels.

Stel je voor, Vinicius en Anthony op de flank. Dan heb je elke wedstrijd 10 min blessure tijd door die twee rollebollerds.

21 maart 2022 om 11:59

Dat wordt mateloos genieten mocht dat de basis zijn van het Braziliaanselftal met Neymar er ook nog bij

21 maart 2022 om 13:18

Je bedoeld denk ik matennaaierloos

Eric García gisteren de beste man op het veld! Vini gisteren heel vervelend met constant geduik en gezeur. Zie hem geen ballon dor winnen ook, wel een wereldklasse speler natuurlijk.

21 maart 2022 om 12:26

Wanneer je de belangrijkste aanvaller bent bij Madrud of Barcelona en je wint een aantal titels, dan ben je imo altijd Ballon Dor kandidaat. Ik zie hierboven een lachwekkende reactie over Vini en Antony op de flanken, maar dat zou met Mbappe in de punt wel een aanval zijn die Europees kan domineren. Madrid lijkt de zaakjes goed voor elkaar te hebben. Maargoed dat geldt natuurlijk ook voor Barcelona, vooral wanneer ze nog een topper voor de defensie en 1 voorin kunnen strikken.

21 maart 2022 om 12:54

Vond Araujo toch beter spelen als Garcia, vgm is Vinicius er maar 1 keer langs gekomen.

21 maart 2022 om 16:19

Ik vind Araujo ook iets beter puur lettend op verdedigen. Maar Eric is heel sterk aan de bal en was gister geweldig in de passing met een aantal diepte passes. 81 attempted 79 completed 98% passing accuracy.

Wat is dat toch met dat theater spelen bij die Brazilianen. Je zou haast denken dat Neymar daar met ze op traint bij de nationale ploeg. Die Schwalbe van Vini bij Ter Stegen was het toppunt een 10 voor de uitvoering

Die gasten direct een gele kaart tonen na buitelgedrag. Wellicht leren ze het dan een keer af.

Ach joh, hoort erbij. Vini weet ook wel dat hij een veel grotere carrière voor zich heeft dan Eric Garcia, het pispaaltje van Barca.

21 maart 2022 om 12:54

Garcia gaat nog hoge ogen gooien. Die jongen is pas net 21 en houdt zich in dit soort wedstrijden regelmatig goed staande puur door voetbalintelligentie. Verdedigers die fysiek matig zijn, zijn vaak laatbloeiers.

21 maart 2022 om 12:59

Hij laat zich guster zien, omdat hij geen directe tegenstander heeft. Niemand die hem uitdaagt en constant ruimte om op te bouwen, wat zijn sterkte is. Ofja, je mag Mariano Diaz anders wel als directe tegenstnder aanduiden. Denk echter dat dat niet zo goed is voor zijn PR hahaha

21 maart 2022 om 13:08

'dit soort wedstrijden'? Wat voor wedstrijd was dit? Real was echt absoluut zichzelf niet, spelen in een formatie die ze nooit eerder hebben gespeeld. Vinicius als LW, Rodrygo als RM om Carvajal te ondesteunen en er was geen spits. Tuurlijk had Garcia het niet lastig als hij geen spits heeft die het hem direct lastig maakt. Barca verdiende te winnen hoor, mooi voetbal, maar Vinicius heeft alles in zich om een absolute topper te worden als hij dat al niet is, Garcia niet hoor. Die voelt zich even tof nu maar als hij Mbappe en Benz tegenover zich heeft staan wordt het weer een ander verhaal.

21 maart 2022 om 15:27

Hilarisch dat of all people Garcia zich nu snel heel groot voelt. Even een wedstrijd waar hij niet onder druk gezet wordt en meteen zo uit de hoogte doen. Is ook weer veelzeggend over het type persoon. Verder ook grappig dat Eric Garcia een toptalent is dat er wel nog geraakt, maar Vinicius met 14 doelpunten en dezelfde leeftijd een amateur is. Achja de tijd zal het bewijzen. Maar ik denk dat er meer indicaties zijn dat Vini top wordt dan Eric Garcia.

22 maart 2022 om 10:21

Vini? Die man zal net als robinho eindigen.
Benzema is jullie beste aanvaller en daar blijft het bij.

22 maart 2022 om 13:31

Hoe is het met je glazen bol? Vini is verder dan een Fati, de dreiging had hij altijd al en nu is er dit seizoen efficiëntie en intelligentie bij gekomen. Dat ventje is 21, die gaat echt het ver schoppen op basis van dit seizoen. Robinho is nooit zo effectief geweest als Vini nu. Die gast speel al 3 jaar in het eerste van Real en werd voor de leeuwen gegooid toen CR7 wegging. In die 3 jaar heeft hij zich geweldig ontwikkeld.

Interessant dat ik geen enkele real fan iets heb horen zeggen over Vinicius' schwalbe. Als pak hem beet Alba of Busuqets zoiets deden dan was de wereld te klein geweest.

Jammer dat Vinicius geen geel kreeg voor die schwalbe, was wel terecht geweest.

21 maart 2022 om 13:45

Cule’s moeten niet zeuren om een kaart. Want Auba had een rode kaart moeten krijgen, zo rond de 12e minuut ofzo, na de foul op Kroos. Dus hou op ket die Onzin. Je zou anders piepen als Casemiro zoiets had gedaan.

21 maart 2022 om 14:05

Haha nagenoeg jij zei in de live meepraten dat Vinicius geen schwalbe maakte. Hoe moet ik jou nog serieus nemen dan.

Je praat over de rode kaart van Auba, had hij moeten krijgen zeg ik je eerlijk, maar waar waren jullie toen Dembele 1 op 1 stond met Courtois en hij vast werd gehouden en er geen pingel werd gegeven? Of dat Vinicius niet alleen een schwalbe maakte maar ook nog continu door ging zeuren bij de scheids om een penalty terwijl het er geen was(iets wat jullie altijd Alba verwijten) Juist ja, jullie waren stil. Dus misschien is het beter dat je dat voorlopig ook maar even bent, want jullie hebben nergens rechtspraak op.

21 maart 2022 om 15:35

Idd, dat van Vini was geen schwalbe nee. Ik weet niet of je Spaans spreekt, maar Vini vroeg niet om een penalty.. het was Ter Stegen die verhaal kwam halen.. toen Had Pique Vini weggehaald.. daar kon je ook duidelijk horen dat Vini zegt over de bal te hebben gestruikeld ofzo iets.

Punt 2. Goed dat je eerlijkk bent. Met 10 man was het een andere wedstrijd geweest. Want het gebeurde rond de 12e minuut.
Alles wat daarna komt is niet belangrijk meer.

Punt 3. Niemand van ons (Madridistas) ging zeuren om een rode kaart, omdat Barcelona zo superieur was. En zijn we dankbaar dat het maar 0-4 is gebleven. Dat is hoe eerlijk wij zijn. Maar als je dom komt doen over een zgm gele kaart voor Vini dan begin ik ook over Auba, en verlies je deze discussie.

Vinicius is echt geweldig bezig dit seizoen, maar je merkte gisteren duidelijk dat er iets ontbrak in zijn spel..namelijk zijn maatje Benzema. Hij had vaak niemand aanspeelbaar en moest voor eigen succes gaan met hier en daar wat schwalbes. Niets dat ik meer haat dan een overduidelijke schwalbe, maar dit doen veel aanvallers helaas en we moeten er niet te veel om zeuren.

Vini gaat vaak naar de grond maar ook vaak als soort van bescherming, technische spelers worden vaak hard aangepakt. De barca fans hebben reden om te juichen maar de prijzen worden verdeeld in mei.

Ik vind persoonlijk Vinicius qua techniek heel maar echt heel matig.( heb het niet over trucjes of een technische actie).
Heb het over puur de bal aanname en het technisch dribbelen. Als je zag die kans 1 op 1 hij komt er niet aan pas omdat die puur niet met ze dribbel uitkomt. En dan ben je een speler van Real Madrid. Sorry dat ik het zeg maar dan ben je echt slecht opgeleid. Ik weet niet uit welke jeugdopleiding hij komt maar dit is echt bizar slecht…
Hoe kan je nou 4 jaar in het 1ste van Real Madrid spelen maar je kan niet eens fatsoenlijk timen met je dribbels, dat is echt slecht hoor…
Ik ben geen barca fan en ook geen real fan, maar is er echt niemand die dat ziet of die gewoon Vinicius bij de B1 van RM en hem laat trainen want dit kan echt niet….
Man man man wat slecht zeg

Kleine club mentaliteit, ook hun twitter zat opeens vol met provocatie.

Neem niet weg dat ze gisteren ons terecht kapot hebben gespeeld, maar het lijkt alsof hun seizoen en vooral plezier gebaseerd is om te winnen tegen Real Madrid.

Barca was superieur gisteren en het zal volgend seizoen fantastisch worden, maar de koning van Spanje en misschien Europa zal weer Real Madrid worden.

Vind jammer dat Barcelona haar officieel twitter pagina dit soort dingen dan deelt, of spelers van Barcelona opeens dit soort dingen roepen. Rivaliteit is mooi, maar de afgelopen 3 jaar won Real alle clasico’s, kan iemand herinneren dat er van dit soort dingen verschenen?

21 maart 2022 om 13:48

Eens, Real zie je nooit na een galavoorstelling kleine jongetjes reacties plaatsen op internet. Barca mag blij zijn maar spelen nog steeds Europa League en worden geen kampioen. 3 jaar geen classico gewonnen en nu tegen een team zonder kapitein in een formatie die ze niet eerder gespeeld hebben interessant doen. Dik winnen tegen dit Real is niet echt een prestatie.

21 maart 2022 om 14:09

Dik winnen tegen Real is geen prestatie zegt ie, haha. Frustratie is te voelen bij je. Kan ik me voorstellen, zo vernederd worden tegen het slechtste Barca team in 20 jaar doet pijn.

Maar goed je praat over de laatste Clasico's die jullie wonnen, klopt, maar jullie namen het op tegen het slechtste Barca team in 20 jaar en jullie konden amper met 2 doelpunten verschil winnen of fatsoenlijk de 0 houden.

Barca daarentegen heeft jullie weggespeeld in eigen huis met 0-4 terwijl het makkelijk 0-7 had kunnen worden met middelmatige spelers in het team zoals Garcia. Ongelooflijk.

Hell, toen Barca nog een fatsoenlijk team had in de jaren onder Guardiola, Enrique en Valverde werden jullie ook gewoon weggespeeld met cijfers zoals 5-0, 0-3, 0-4, 2-6 en 5-1. Inclusief in de jaren dat jullie de Champions League wonnen.

21 maart 2022 om 14:48

Ach jongen. Gefrustreerd door een potje voetbal word ik niet hoor, zijn wel ergere dingen in deze wereld die me frustreren. Wel grappig dat je niet goed leest. Ik heb het over dit Real Madrid. Een Real zonder spits, in een formatie die gedoemd is om te mislukken met Nacho op de back. Tuurlijk wint het frisse Barcelona daarvan, met snelheid op de flanken en pispaaltje Eric Garcia zonder directe tegenstander. Wat een wanvertoning, tuurlijk wint Barca! Gefeliciteerd hoor. Ben zelfs dankbaar. Perez gaat dit niet accepteren en zal in zien dat Real nu wel moet doorselecteren. Afgelopen 3 jaar 5 clasico’s gewonnen op 60% met dezelfde spelers. Volgend jaar staat er een ijzersterk Real en we weten hoe Mbappe het doet tegen Barcelona. Geniet van vandaag!

21 maart 2022 om 15:34

Die arrogantie zit daar gewoon ingebakken. Lijkt meer op een fanaccount dan dat van een topclub. En dan wordt Real arrogant genoemd lol. Over bepaalde fans kan je dat zeggen (zoals bij elk team), maar alleszinds niet vanuit de club of de spelers. En meteen hoog van de toren blazen en hoe ze terug zijn, wat op zijn minst voorbarig te noemen is. De realiteit is echter dat er een grote kans is dat je met Dembele en Araujo mogelijk weer twee absolute sterkhouders verliest, je nog steeds in EL speelt, op een derde plaats staat en mogelijk geen prijs wint. Dat ze de goede weg zijn ingeslaan staat vast, maar ik heb toch mijn twijfels dat dit Barcelona nu al kan wedijveren met de top. Time will tell. Ik maak mij pas zorgen moest Real komende zomer niemand halen om de selectie eindelijk eens op te frissen. Je ziet daar de impact van bij Barcelona, terwijl Real in een betere vijver kan gaan vissen.

Als iemand niet mag praten is het deze gast wel. Enorm slechte speler en kan totaal niet verdedigen..

Dat Garcia dit zegt joh… tsjonge jonge. Een speler die niks te zoeken heeft bij Barcelona.
Maar ach, dit hoort er blijkbaar bij. Barca die een clasico wint, na jaren, dus ik snap de uitlatingen wel. Die jaren lange frustratie komt
er weer uit.

Er is ook niks aan de hand, onnodig om dit per se op te blazen. Wil alleen nog wel zeggen dat ik het grappig vin hoe snel mensen naast hun schoenen gaan lopen. Barca was geweldig gisteren en ook Garcia speelde een prima pot, maar ik heb die jongen zoveel fouten zien maken in grote wedstrijden van Barca/spanje dan moet je echt een toontje lager zingen. Zeker als je nagaat dat Vinicius wel degelijk op weg is om een wereld topper te worden, maar hij moet inderdaad wat minder gaan duiken. Niks aan de hand, fijne maandag heren

Laat dit tevens ook een wijze les zijn voor Viniculius en z’n makkers die er met de pet naar gooien omdat Karim ze niet bij hun handje vasthoudt en naar glorie leidt. Dan krijg je situaties waarbij nota bene Garcia met je loopt te dollen. Het was echt schandalig slecht. Normaal ben ik niet van de gratis complimentjes aan de eeuwige rivaal, maar f**** Pique of een Busquets laten het nooit zover komen in een Clasico dat ze vernedert worden (in eigen huis). Dit Real moet nog volwassen worden helaas en alleen kanonnen voor in de aanval zullen dat probleem niet oplossen.

21 maart 2022 om 16:23

0-4 verloren van een team dat Europa League speelt en 12 punten achter je staat + leenspelers zoals je zelf beweert. Je vult het zelf al goed in. Mijn dag kan niet meer stuk, kinggeorge

21 maart 2022 om 23:27

Ik doe niet mee aan wij vs jullie, waardeer gewoon beide clubs en doe verder normaal.

Sja je moet toch wat. Ik denk dat Eric Garcia zelf binnen niet al te lange tijd de gouden bal zal winnen. Zo populair zal hij wel gauw genoeg zijn onder de stemmende journalisten.

Zegt een van de slechtste verdedigers van Barcelona. Onnodige uitspraak lijkt me. Zelf een kleine jongen die nog herhaaldelijk te kijken werd gezet in de CL .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren