Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Eredivisionisten en Belgen volgen goalgetter van nog geen drie ton’

Laatste update:

Mads Hvilsom verhuist in de zomer mogelijk naar de Benelux. De aanvaller van Hobro IK staat volgens Ekstra Bladet in de belangstelling van Racing Genk, KV Mechelen en enkele Nederlandse clubs.

Hvilsom speelde achtereenvolgens voor FC Midtjylland, Viborg FF en nu dus voor Hobro IK. De 22-jarige Deen is met zestien jaar en 225 dagen nog altijd de jongste debutant in de Deense Superligaen. De jeugdinternational scoorde dit seizoen dertien keer in 25 competitiewedstrijden. Volgens bovengenoemde krant kost hij omgerekend iets meer dan 280.000 euro.

“Als ik ga, dan wil ik naar een club die op balbezit aanvallend voetbal speelt. Ik wil niet eerst drie mensen hoeven passeren om het strafschopgebied te bereiken”, aldus Hvilsom. Volgens sportief directeur Jens Hammer Sörensen is er nog geen bod op de lange aanvaller uitgebracht: “Maar er zijn wel een paar aanvragen geweest. Het is moeilijk om een prijs te noemen, want het gaat allemaal om vraag en aanbod."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In balbezit aanvallend voetbal? nou Peter Bosz deze jongen lijkt ideaal voor Vitesse.

22 april 2015 om 21:02

Tja. Het lijkt een leuk talent die betaalbaar is. En gezien zijn kijk op het spelletje is Vitesse de beste optie in Nederland. Al denken alle supporters dat van hun club lees ik hier beneden.

Troure zal vast niet meer terugkomen na de zomer. Dus er moet iemand bij als standinn van djuruvic.
Al zie ik liever een sterke balvaste spits.

22 april 2015 om 21:22

Zou het niet doen, van een Deense promovendus naar een nl subtopper is een behoorlijke stap ( zie Dalgaard ).

Ik zie hem ook redelijk vaak via livestreams en hoop dat mijn club hem haalt ( al staan we nu dramatisch, beker winnen is de enige manier om toch een mooi seizoen te hebben )

Maar hij is nog niet goed genoeg voor Vitesse.

22 april 2015 om 22:02

Conboy en Rieks pastte zich anders goed aan. Kwamen ook van een promovendus uit Denemarken.

22 april 2015 om 23:22

Is NEC subtop?

23 april 2015 om 22:29

momenteel niet maar NEC was vaak een middenmoter die regelmatig/vaak meedeed voor play offs voor Europees voetbal.

Nou Groningen sla je slag. Dit past perfect in het plaatje. Scorend vermogen, jong en betaalbaar.

22 april 2015 om 20:36

Op de flanken/spits heb je toch al genoeg spelers?

22 april 2015 om 20:41

13 goals in 25 wedstrijden is niet bijster veel hoor

22 april 2015 om 20:51

Als groningen naast de leeuw en chery iemand had die 13 doelpunten maakt zouden ze meedoen om plek 5

Misschien Heerenveen voor als Uth vertrekt? Het past in ieder geval wel in de beschrijving die hij geeft van waar hij zou willen spelen.

22 april 2015 om 21:20

Of Twente, die zullen nu zeer creatief moeten zijn met aankopen, hetgeen waarmee ze langzaam maar zeker een titelkandidaat werden, met spelers als Elia, Arnautovic, Ruiz (was dan wel prijzig), Stoch e.d.

Doe een paar stappen terug en zorg dat je de komende jaren niet degradeerd en start het beleid opnieuw op waarmee je het zover hebt geschopt. Alleen niet koste wat kost aan de top willen blijven, want dan betaal je daar uiteindelijk een keer de boete voor.

Neem Feyenoord als voorbeeld een paar stappen terugdoen (net als Twente ook geen keuze), om vervolgens weer op een gezonde manier naar boven te kunnen kijken. Zo word je creativiteit weer op de proef gesteld en ga je ipv naar dure kwaliteit, weer naar goedkope kwaliteit kijken, zoals Chadli.

De meeste ploegen in Nederland spelen wel aanvallend toch? En is het niet wat vreemd om als zestienjarige wensen te hebben over een club? Wees blij dat je de stap kan zetten, denk ik dan.

23 april 2015 om 09:52

begrijpend lezen...
deze jongen is 22 jaar, debuteerde op z'n 16.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren