Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eredivisionist kan zich in Rusland profileren: ‘Contract loopt niet tot 2019'

Laatste update:

Ryan Thomas bereidt zich met de selectie van Nieuw-Zeeland voor op de Confederations Cup, die zaterdag van start gaat. Het toernooi in Rusland biedt voor de PEC Zwolle-middenvelder een kans om zich in de kijker te spelen. Hij heeft goed nieuws voor geïnteresseerde clubs: het contract van Thomas loopt medio 2018 al af.

Anderhalf jaar geleden liet technisch directeur Gerard Nijkamp bij FOX Sports weten dat Thomas een jaar had bijgetekend en dus tot 2019 vast lag. Dat blijkt echter anders te liggen. "Mijn contract loopt volgend jaar af. Overal lees ik dat mijn contract tot medio 2019 loopt. Maar dat klopt niet", maakt Thomas duidelijk aan ELF Voetbal Magazine.

"Ik tekende toen (31 maart 2016, red.) wel een nieuw contract. Ik verwachtte ook dat die een langere looptijd zou kennen. Maar de einddatum bleef 2018. Alleen enkele voorwaarden in het contract waren aangepast", aldus Thomas, die afgelopen seizoen 31 competitieduels speelde voor PEC. Daarin maakte hij één doelpunt.

Is Ryan Thomas toe aan een stap hogerop?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is toch wel een blunder van ongekende proporties van onze Td.
Ik heb Gerard Nijkamp vaak de hemel in geprezen, ook terecht denk ik omdat hij over het algemeen erg goed werk heeft geleverd maar dit is dus blijkbaar gewoon een leugen geweest om het publiek rustig te houden. (?)

Een contract tot medio 2018 houdt in dat Ryan Thomas deze zomer verkocht moet worden, en dat voor een veel lager bedrag dan dat wij supporters hadden gedacht na zijn debuut.

Wat een grap, en het laat wederom zien dat ondanks dat we het op voetballend gebied prima doen we het op organisatorisch vlak laten afweten.

13 juni 2017 om 21:33

Als dat uiteindelijk waar blijkt te zijn. Wellicht dat hij het in de media verkeerd heeft gemeld, dan wel dat de media het verkeerd hebben weergegeven? Of dat Thomas het zelf niet snapt, omdat er bijvoorbeeld gemakkelijk eenzijdig gelicht kan worden?

Wordt tijd dat Nijkamp wat anders gaat doen. Is niet gefocust nadat hij zijn droombaan bij de Knvb zag vervliegen. Daarnaast vindt ik dat de scouting goed werk verricht maar dat Nijkamp structureel geen goede aankopen doet. Zo'n Achachbar en Ongenda 4 jaar contract geven terwijl ze er nog niks van bakken.... En dan met je grote mond bij VI staan dat je zulke goede contacten heb met Mino Rayola of hij die kerel ook heet.

Nee de afgelopen tijd glijden we financieel alleen maar weg omdat er flutcontracten worden gesloten. Waar dit weer een goed voorbeeld van is. Je ziet overal spelers contracten tekenen met een optie voor nog een jaar, waarom doet Nijkamp dat niet?

Komend seizoen heb we een redelijk mooi programme en zie ik op basis van de concurrentie nog wel op plek 12 eindigen, maar daartna, ik hou mijn hart vast. Er zou toch echt beter gecontracteerd moeten worden......

Nu komt er weer zo'n miljoen bij voor in ruil van transfersommen van alle spelers. Het is gewoon een schuld die je moet nemen omdat je te slecht hebt gepresteerd. Financieel dan.

Echt lekker heeft hij de laatste jaren ook niet gepresteerd. was vaak bankzitter of geblesseerd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren