Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er zijn wat dingen door de kleedkamer gevlogen, hij heeft gelijk’

Laatste update:

NAC Breda leed zaterdagavond een pijnlijke nederlaag bij Go Ahead Eagles (2-0), een directe concurrent in de strijd tegen degradatie uit de Eredivisie. Na afloop ging het er hard aan toe in de kleedkamer. Jelle ten Rouwelaar was er helemaal klaar mee en spaarde sommige ploeggenoten niet. “Hoe graag wil je voor NAC spelen? Hoe graag wil je winnen? Als je dat niet hebt, ben je misschien bij de verkeerde club beland”, zei de doelman openlijk.

Ten Rouwelaar is van mening dat sommige spelers eerlijk tegen zichzelf moeten zijn, ook al mag iedereen fouten maken. “Maar NAC moet een elftal zijn dat keihard knokt en dat gebeurt op dit moment niet. Je gaat mee of je haakt af”, vertelde de routinier aan Omroep Brabant. Kenny van der Weg erkende dat Ten Rouwelaar in de kleedkamer flink tekeer ging. “Zoals Jelle binnen komt... Hij zet mensen op de plaats. Er zijn ook wat dingen door de kleedkamer gevlogen. Maar ik ga er niet teveel over zeggen. Hij heeft gelijk."

Mikpunt van kritiek is onder meer Adnane Tighadouini, die volgens de regionale omroep ook intern wordt verweten dat hij niet de volle honderd procent geeft. De aanvaller erkent dat hij niet het gevoel heeft dat hij er alles aan gedaan heeft. “Maar ik denk dat het hele team zich aangesproken moet voelen en in de spiegel moet kijken. Natuurlijk, ik ook. We moeten wel als één team blijven spelen. Niet verslappen en niet verzaken. Iedereen moet elkaar helpen.”

Wie eindigt dit seizoen hoger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

het was echt een aanfluiting gisteren van nac, goed dat ten rouwelaar de waarheid vertelt in de kleedkamer. Hij heeft zelf ook de nodige fouten gemaakt, maar ik waardeer zijn instelling.
Hij is een echte winnaar.

Opvallend vond ik het interview met falkenburg na afloop. Er werd hem gevraagd of de trainer perikelen, invloed hadden op het spel. Hij zei dat hij dat wel merkte en dat er geen lijn in het spel zit. Hellemons lijkt niet de juiste man for the job. Zelfs de spelers laten dit merken zoals falkenburg gisteren.

23 november 2014 om 08:13

Oei dat is niet misselijk... vlug doorzoeken naar DE trainer voordat het te laat is..... zou zonde zijn.

23 november 2014 om 08:25

We hebben meer aan een fatsoenlijke verdediger dan aan een trainer en meer aan een redelijke aanvaller dan aan een trainer. Hellemons valt niks kwalijk te nemen. Rutjes heeft Gudelj de vrijbrief gegeven van NAC een vreemdenlingenlegioen te maken. Zelfs Mourinho zou hier niks van maken. Volgende week een cruciale thuiswedstrijd tegen Utrecht. Zullen weer 19.000 trouwe supporters tekeer gaan, maar ben bang dat bij een tegenslag dit averechts gaat werken op het team. Op Jelle en Van der Weg na totaal geen spelers die er vol voor gaan.

23 november 2014 om 10:08

Jammer voor Excelsior.

Maar Dijkhuizen is voor NAC een prima coach die met dit materiaal wel een eenheid kan maken.
Dat bewijst hij zeker dit jaar.

23 november 2014 om 14:31

Jammer voor NAC

Dijkhuizen heeft een aanbieding om zijn contract te verlengen, zie hem eerder bij Excelsior blijven dan bij NAC. Stadion is dan wel groter maar NAC is al jarenlang zogezegd aan het afzakken door de financiële malaise

23 november 2014 om 08:23

Nou dominator82, volgens zei hij dat de (trainers)perikelen invloed hadden gehad en er behoefte is aan stabiliteit. Dus hij wil juist zeggen dat deze trainer naar even moet blijven zitten om lijn in het spel te brengen

23 november 2014 om 10:53

ik niet

Die jelle zou ik ereens uithalen wat een frustie is dat altijd hebben andere het gedaan .....en maar supporters praat eruitgooie.....

Als jelle echt eerlijk is dan zat hij zichzelf op zijn plaats... Banken. Wat een dramatische keeper. Niet te geloven. Dat hij nog keept. Ken betere keepers uit de hoofd en topklasse.

23 november 2014 om 08:48

Wat een kortzichtige reactie Jelle keepte gisteren gewoon goed en kon er niets aan doen. Hij is ervaren en aanvoerder en moet daarom hard zijn en geeft aan zelf ook fouten te maken. Probleem zit in de inzet en het vertrouwen. NAC heeft een redelijk team alleen een verdediger en spits erbij.

Wanneer zullen ze in Breda eens in gaan zien dat een leidende rol voor deze dramatische keeper niet werkt. Bij elk tegendoelpunt maakt hij wegwerpgebaren richting zijn verdedigers, het is nooit zijn schuld. Blijkbaar heeft dit elftal geen andere ervaren kerels die sterk in hun schoenen staan. Anders zou je deze dwaas toch corrigeren als hij weer eens tekeer gaat in de kleedkamer.

23 november 2014 om 11:02

Idd david wat een zelf ingenomen dwaas is dat ....altijd heeft een ander het gedaan

Heeft NAC al wel gewonnen dit seizoen?

Dat ten Rouwelaar (de man op de retour) zich al helemaal laat gaan, zegt al genoeg over de rest. Hopelijk gaat dit binnenkort beter want het NAC publiek verdiend meer!

23 november 2014 om 11:37

4x dit kalenderjaar. Volgens mij dit seizoen nog niet.

als er één punten heeft gekost dit jaar dan is het bassie zelf wel dus laat hij ajb zn mond houden !!

Tjonge jonge, wat is Nac Breda toch ver weggezakt...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren