Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er is nooit sprake van geweest dat ik bij Bayern München zou vertrekken’

Laatste update:

Mehmet Scholl baarde onlangs opzien, toen hij liet doorschemeren dat het afgelopen zomer niet veel had gescheeld of Jérôme Boateng had moeten vertrekken bij Bayern München. De verdediger van het Duits elftal laat echter weten dat van een dergelijke situatie helemaal nooit sprake is geweest.

/

Oud-middenvelder Scholl was tot eind vorig seizoen trainer van Bayern II en liet zich ontvallen dat de toekomst van Boateng in München serieus ter discussie heeft gestaan, waarbij de Duitser duidelijk te horen zou hebben gekregen dat er betere prestaties van hem werden verwacht. De 25-jarige stopper reageert op de woorden van Scholl door te zeggen dat hij van niets weet. “Zo’n gesprek heeft nooit plaatsgevonden.”

“Ik heb me dan ook verbaasd over deze uitspraken”, vervolgt Boateng tegenover BILD. “Natuurlijk zijn er regelmatig gesprekken met de clubleiding, maar er is nooit sprake geweest van een vertrek”, zegt de speler van der Rekordmeister, die door voorzitter Uli Hoeness ‘de beste verdediger van Duitsland’ werd genoemd. “Het is bijzonder om dat van hem te horen, het is een blijk van waardering.”

Denk je dat Jérôme Boateng de waarheid vertelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie relatief jonge verdediger met uitstraling, kracht en snelheid. Moet wel erop letten dat die niet nonchalant wordt.

Hij heeft eigenlijk alles wat een topverdediger nodig heeft. Behalve zijn timing is minder.

6 november 2013 om 16:59

Je zou inderdaad zeggen dat hij alles heeft om een topverdediger te zijn, maar dat gevoel heb ik nooit bij hem. Hij is snel, groot en sterk. Prachtige eigenschappen voor een verdediger, maar als je dit niet kunt combineren met een bepaalde voetbalintelligentie, rust en voetballende kwaliteiten dan zul je nooit een absolute top verdediger zijn.

Ik denk in ieder geval dat het bij Boateng schort aan een stukje voetbalintelligentie. Ik wil hier dus niet zeggen dat Boateng een domme jongen is. Totaal niet, ik ken hem niet eens persoonlijk dus hoe zou ik dat moeten weten. Ik wil alleen zeggen dat ik Boateng nooit bepaalde dingen doen die voetbalintelligentie uitstralen.

Misschien zit ik er helemaal naast, en als je bij Bayern zit doe je natuurlijk iets goed en mag je niet klagen, maar het zal voor mij nooit iemand zijn die ik vermeld in het rijtje Ramos, Kompany, Silva.

6 november 2013 om 17:32

Als je spreekt over voetbalintelligentie lijkt het mij duidelijk dat je niet spreekt over algemene intelligentie. Zo heb je Davids, bloed intelligent maar op het veld wat minder. Maldini integendeel erg wijs op het veld.

Maar inderdaad bij Boateng vind je dat niet snel. Het is een goeie verdediger die je naast iemand moet hebben die goed is, bijvoorbeeld T. Silva

Goede verdediger die nog veel kan groeien. Hij is niet de beste speler voor balbezit maar ik denk dat hij onder Guardiola nog veel kan groeien.

Hij zal natuurlijk altijd in de schaduw van Kevin Prince Boateng staan.

6 november 2013 om 18:09

Hoezo? Hij is een betere speler, staat in de Nationele ploeg van de Mannschaft, speelt bij een betere club en heeft net als zijn broer een echt Wag. Welke schaduw bedoel je?

6 november 2013 om 18:18

Oke bedankt

Poll: Bram psv84 heeft nooit een appel gestolen. Spreekt Bram psv84 de waarheid?
Vz kunnen we aub stoppen met dit soort suggestieve polls, dit heeft toch totaal geen meerwaarde?

Geen wereldverdediger maar heeft kracht, lengte (1m92) en snelheid. Naast een ervaren speler van wereldklasse (dante) redt hij zich prima.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren