Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote tegenvaller FC Utrecht: verdediger maanden uit roulatie met knieblessure

Laatste update:

Tim Handwerker kan de komende maanden niet in actie komen. De 25-jarige verdediger van FC Utrecht heeft op de training een knieblessure opgelopen. Volgens Jeroen Kapteijns van De Telegraaf gaat het om een kruisbandblessure.

Utrecht maakt melding van de kwetsuur in een bericht op de officiële kanalen. De Domstedelingen melden dat de Duitser een operatie en maandenlange revalidatie te wachten staat.

Handwerker is van plan om dat in Duitsland te doen. Op de clubwebsite reageert hij op zijn blessure. “Tijdens een training ging het voor mij mis en blesseerde ik mijn knie."

"Een blessure komt nooit op een goed moment, maar deze timing is buitengewoon spijtig: ik had het goed naar mijn zin in Utrecht en was vastberaden de komende maanden van waarde te zijn voor het team en de club. Door die plannen zet deze blessure helaas nu een streep.”

Mogelijk heeft Handwerker daarmee alweer zijn laatste duel voor Utrecht gespeeld. De nummer acht uit de Eredivisie huurt de linksback sinds deze winter FC Nürnberg, en in principe keert hij komende zomer weer terug naar de Duitse club.

Overigens heeft Utrecht wel nog de optie om hem na dit seizoen op permanente basis over te nemen van Nürnberg. Of de club dat doet, is nog niet bekend.

Tot dusver speelde Handwerker twee duels voor Utrecht: hij viel in tegen Fortuna Sittard (4-0 zege) en FC Twente (0-1 zege). Meestal krijgt Souffian El Karouani de voorkeur op de linksbackpositie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is de titel niet ietwat overdreven 'enorme tegenvaller'? De beste man heeft net 2 potjes ingevallen. Natuurlijk is het balen dat hij geblesseerd is voor hemzelf en Utrecht, maar hij staat geeneens in de basis.

6 maart 2024 om 07:39

is toch gewoon een enorme tegenvaller als een volwaardige selectie speler er maandenlang uitligt met een blessure?

Nou daar hebben we ook veel plezier aan beleefd... Vond het al een rare huurtransfer en dan nu ook nog deze blessure. Denk niet dat hij erg gemist zal worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren