Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse spits ontkent bizarre eis van VIP-box aan nieuwe club

Laatste update:

Gary Hooper spreekt het verhaal dat de Sheffield Star deze week over hem publiceerde nadrukkelijk tegen. De lokale krant gaf aan dat de overstap van de aanvaller van Norwich City naar Sheffield Wednesday in het water viel omdat hij een bizarre eis stelde aan zijn mogelijke nieuwe club: een VIP-box voor zijn familie en vrienden.

/

De krant meldde dat Sheffield Wednesday bij Norwich City aanklopte met het verzoek Hooper te mogen huren. De clubs kwamen eruit en de club was ook bereid het volledige salaris van de 27-jarige Engelsman over te nemen: 43.000 euro per week. De deal ketste echter toch af en de clubs deelden niet mee waarop het misliep: de krant meldde dat het ging om de extravagante eis van Hooper voor een VIP-box.

“Niets van waar!”, laat hij nu zelf weten via Twitter, in een reactie op de geruchten. Feit is dat Hooper gewoon speler is gebleven van Norwich City en dat hij hard zijn best gaat doen the Canaries dit keer wel in de Premier League te houden. Nadat hij in 2013 overkwam van Celtic speelde hij met de club een jaar op het hoogste niveau: vervolgens degradeerde men. Vorig seizoen finishte Norwich als derde in de Championship en promoveerde de club via de play-offs.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou knap zijn als hij zijn ploeg terug weet te loodsen naar een competitie waar ze al in zitten ofniet?

Norwich is al terug in de Premier League

Die vent verdiend dus ruim 2 miljoen per jaar. Dat is echt bizar in vergelijking met de eredivisie salarissen.

3 september 2015 om 09:20

Het was anders ook een topaankoop toendertijd. Was bij Celtic echt de spits die de doelpunten bracht. Uiteindelijk ging ie naar het nietige Norwich toe

Het is misschien wat overdreven, maar het is niet perse bizar om voor familie en vrienden een vip box te regelen toch? Dit gebeurd echt wel vaker.

3 september 2015 om 00:50

Ik vind er ook niks raars aan. Moreno heeft er ook een bij PSV eerst gevraagd of die kon krijgen maar alsnog gekocht

3 september 2015 om 01:17

Ja, maar Sheffield speelt niet in de Premier League en zij waren bereid zijn volledige (!) salaris te betalen

3 september 2015 om 09:44

Ze willen Hooper al voorstelijk betalen. En dat geld moet op een manier binnen komen. O.a. dmv verhuur van Vip boxen. Waar zakenlui goed voor betalen. Dus die gaan ze dan niet gratis afstaan aan Hooper.

Serieus VZ vorig seizoen 13e? Teruglootsen naar PL? Wie dit heeft geschreven weet schijnbaar niks over voetbal.

Wat me vooral opvalt aan dit verhaal. is dat die man zoveel verdiend. Abnormaal.

3 september 2015 om 00:01

Dan weet je nu direct wat het verschil is met The Championship, en bijv. De eredivisie. Daarom gaat een Chery hier bijv ook heen. Zo'n sterke en dik betaalde competitie

3 september 2015 om 00:47

Vergeet niet dat hij het contract tekende toen Norwich in de PL speelde he

Ze promoveerde niet omdat ze 3e werden maar omdat ze de play offs wonnen.

Man man man, 43.000 per week en zeiken om een vip-box! Ken die dat niet zelf betalen dan ..?

2 september 2015 om 23:16

Zoals je had kunnen lezen is het verhaal over die vipbox dus niet waar. Het is zelfs letterlijk de titel van dit artikel.

Dus dit was de concurrent van van wolfswinkel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren