Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Engelse clubs strijden met Fenerbahçe om Ziyech

Laatste update:
/
Josep Guardiola gaat ervan uit dat John Stones naar Manchester City komt. De manager heeft er vertrouwen in dat de verdediger van Everton liever naar het Etihad Stadium gaat, dan naar Manchester United. (The Sun)
/
Romelu Lukaku zou rond zijn met Arsenal, maar AC Milan geeft niet op. I Rossoneri legden Gianluca Lapadula al vast en zouden ook de Belg van Everton willen aantrekken. (Corriere dello Sport)
/
De interesse in Hakim Ziyech komt weer op gang. Nadat Fenerbahçe werd genoemd zou de aanvallende middenvelder van FC Twente nu ook in beeld zijn bij Crystal Palace en West Ham United. (Daily Star)
/
Christian Benteke heeft zijn laatste wedstrijd voor Liverpool mogelijk gespeeld. De 25-jarige aanvaller is net als Saido Berahino en Andros Townsend nadrukkelijk in beeld bij Crystal Palace. (Daily Star)
/
Kolo Touré heeft er weer een optie bij. De 35-jarige centrale verdediger werd al genoemd bij AS Monaco en nu zou ook Brendan Rodgers de Ivoriaan naar Celtic willen halen. (Daily Mail)
/
AS Roma hoopt zich te versterken met Thomas Vermaelen. De verdediger mag voor tien miljoen euro weg, maar zou ook gehuurd kunnen worden met een verplichte optie tot koop. (La Gazzetta dello Sport)
Welke club lijkt jou de beste keuze voor Hakim Ziyech?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Wat is het nut van huren met verplichte optie tot koop?

26 juni 2016 om 18:10

Het uistellen van de betaling tot volgend jaar als je nu nog het geld niet hebt...

26 juni 2016 om 18:15

Roma hoeft het eerste jaar het loon nog niet te betalen wat TV nog wil hebben , Barca is zeker dat ze hem kwijt zijn, Roma kan volgend jaar het loon opnieuw bekijken.

26 juni 2016 om 18:37

Kan voordelig zijn mbt financial fair play, omdat de transfer nog geen invloed heeft op de begroting voor dit seizoen

Bij West Ham zal ie wisselspeler worden. Die kopen goeie spelers in en betalen ook nog eens goed. Ik zie hem tenminste niet in de basis beginnen.. er moeten blessures en schorsingen komen; dan moet Ziyech zo goed spelen dat hij een plek veroverd wat moeilijk wordt denk ik.

26 juni 2016 om 18:43

Hij moet zich sowieso beseffen dat hij veel meer verdedigend wek zal moeten doen. In Engeland moet iedereen dat en wordt er niet met een vrije 10 zonder verplichtingen gespeeld. Hoop dat hij daarom op en top fit is als hij naar de PL gaat want dat zal in het begin, ondanks zijn geweldige kwaliteiten, niet meevallen verwacht ik

27 juni 2016 om 00:19

Alleen als je wereldtop bent. Suarez bij Liverpool deed wat hij wou, Aguero bij City, Hazard bij Chelsea onder Mou (daarom speelde hij ook altijd met zekerheidjes) en een Ozil bij Arsenal moet dat in principe ook krijgen.. soms wel soms niet maar moet dat altijd krijgen. Zet hem op 10; laat hem doen wat hij moet doen en amazing happends. Overigens bij het Duitse elftal verdedigd hij erg goed mee.

27 juni 2016 om 09:24

Suarez en Aguero zijn geen nrs 10 maar spitsen, Mou bekritiseerde Hazard openlijk doordat hij te weinig verdedigend werk verrichtte. Positiegewijs is dus alleen Ozil vergelijkbaar en van dat niveau is Ziyech nog niet

West ham heeft Lanzini definitief overgenomen dus dat zal hem niet worden en bij Crystal Palace speelt Cabaye op 10. Dus dan zal hij voor de bank gehaald worden bij beide clubs. Dan zou Fener nog de beste keus van de drie zijn.

Geen één van de drie. Hij kan hogerop denk ik.

Dit heeft as roma ook gedaan met Dzeko en Salah. Eerst een jaar huren en daarna verplicht kopen. Daarnaast heeft as roma ook gerson gekocht. Ze zullen niet een groot budget meer overhouden om nog spelers te kopen

Ik hoop echt dat deze jongen de juiste club kiest in de juiste competitie. Fantastische speler. Eigenlijk hoop ik dat hij naar Duitsland gaat. Iets minder fysiek en daar zou hij wat "rustiger" de tijd krijgen om aan te haken.

Moet naar Spanje gaan, daar wordt iemand met zijn voetbal techniek meer gewaardeerd. Valencia zou een mooie club zijn of Sevilla, in Spanje komen creatieve spelers meer tot hun recht dan in Engeland waar je vooral hard moet zijn en snel.

Hakim ziyech zie ik het beste in een Franse competitie spelen bij een middenmoot elftal bv bordeaux spelen ik denk dat het Franse stijl bij hem wel past

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren