Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Elftal van de Week: Willem II hofleverancier en uitblinkers bij MVV

Laatste update:

In samenwerking met Opta en de Keuken Kampioen Divisie stelt Voetbalzone wekelijks een Team van de Week samen met spelers die het best gepresteerd hebben op basis van statistieken. Vrijdag en maandag werd de dertiende speelronde afgewerkt. De spelers van Willem II maakten daarin de beste indruk, daar zij met drie spelers hofleverancier zijn. MVV Maastricht levert twee spelers af.

Het doel wordt deze week verdedigd door Romain Matthys. De goalie van MVV zegevierde met 0-1 op bezoek bij PEC Zwolle. Hij maakte vijf reddingen en voorkwam op basis van Expected Goals 1,1 doelpunt. Door de overwinning wipt de ploeg van trainer Maurice Verberne over PEC Zwolle heen. MVV bezet nu de tweede plaats, op één punt van koploper Heracles Almelo. Willem II won maandagavond met 1-2 van Jong Ajax. Vooral de defensie van de Tilburgers blonk uit, want zowel Lucas Woudenberg, die verantwoordelijk was voor de winnende treffer, als Wessel Dammers en Erik Schouten hebben een plekje bemachtigd in het Elftal van de Week.

Uitgelicht:
De spitspositie wordt ingevuld door Martijn Kaars, die met een goal en een assist hoogstpersoonlijk verantwoordelijk was voor de 2-1 zege van Helmond Sport op ADO Den Haag. Hij schoot vrijdagavond vaker op doel (drie keer) dan iedere andere speler in deze speelronde. Jaymillio Pinas viel in positieve zin op tijdens het 2-2 gelijkspel van FC Dordrecht tegen Telstar. De aanvaller scoorde twee keer namens de Schapekoppen, terwijl hij in zijn eerste 31 Keuken Kampioen Divisie-duels slechts één keer trefzeker was.

Elftal van de Week: Matthys (MVV Maastricht); Hall (ADO Den Haag), Dammers (Willem II), Schouten (Willem II), Woudenberg (Willem II); Overtoom (Telstar), Blummel (MVV Maastricht), Van den Belt (PEC Zwolle); Pinas (FC Dordrecht), Kaars (Helmond Sport), Konings (FC Den Bosch).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verloren tegen Helmond en toch een speler afleveren voor het elftal van de week. De kleine geluksmomenten van de ADO supporter.

1 november 2022 om 17:45

Vreemd dat er o.a. wel een speler van Zwolle in staat, die hebben verloren en niet goed of zelfs slecht hebben gespeeld. En dat er geen speler in staat van Almere City die hebben gewonnen van de koploper en een hele goede 2e helft gespeeld hebben. O.a. dankzij 2 invallers die beiden binnen 2 minuten scoorden.
Maar ook geen speler van Roda JC, die ruim hebben gewonnen. En dus wel een speler van ADO die verliezen.
En wel erg veel spelers van Willem II die nu ook weer niet een heel goede wedstrijd gespeeld hebben.

1 november 2022 om 17:53

Het feit dat Limbombe met 3 assists tegen Heracles er niet in staat is echt wel een heel bijzondere keuze.

1 november 2022 om 18:07

Niet enkel verliezen, Ac67, verliezen van Helmond Sport.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren