Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

EK-schlemiel bloeit op in Spanje: ‘Hij was niet blij met het weer in Londen’

Laatste update:

Simone Zaza stapte vorig jaar zomer voor een jaar op huurbasis over van Juventus naar West Ham United, maar zijn periode in Londen liep uit op een grote teleurstelling. In elf wedstrijden scoorde de spits geen één keer en na een half jaar werd al weer besloten om de samenwerking te beëindigen. De Italiaan kon onder andere niet wennen aan het weer, stelt zijn vader.

Zaza maakte zijn overstap kort nadat hij met Italië uitgeschakeld was in de kwartfinale van het EK tegen Duitsland. De spits miste op kolderieke wijze een strafschop in de strafschoppenreeks, nadat het na 120 minuten 1-1 was. “Het was een grote fout”, vertelt Antonio Zaza tegen Calciomercato over de overstap van zijn zoon naar the Hammers. “Simone was nog steeds bezorgd over de strafschop die hij miste met Italië en hij slaagde er niet in om goed zijn draai te vinden in Londen.”

“Hij was niet blij met het weer en de formatie van zijn oude trainer. De transfer naar Spanje was de beste beslissing ooit voor hem.” Zaza maakte in januari op huurbasis de overstap naar Valencia, dat hem in de zomer voor zestien miljoen definitief overnam en waar hij een contract tot de zomer van 2021 tekende. De 26-jarige Italiaan is het seizoen in Spanje uitstekend begonnen, met zes doelpunten in de eerste zeven competitiewedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat dit een obstakel is voor een voetballer, blijkt het wel weer uit welk hout de emotionele zwakkelingen zijn gesneden in de voetbalwereld. Een voetballer die zeker is van zichzelf slaagt overal bij -10 graden het hele jaar of +30 graden het hele jaar. Overal!

3 oktober 2017 om 13:13

Goed verhaal maar toch hoor je dit best vaak over mediterraanse voetballers; gelukkig zijn er genoeg VZ-gebruikers die er even wat toegepaste psychologie op los kunnen laten.

3 oktober 2017 om 14:09

Het is gewoon een slechte smoes en te simpel om het klimaat te gebruiken dmv je eigen falen. Als dat namelijk werkelijk zo was dan zou hij er in Schotland ook geen deuk in een pakje boter schieten maar dat geloof ik niet.

3 oktober 2017 om 14:32

Tja, misschien was het wel iets anders en gebruikt hij het weer om niemand te schaden. Of lag het gewoon echt aan het weer (en het leven daar) dat hij zich niet gelukkig voelde en daardoor niet kan presteren. Het is dan wel een prof, maar ook maar een mens. Als hij zich buiten het veld niet gelukkig voelt kan dat gewoon doorwerken op het veld. Sommigen kunnen dat beter afsluiten dan anderen..

Miljoenen verdien je overal wel en hij kan dat maar beter doen in het Spaanse zonnetje, want met zijn doelpuntengemiddelde laat hij voorlopig wel zien dat het daar best aan kan liggen, ja.

En het is natuurlijk ook niet zo dat West Ham een ploeg is dat lekker draait. Zo'n Chicharito heeft het er ook lastig genoeg.

3 oktober 2017 om 16:23

Het klimaat zal niet de enige reden zijn, meer de levenstijl, cultuur etc maar ook klimaat. Vaak wordt dit in een artikel geperst en komt dit er uit, terwijl het veel breder ligt. En heimwee is niet per definitie onprofessioneel, het kan een ieder overkomen.

3 oktober 2017 om 18:37

Je bent natuurlijk geen topsporter als je dat als reden aanhaalt. Maar je hebt voetballers die gewoon heel goed zijn zonder de beste te willen zijn en lekker centjes ermee willen verdienen. Zaza zal hier bijhoren. Dit soort spelers hun vorm hangt waarschijnlijk af van hoe ze zich voelen. Weertje lekker? Schone vrouwen? Lekker eten? Gelukkig en speelt goed. Zit het allemaal beetje tegen dan lukt het op het veld ook niet. Ze kunnen niet allemaal Cristiano Ronaldo's zijn die nummer 1 willen worden en alles ervoor over hebben. Je hebt ook gewoon voetballers die van hun leven genieten en blij zijn dat ze zoveel talent hebben zonder te hard te moeten werken.

3 oktober 2017 om 14:29

Ach ja.. Hij wist van te voren natuurlijk wel waar hij aan begon, maar hij (of z'n gezin) kon er blijkbaar niet aarden en het weer kan toch absoluut een rol spelen? Je blijft ook maar een mens en je moet je ook buiten het veld goed voelen. Miljoenen verdien je overal wel.

En het Mediterraanse leven bevalt hem een stuk beter blijkbaar.

Toch opmerkelijk dat veel mensen net doen alsof Zaza een of andere koekenbakker is omdat hij een strafschop slecht (zo niet dramatisch) neemt. Zaza is gewoon een prima spits voor het niveau Valencia, misschien zelfs wel een stapje hoger als hij zo door gaat.

3 oktober 2017 om 14:24

Mensen vormen zich nu eenmaal graag een beeld met behulp van een momentopname. In plaats van zich eens te verdiepen. Naast materazzi heeft deze jongen zowat de slechtste beurt gemaakt voor het grote publiek qua italiaanse voetballers haha. 1 strafschop die hem z'n hele leven zal achtervolgen. Er zijn al zoveel parodies op dat ze niet meer bij te houden zijn haha. Het moet je maar overkomen.

3 oktober 2017 om 15:17

Ik vond persoonlijk die van Pelle nog iets genanter. Keeper uitdagen en dan zelf grandioos falen haha

De beste man wist toch al van tevoren dat het slecht weer in de VK? Slap excuus als je het aan mij vraagt. Je bent gewoon mislukt in de PL en dat heeft niks met het weer te maken.

3 oktober 2017 om 14:36

Misschien was het inderdaad gewoon een slechte smoes om weg te komen, maar dan doet hij het om West Ham en natuurlijk zichzelf in bescherming te nemen. Je kunt moeilijk je voormalige ploeggenoten of coach zomaar afvallen. Want er is bij West Ham sowieso niet echt iemand die het wél goed doet..

Maar wie weet lag het wel aan het weer (en het leven) buiten de trainingen/wedstrijden om. Hij is ook maar een mens en blijkbaar doet het zonnetje hem toch wel goed, want zijn doelpunten gemiddelde liegt voorlopig niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren