Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

EK Futsal eerste Nederlandse sportevenement in 2022 met publiek

Laatste update:

Het Europees kampioenschap zaalvoetbal wordt het eerste Nederlandse sportevenement in 2022 waarbij publiek aanwezig zal zijn. Door de nieuwe coronamaatregelen geldt er voor sportevenementen binnen een maximum van 1.250 personen. Het grootste EK zaalvoetbal ooit mag daardoor in de laatste ronde van de groepsfase, kwartfinales, halve finales en de finale fans verwelkomen. Woensdagavond zitten er voor het eerst toeschouwers op de tribunes.

“Fantastisch nieuws”, zegt toernooidirecteur Gijs de Jong. “We hebben altijd hoop gehouden op versoepelingen en zijn op de achtergrond blijven werken met verschillende scenario’s. Eindelijk mogen de deuren open voor publiek. Niet alleen voor de fans is dit de kans om het Europees kampioenschap van dichtbij te ervaren, maar ook voor alle teams, gemeenten en iedereen die hier al die tijd hard voor hebben gewerkt is dit geweldig nieuws. Futsal verdient een podium en ik ben blij dat we nu, al is het voor een beperkt aantal bezoekers, eindelijk de deuren mogen openen."

UEFA Futsal EURO 2022 vindt dit jaar plaats in Nederland, met de Ziggo Dome in Amsterdam en MartiniPlaza in Groningen als speellocaties. De organisatie benadrukt dat het buiten de deur houden van het coronavirus altijd de hoogste prioriteit heeft. "We zijn enorm blij met de komst van publiek, maar het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van iedereen die betrokken is bij UEFA Futsal EURO 2022 blijft de hoogste prioriteit voor UEFA en de KNVB", gaat De Jong verder.

UEFA Futsal EURO 2022: Rusland overrompelt Kroatië en is kwartfinalist

Bekijk hier het programma, alle uitslagen en de standen van UEFA Futsal EURO 2022.Lees artikel

Na de 3-2 overwinning op Oekraïne en het 4-1 verlies tegen favoriet Portugal ligt alles nog open in Groep A. Oranje Futsal neemt het vrijdagavond om 20.30 uur op tegen Servië voor een plek in de kwartfinale. Het duel is live te volgen via de NOS op NPO3. Mocht Oranje zich plaatsen voor de kwartfinale, dan speelt het deze op maandag 31 januari in de Ziggo Dome tegen de nummer één of twee van Groep B.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch leuk voor die mannen dat er eindelijk publiek hun kan komen supporten

Ik zie Servië dit wel winnen, die zijn nog aardig met futsal. Het is een zakelijke ploeg die niet teveel hoeft te creëren om te scoren.

Ik zie Nederland niet door gaan maar ja het balletje is rond.

Knap dat jij dat ziet. Servië is reeds uitgeschakeld.

26 januari 2022 om 12:17

Dat is onjuist. Als Servië tegen Nederland een grote uitslag neerzet en Oekraïne verliest van Portugal, kunnen ze in theorie nog door.

Hoe kan je aan kaarten komen... of is t gewoon aan de deur op basis van vol is vol?

26 januari 2022 om 13:00

Je kunt ze kopen via futsaleurotickets.knvb.nl!

Mooi voor die spelers. Een beetje fysieke aanwezigheid van de supporters is ontzettend veel leuker voor die gasten, die er jaren hard voor gewerkt hebben om op dit podium te staan.
Ik vond het nog best leuk om te kijken, dus ik schakel weer in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren