Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Eindelijk raak voor FC Twente: concurrent van Dost naar Enschede’

Laatste update:

FC Twente staat op het punt om Oskar Zawada aan de selectie toe te voegen. Volgens diverse Duitse media speelt de twintigjarige aanvaller van VfL Wolfsburg de rest van het seizoen op huurbasis in Enschede. FC Twente was al geruime tijd op zoek naar een extra aanvaller.

Zawada heeft bij VfL Wolfsburg, waar hij een concurrent van Bas Dost is, een verbintenis tot medio 2018. De Pool heeft zijn debuut in de hoofdmacht nog niet gemaakt. Hij werkt zijn wedstrijden normaal gesproken af in het shirt van VfL Wolfsburg II, dat actief is op het vierde niveau van Duitsland.

FC Twente legde onlangs als Zakaria El Azzouzi vast voor de spitspositie, maar directeur Ted van Leeuwen wil er dus nog een extra aanvaller bijhalen. FC Twente werd de voorbije periode ook in verband gebracht met spelers als Adnane Tighadouini, Kevin van Veen en Batuhan Karadeniz.

FC Twente heeft een extra aanvaller nodig

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe is het een concurrent van Dost als hij in het tweede team speelt en zijn debuut nog moet maken?

1 februari 2016 om 15:20

Zat al aan bendtner te denken

1 februari 2016 om 15:41

Inderdaad, hoezo concurrent.
Mooie titel...dacht ook gelijk aan Bentner en uit pure nieuwsgierigheid klikken we erop om te lezen hoe dat dan in vredesnaam mogelijk is.

1 februari 2016 om 16:16

Zeer triest inderdaad. Cambuur heeft de concurrent van Yaya toure gehuurd. Jack Byrne. Hoe is objectieve journalistiek mogelijk als je een omzetoogmerk hebt?

Spitsen van de 4e liga in Duitsland en de Jupilet league, dat moet Twente in de eredivisie houden? Nja misschien is het zeer goede scouting geweest, ik laat me graag verrassen.

1 februari 2016 om 15:24

Er is waarschijnlijk financieel niet heel veel meer mogelijk, omdat ze incalculeren dat er misschien nog wel meer bagger uit die beerput komt... ze gokken nu op drie jonge gassten, van oosterwijk, el azzouzzie en zawada. Misschien wordt er wel een een revalatie nog dit einde van het seizoen. Op dit moment het beste om op korte termijn lijfsbehoud in de eredivisie te realiseren.

1 februari 2016 om 15:30

Tja als je 0 euro transfergeld hebt en een salaris kan bieden dat waarschijnlijk ook niet ver van de 0 ligt, ben je afhankelijk van huurdeals van clubs die bereid zijn het salaris door te betalen en geen huursom vragen omdat ze denken dat het goed kan izjn voor de ontwikkelin van een speler als hij speelt. Dan kom je uit bij de categorie: blinde gokjes.

Toen feyenoord in de shit zat onder beenhakker kwamen er ook van die vage spelers als smolov, Ignjatović en babvovic. De laatsgenoemde werd salaris betaald door zijn vader. Ze kunnen niet anders met 0 euro shopt niet zo lekker.

1 februari 2016 om 15:50

Zakaria El Azzouzi scoorde anders wel dit weekend tijdens de 3-0 winst op Utrecht

1 februari 2016 om 15:55

Boymans scoorde anders ook tijdens de 3-1 winst

1 februari 2016 om 15:56

3-1 he

1 februari 2016 om 16:01

Dat is het 2de elftal van Wolfsburg, die kunnen wel voetballen.

Ondanks de beperkte middelen doet Tedje het toch creatief en leuk.
Twente moet gewoon in de eredivisie blijven

1 februari 2016 om 15:40

Tedje doet het misschien creatief, kan mij zelfs voorstellen dat supporters van andere clubs het leuk vinden, maar kan je verzekeren dat ik (en in mijn vak vele met mij) het alles behalve leuk vind(en)

Iedereen bij Twente met Tedje voorop loopt te roepen dat er ervaring bij moet en gaat komen, waar komt hij mee aan 2 jongetjes van amper of nog geen 20.
Tuurlijk weet ik dat je zonder geld weinig kunt doen, maar doe dan niets, dan kost het ook niets, dit kot weer geld, en dat betaal je dus voor 2 jongens die op dezelfde positie spelen, dus je betaalt het ook voor een reservespeler

2 februari 2016 om 21:56

Ben ik niet helemaal met je eens.
Wees reëel, ervaren jongens zijn eenmaal gewild bij veel clubs in de onderste regionen.

Ach dat supporters van andere clubs zoiets leuk vinden.....tja zegt meer over het algemene niveau van de persoon.
Naast het voetbal komt er natuurlijk veel meer in gevaar als een club verdwijnt ....

Ik denk dat die jongen van Ajax en Wolfsburg hun niets tot nauwelijks iets kost.
Dit zijn jongens waar de clubs in willen investeren i.p.v. op de bank houden.
Ik denk dat bijvoorbeeld Ajax zo'n jongen gewoon op huurbasis stuur naar Twente zonder loonconstructie...daarin kun je dan als voorwaarde stellen dat zo'n jongen wel zoveel procent moet spelen ofzo..

Ik had een stille hoop op de komst van Van Ginkel naar PSV dat een jongen als Schaars een half jaar naar Twente mocht.

Verder laten we eerlijk zijn...
Met de huidige groep spelen ze straks gewoon rond plek 10....

Hahaha toen ik de titel zag, dacht ik ook aan de Lord

Net el azouzzi.. Nu speelt hij wss nooit meer

Lijkt me een onnodige speler op dit moment. Als Ziyech niet weg gaat hoeft er op dit moment niet veel meer bij. Misschien nog een middenvelder als vervanger van Eghan en Tapia.

Dacht even dat de lord bij twente zou gaan spelen

Ik verbaas me eigenlijk al over de derde versterking voor Twente.
Dacht dat Twente voor de winterstop aan gaf dat eerst Ziyech verkocht moest worden voordat er weer ruimte was echter blijkt nu dat ze Ziyech niet meer hoeven te verkopen. Wat is hier de reden van?
De transfer van Tapia heeft niets opgeleverd. Dat moest direct door naar de gemeente. Kan me niet voorstellen dat het salaris van Tapia 3 nieuwe salarissen dekt. En al zou dat wel drie salarissen dekken dan heb je toch vrijwel geen lastenverlichting hetgeen voor de winterstop nog noodzakelijk was.
Of ik heb iets gemist of Twente lijkt wederom geen tering naar de nering te zetten.

1 februari 2016 om 17:20

Gehuurd he.. Er is geen transfersom en salaris word volgens mij door hun eigen clubs betaald.

1 februari 2016 om 18:28

er zijn ook een hoop spelers vertrokken dus zal er in het salarishuis wel ruimte zijn om spelers een salaris te betalen

1 februari 2016 om 19:45

Ajax vraagt geen huur voor El Azousi en er hoeft geen salaris betaald te worden. Voordeel voor Twente, maar ook voor Ajax omdat hij ervaring opdoet en even uit de wind wordt gehouden. Daarnaast zijn Tapia en Olaitan vertrokken.

Beetje raar om het geld hier aan uit te geven. Met El Azzouzi, die een goede klik met Ziyech lijkt te hebben, in de basis en Oosterwijk en een terugkerende Børven daarachter lijkt de spitspositie mij relatief goed bezet. Eventueel zou je Ruben de Jager ook nog kunnen laten doorstromen naar het eerste.

1 februari 2016 om 20:55

Met Oosterwijk, El Azzouzi en Borven is de spitspositie bezet, maar goed bezet?
Of deze jongen een goede is moet natuurlijk ook nog blijken. Kww.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren