Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eigenaar geplaagd Brno wil leugendetectortest om omkoping uit te sluiten

Laatste update:

De resultaten van het Tsjechische FC Brno zijn niet om over naar huis te schrijven: na zeventien speelronden in de Gambrinus Liga staat de ploeg op de voorlaatste stek in de rangschikking. Reden genoeg voor clubeigenaar Roman Pros om zijn spelers aan een leugendetectortest te onderwerpen. De geldschieter wil er zodoende achterkomen of zijn spelers zijn omgekocht.

“We hebben een gedegen analyse van deze situatie nodig”, legt Pros zijn plan uit tegenover de media. “Daarna kunnen we zeggen ‘oké, we spelen beroerd voetbal omdat de spelers niet in vorm zijn, de coach zijn werk slecht doet of zijn tactiek niet in orde is’. Maar we weten dan zeker dat de wedstrijden niet verkocht zijn.”

De spelers, die in een eerder stadium ook al een deel van hun salaris moesten inleveren wegens de slechte prestaties, weigeren mee te werken aan de plannen van de eigenaar. “We vielen bijna om toen we deze aankondiging hoorden. We voelen ons hier heel slecht bij. Het is een vernedering”, laat verdediger Jan Trousil weten.

Een leugendetectortest is een goed idee van Roman Pros

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja man zeg, ik zou opstappen als ik één van die spelers was. Dit kun je toch niet doen ??

Niet meewerken is hetzelfde als schuldbekennen.
Ik zou als 1st opstaan om zo'n test te doen , maar dan wel ook maar 1 keer in mijn leven.
En vervolgens mijn ontslag nemen.

Nou ja, als hij denkt dat dit werkt.....wellicht zijn ze omgekocht. Vind zo'n ding eigenlijk niet kunnen. In Amerika gebruiken ze zo;n ging ook, het is echt jarenkruik.


Hoor graag het vervolg voetbalzone!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren