Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eigen doelpunt deert gelukszoeker niet in de jacht op contract in Zwolle

Laatste update:
/

Norichio Nieveld heeft een contract in de wacht gesleept bij PEC Zwolle. De 23-jarige centrale verdediger maakt per direct deel uit van de selectie van coach Art Langeler, meldt de club uit Overijssel via de officiële kanalen. Nieveld tekent een eenjarig contract met een optie voor nog een seizoen.

Nieveld, die afgelopen seizoen onder contract stond bij Excelsior, deed dinsdag al mee in een oefenwedstrijd tegen NAC Breda. Opmerkelijk genoeg bezorgde Nieveld zijn ploeg onbedoeld de nederlaag: hij maakte een eigen doelpunt. Hij speelde verder een sterke wedstrijd en dat deed de technische staf besluiten hem toch in te lijven.

De mandekker doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord. In februari 2009 maakte hij zijn debuut en na een seizoen in de hoofdmacht vertrok hij naar stadsgenoot Excelsior. Daar werkte hij drie seizoenen af. In totaal speelde hij 98 wedstrijden in het betaald voetbal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen speler die het verschil maakt tussen promotie of degradatie, maar zeker een keurige speler voor Pec!

gaan ze nu alle speler van excelsior overnemen? die zijn niet voor niets gedegradeerd vorig seizoen

27 juli 2012 om 17:09

pec mag zichzelf toch ook versterken? dan is het maar een speler van de Jupiler League, Twente haalde Chadli toch ook van Agovv? en dat is nu een groot succes gebleken, Nieveld is dan niet het niveau van Chadli, maar het is een goede versterking voor pec.

27 juli 2012 om 17:17

Groot succes gebleken? 1 seizoen redelijk gespeeld, daarna een heel seizoen geblesseerd. Zo heel veel succes heeft Chadli twente nog niet gebracht..

Verder goede speler voor Pec, ze hebben zich toch aardig kunnen versterken voor een seizoen in de eredivisie, ik ben benieuwd wat ze kunnen opbrengen dit jaar.

27 juli 2012 om 20:53

Je maakt een grote denkfout in de vergelijking met Chadli. Deze speler kwam wel in een spelersgroep waar het nivo vele keren hoger is dan bij Pec. Dan heb je in het begin wel moeite om aan te haken, maar op termijn trek het vanzelf bij en kun je ook dat nivo halen. Bij PEC zou hij zo maar direct een van de betere spelers kunnen zijn, en aangezien in Zwolle het nivo niet hoog is gezien het spelerspotentieel, daar kan Nieveld met twee vingers in de neus meedoen. Of Zwolle daar echt beter van wordt moet je afwachten

Hebben ze deze gecontracteerd op basis van één wedstrijd? Leuke speler voor rechter rijtjes clubs, Zwolle heeft wel behoefte aan verdedigers.

27 juli 2012 om 17:14

//hebben ze deze gecontracteerd op basis van één wedstrijd?\\

Wat dacht van al die wedstrijden die hij inmiddels al heeft gespeeld (de reden dat hij überhaupt op proef komt)? Bovendien hebben ze hem niet alleen tijdens deze wedstrijd aan het werk gezien, maar ook tijdens trainingen.

27 juli 2012 om 17:27

Nee, op basis van de kleur van zijn ogen -,-.

Die jongen hebt toch al wat wedstrijdjes gespeeld ook bij Excelsior, ze weten heus wel wat die nog meer kan dan een bal in eigen doel verwerken.

Zwolle was wel toe aan versterkingen, denk dat ze het zwaar gaan krijgen. Me oude trainer speelt in het eerste dus hoop dat ze zich handhaven.

Ben benieuwd of dit de versterking is die Zwolle zoekt om hen te behoeden tegen degradatie. Persoonlijk vind ik het team van Willem II nog slechter dus rechtstreekse degradatie zouden ze kunnen ontkomen. Maar om de nacompetitie tegen degradatie te behoeden is het team denk ik op dit moment nog niet goed genoeg. Maar het is nog geen 31 augustus, dus je weet nog niet wat er bv nog afvalt bij (nederlandse) topclubs.

Pec nec zwolle vele malen beter pec nac hetzelfde verhaal deze speler vormde een goed teabr Ipv aafjes een goede versterking voor in de breedte achter lachman en broerse , ik heb er wel vertrouwen in dat pec tussen 11 en 15 eindigt

nou retro zo te lezen heb je dit jaar ook geen vertrouwen in gae

Bij Excelsior was hij nou ook niet echt 1 van de beste, maar ja PEC kan hem denk ik goed gebruiken heeft eredivisie ervaring.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren