Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eerstedivisionist in financiële problemen klopt aan bij gemeente

Laatste update:

VVV-Venlo had als club in de Eredivisie wilde plannen, maar degradeerde naar de Jupiler League en heeft nu moeite om het hoofd boven water te houden. VVV kampt met acute financiële problemen en heeft de gemeente om hulp gevraagd, zo meldt Omroep Venlo.

De club laat weten dat er ondanks forse bezuinigingen en veel inspanningen om de inkomsten te verhogen en de uitgaven te verlagen nog steeds verlies wordt gedraaid. “'Er zijn voor aanstaande dinsdag 1 december financieringsmaatregelen nodig om sancties van de KNVB zoals een publieke waarschuwing, puntenaftrek en een geldboete te voorkomen”, aldus de club in een statement.

Dinsdag moeten alle clubs de jaarrekening van afgelopen jaar en de prognose over het lopende jaar indienen bij de licentiecommissie van de KNVB. VVV komt dus geld tekort en heeft hulp nodig. De club heeft vrijdag het Venlose college op de hoogte gebracht van de financiële situatie en gevraagd of er een oplossing mogelijk is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slecht nieuws voor VVV, wanneer komt die Landelijke Competitie er nou? Worden alle clubs beter van

29 november 2015 om 20:41

Het plan was komend seizoen, maar de helft van de Eredivisieclubs wil hun belofteteams niet inschrijven voor deelname in die piramide waardoor ook dat plan weer in gevaar komt.

29 november 2015 om 20:53

en gelijk hebben die clubs dat hele plan slaat werkelijk nergens op

ot jammer voor vvv die zouden toch op zn minst vaste subtopper moeten zijn in de jl hoop voor hun dat ze wat centjes kunnen binnenharken.
ook las ik dat clubs jaarafrekeningen moeten indienen maar het lijkt mij dat twente dat op dit moment nog niet kan,
aangezien ze zelf nog niet weten wat voor contracten er zijn binnen de club en met wie .
kunnen ze dan uitstel krijgen of zo of is dat niet mogelijk en hangt daar een weer een boete aan

30 november 2015 om 07:49

Ze moeten gewoon worden verplicht door de KNVB dat gejank de hele tijd.
Nederland moet is stoppen met dingen ter discussie stellen enngewoon doen.

29 november 2015 om 21:22

Dus als er een tweede divisie is geeft VVV opeens niet meer uit dan dat er binnen komt?

29 november 2015 om 22:41

Wat een waardeloos beleid wordt daar gevoerd, miljoenen verdiend met de transfers van oa musa en Honda en toen een aantal dure miskopen gedaan maar dit seizoen toch nog wel even seuntjes en opoku vastleggen en nu kunnen ze naar de gemeente...opoku komt van Oss af terwijl die club al jaren financieel gezond is verliezen zij toch hun beste speler aan een club die dat niet heeft

1 december 2015 om 09:43

Voor Opoku is geen eens een transfersom voor betaald, dus daar ga je al de mist in...

30 november 2015 om 02:15

Landelijke competitie? Heb ik iets gemist? De eerste divisie is toch een landelijke competitie.

Als ik het goed heb,is er niet een gemeente(gemeensschapsgeld) in ons land bij machte om ook maar een euro te schenken aan een B.v.o.
De laatste jaren is het schering en inslag dat dergelijke verzoeken op het bureaublad van de desbetreffende verantwoordelijke wethouder terecht komen.
Wel kan een gemeente,in dit geval de gemeente Venlo,meedenken en coulantie verlenen in bijvoorbeeld lopende schulden/huurkosten, op te schorten.
Bij Fc Twente is daar ook sprake van.
Gemeente Eindhoven heeft P.s,v, financieél bijgesprongen,door de grond van het stadion te ,,kopen".
Echter lijkt het mij een uitzonderlijke gebeurtenis,omdat financieél Den Haag de grootste vinger in de pap heeft,daar waar het gaat op gebied van gemeentelijke begrotingen.
Ik hoop dat V.v.v. hier een oplossing voor vindt.

Hai Berden heeft geld zat had verwacht dat hij wel bij zou springen met zijn grote mond. Hij wilde desnoods een nieuw stadion op Duits grond bouwen.

Tja, als je zo kort in het seizoen al in de financiële problemen komt...
Misschien iets teveel voetbalclubs in Limburg?

29 november 2015 om 21:12

V.V.V.-Fortuna/Sittard-M.V.V.-RodaJc.
Behoorlijk veel B.v.o.'s ja.
En notabene hoofdzakelijk fusieclubs.
Limburg , de kleinste provincie van Nederland met 4 profclubs,best veel ja.
Van harte gegund,daar niet van.
Maar ze moeten vissen uit de zelfde vijver.

29 november 2015 om 21:21

Hoewel ik het voor de rest met je eens ben is Limburg zowel qua oppervlakte als inwoneraantal niet de kleinste provincie van Nederland. Qua oppervlakte is Utrecht de kleinste en qua inwoneraantal Zeeland meen ik.

Ik las deze week wel dat Roda, Fortuna en MVV meer gaan samenwerken op het gebied van de jeugdopleiding, dus dat is dan wel weer mooi.

29 november 2015 om 21:41

Venlo ligt dichter bij Eindhoven en Helmond dan bij Maastricht en Kerkrade dus als je het over concurrentie op het gebied van sponsoring en scouting etc. hebt, dan moet je denk ik meer naar de regio kijken in plaats van naar de provincie.

29 november 2015 om 22:50

Ach ja natuurlijk,hier heb je duidelijk een punt.
Maar ik dacht even in provinciale proportie's.
En zag hierbij de geografische ligging over het hoofd.
Je hebt volkomen gelijk,bedankt voor de info.

30 november 2015 om 01:11

Evenveel clubs als Overijssel met een vergelijkbaar inwoneraantal. Het probleem is al jaren dat alle Limburgse voetbalclubs het iets te hoog in de bol hebben. Ambitie moet er natuurlijk zijn, anders kun je er beter mee ophouden, maar iets te veel ambitie leidt tot te veel uitgaven met de gedachte dat dat in de toekomst beloont wordt. VVV wil zo snel mogelijk terug naar de Eredivisie, MVV en Fortuna willen dat op termijn ook en Roda wil weer een stabiele middenmoter worden die meedoet om de play-offs (de goede play-offs dan). Als er na een aantal jaar geen of nauwelijks vooruitgang is geboekt dan kom je in de problemen.

4 voetbalclubs in een provincie is zeker geen probleem, zelfs in een financieel zwakke regio als Limburg, het probleem is dat de clubs er een potje van maken en dat ze de lat veel te hoog leggen.

30 november 2015 om 02:18

Hoezo 4 profclubs te veel? Brabant heeft er toch ook 7 of 8? Bovendien is vvv de enige club in noord-limburg. Dus ligt nog wel enigszins buiten het vaarwater van de andere 3.

waar is dat dikverdiende geld gebleven dan van honda, musa, Yoshida etc? dat was nog al wat geld hoor. vvv wilde naar de eredivisie en daar meedoen om europees voetbal hoorde ik vorig jaar nog?

ik ben voorstander van die piramide. wordt het niveau beter van. in spanje werkt dat goed met al die beloftenteams. de beloften worden daar ook gewoon kampioen.

29 november 2015 om 22:36

dus jij wilt de rijke clubs nog rijker maken ? zodat ze nog wat meer talenten kunnen wegkopen en die in hun jong teams kunnen stallen ? snap je niet dat dat helemaal de doodsteek gaat worden van het nl voetbal ?

30 november 2015 om 08:57

Het is enorm goed voor het NL voetbal om talenten op niveau te laten spelen, kijk naar Tete, Riedewald, Bazoer, van de Beek hebben zichtbaar baat bij jong ajax. Fysiek zoveel sterker.

Ook kun je talenten meer bieden, als ze de stap nog niet maken, kun je ze houden en op redelijk niveau laten spelen.

De jl clubs krijgen meer inkomsten doordat de jong teams er zijn, met name tv geld.

29 november 2015 om 22:38

Weet je wat dat kost een beloftenteam aan zo'n competitie mee laten doen. Laat dat nou net het probleem zijn in NL GELD.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren