Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eerste nederlaag voor Atlético: ‘Maar ik ben erg trots op mijn elftal’

Laatste update:

Atlético Madrid liep zaterdagavond tegen zijn eerste competitienederlaag van het seizoen aan. De regerend landskampioen verloor met 3-1 van Valencia, maar Diego Simeone maakt zich geen enkele zorgen. “Valencia begon sterk en wij maakten fouten die we normaal gesproken niet maken. Daardoor konden zij scoren”, zegt de trainer.

/

Valencia stond binnen het kwartier al met 3-0 voor in het eigen Mestalla. “Na dat kwartier speelden wij een goede wedstrijd. Ik ben tevreden met de geleverde teamprestatie. Die eerste vijftien minuten werden ons fataal, maar ik ben desondanks trots op mijn elftal. We hebben echt alles gegeven”, zo werd Simeone na afloop geciteerd door de krant AS.

“Atlético is met opgeheven hoofd ten onder gegaan. We bleven voor elkaar werken en voor elkaar door het vuur gaan. Je zag dat Valencia meer energie had doordat zij niet in Europees verband spelen en ik denk dat het raar wil lopen wanneer zij niet in de top drie of top vier zullen eindigen. Valencia heeft een geweldige ploeg”, aldus Simeone.

Wie eindigt dit seizoen hoger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier is geen woord aan gelogen, gaat wederom helemaal goed komen dit seizoen. En Valencia heeft ook een geweldig team, toch gaat atletico wel boven ze eindigen. Je zag dat atletico na het eerste kwartier ook de hele wedstrijd beter was!

4 oktober 2014 om 20:55

Atletico speelde echt goed. Alleen missen ze Costa nog te erg. Mandzukic is ook goed maar nog niet op zijn niveau. Valencia heeft deze wedstrijd iig verdiend gewonnen.

Atletico is natuurlijk niet het team dat wel even een 3-0 achterstand goedmaakt. Hun spel is er toch op gebaseerd het aantal tegendoelpunten tot een minimum te beperken en dan hopelijk zelf er een of twee maken, en dan 1-0 of 2-0 winnen. Als je dan zo snel goals tegen krijgt wordt het lastig die organisatie vast te houden en evengoed een massaal offensief te creëren, terwijl dat niet echt je spel is.

Bovendien is het niet makkelijk om na zo'n superseizoen wederom die concentratie op te pakken en op dezelfde voet verder te gaan. Ze zullen dit jaar waarschijnlijk gewoon om de derde plek gaan spelen met Valencia, en dat is ook geen schande als je kijkt naar de selecties en begrotingen van Real en Barca. Misschien kunnen ze stunten in de Champions League, omdat ze zich dan kunnen vastbijten in een tweeluik bijvoorbeeld, maar in de competitie zie ik ze weinig rol van betekenis spelen.

Wat Miranda bezielde met dat eigen doelpunt dat vraag ik me nog altijd af?het licht zal eventjes uitgegaan zijn bij de Braziliaan.dit is wel een pijnlijke nederlaag,maar het komt wel goed.we moeten blijven focussen op de top 3 en niet op de titel.zolang we die CL blijven halen ben ik meer dan tevreden.daarbij zijn we wel lekker genaaid door die kl*te kalender in Spanje.we spelen op woensdag een zware wedstrijd tegen Juve en dan moeten we zaterdag alweer klaar staan voor een zware uitwedstrijd tegen Valencia.als je dan kijkt Real speelde ook woensdag,maar zij spelen hun wedstrijd wel lekker op zondag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren