Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Een wedstrijd bezoeken tijdens jouw vakantie? Kaarten in de ticketshop!

Laatste update:

Samen met onze partner XS2Events zijn wij een ticketshop gestart zodat jij eenvoudig tickets kunt scoren voor de mooiste buitenlandse wedstrijden. Op Voetbalzone lees jij als eerste over alle ontwikkelingen op en rond de velden en door deze samenwerking kunnen wij jullie nog meer service bieden. Dit seizoen is het aanbod aan competities verder uitgebreid en er worden ook telkens nieuwe clubs toegevoegd.

Benieuwd naar het complete aanbod? Bekijk de ticketshop hier!

Ook dit seizoen bieden we jou de kans om naar wedstrijden van jouw favoriete club te gaan. Of je nou binnenkort op reis gaat of dat je op vakantie toevallig in de buurt bent van het stadion, onze ticketshop biedt de uitkomst. Je vindt hier overzichtelijke informatie en de mogelijkheid om veilig en snel losse voetbaltickets te kopen. In Spanje vind je niet alleen tickets voor LaLiga, maar ook voor de Segunda Federación en de Copa del Rey. Zo zit jij tijdens de voorjaarsvakantie live in het stadion bij jouw favoriete club.

Mallorca ontvangt in eigen huis Rayo Vallecano. Beide ploegen zullen punten nodig hebben om uit de degradatiezone te blijven en hopen stiekem omhoog te kijken naar een plek in de subtop. Het Sevilla van Sergio Ramos, Nemanja Gudelj en Ivan Rakitic krijgt bezoek van het Atlético Madrid van Griezmann, Depay en Oblak. De gasten willen graag in het spoor blijven van de koploper terwijl Sevilla het degradatiespook wil ontwijken. Weet de thuisploeg te stunten? In Sevilla vind je doordeweeks een Europese wedstrijd in de Conference League tussen Real Betis en Dinamo Zagreb. Deze twee wedstrijden zijn ideaal te combineren tijdens een stedentrip! Verder neemt Barcelona het thuis op tegen Granada, krijgt Athletic Bilbao bezoek van Girona en staat ook de wedstrijd tussen Valencia en Sevilla op het programma.

Om jouw plek in het stadion veilig te stellen, doorloop je eenvoudig de volgende stappen. Ga als eerst naar de juiste wedstrijd en kies het door jou gewenste vak. Beweeg je muis over een ticket (of klik op een ticket) om de bijhorende plek groen uitgelicht te zien worden op de plattegrond van het stadion. Vul vervolgens je persoonsgegevens in om daarna af te rekenen. De tickets worden uiterlijk 24 uur voor aanvang van de wedstrijd via e-mail naar je verzonden.

Wedstrijden in Engeland


11 feb West Ham vs Arsenal vanaf 238 euro
14 feb Millwall vs Ipswich vanaf 44 euro
17 feb Tottenham vs Wolverhampton vanaf 298 euro

Wedstrijden in Spanje


11 feb Mallorca vs Rayo Vallecano vanaf 49 euro
11 feb Sevilla vs Atlético Madrid vanaf 169 euro
11 feb Barcelona vs Granada vanaf 74 euro
15 feb Real Betis vs Dinamo Zagreb vanaf 60 euro
17 feb Atlético Madrid vs Las Palmas vanaf 99 euro
17 feb Valencia vs Sevilla vanaf 63 euro
19 feb Athletic Bilbao vs Girona vanaf 62 euro

Wedstrijden in Italië


10 feb AS Roma vs Internazionale vanaf 178 euro
11 feb AC Milan vs Napoli vanaf 90 euro
14 feb Lazio vs Bayern München vanaf 128 euro
15 feb AC Milan vs Stade Rennes vanaf 65 euro
16 feb Internazionale vs Salernitana vanaf 49 euro

Wedstrijden in Portugal


15 feb Benfica vs Toulouse vanaf 125 euro
17 feb Porto vs Estrela Amadora vanaf 60 euro
18 feb Benfica vs Vizela vanaf 113 euro

Wedstrijden in Frankrijk


9 feb Olympique Marseille vs Metz vanaf 63 euro
10 feb Paris Saint-Germain vs Lille OSC vanaf 169 euro
16 feb Olympique Lyon vs OGC Nice vanaf 49 euro
18 feb AS Monaco vs Toulouse vanaf 34 euro

Scoor hier tickets voor jouw favoriete wedstrijd!

Een wedstrijd bekijken op vakantie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren