Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Een vertrek van de speler van het jaar naar de rivaal is altijd pijnlijk'

Laatste update:

Navarone Foor gaf in de afgelopen periode een paar keer aan dat hij graag hogerop wilde en daar konden de supporters van NEC wel begrip opbrengen. Diezelfde fans balen nu echter als een stekker van de beslissing die Foor heeft genomen: hij vervolgt zijn loopbaan bij Vitesse.

/

NEC en Vitesse zijn elkaars aartsrivalen en de overstap binnen Gelderland ligt dan ook erg gevoelig. “Als Foor graag het geelzwarte shirt wil dragen, is hij welkom”, zegt voorzitter Paul Koster van de supportersvereniging van Vitesse in gesprek met De Gelderlander. “Laat het maar zien op het veld. Hij kan een Vitessenaar worden.”

Foor werd in de afgelopen twee seizoenen gekozen tot NEC-Speler van het Jaar. Koster begrijpt de frustratie van de supporters van NEC dan ook heel goed: “Een vertrek van de speler van het jaar naar de rivaal is altijd pijnlijk. Stel dat clubheld Guram Kashia zou vertrekken naar Nijmegen. Tsja, zou voor ons ook schrikken zijn. Laat het niet gebeuren.”

Denk je dat Navarone Foor een aanwinst is voor Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie vitesse niet als een stap hogerop. Of ben ik de enige? ?

14 mei 2016 om 10:24

Je bent de enige

14 mei 2016 om 10:27

Klopt idd, je bent de enige

14 mei 2016 om 10:27

Realistisch gezien heeft Vitesse (veel) meer mogelijkheden dan NEC en eindigen structureel hoger. Misschien niet leuk maar het is wel een stap(je) hoger. Maar dat zouden Grunn, Heerenveen, Utrecht en AZ ook zijn.

Maar als je hoort wat Foor bij Vitesse kan verdienen.... In alle eerlijkheid, zeg daar als een gemiddelde voetballer maar eens nee tegen.

14 mei 2016 om 10:29

Nou je zou jiet de enige zijn, maar je zou wel wel in de minderheid zijn denk ik. Vitesse is in alles groter, hogere begroting, groter salarisplafond, grotere doorstroom talenten jeugd, groter stadion,meer supporters, eindigen nagenoeg altijd boven NEC, grotere kans op Europees voetbal(los van dit halfjaar, hebben ze de laatste 5 jaar 3x europees gehaald) spelen vaak beter voetbal, ik kijk natuurlijk door een geel zwarte bril, maar denk dat genoeg spelers het een stap omhoog zien.

14 mei 2016 om 10:59

Je verwoordt het goed, Arnhemmer.
Vitesse is, gezien de mogelijkheden, groter dan NEC. Maar dat het niet altijd een garantie is voor succes is dit jaar wel gebleken.
Dat jij kijkt door een geel-zwarte bril is logisch.
Maar Utrecht, Heerenveen,Groningen zijn ongeveer gelijk aan Vitesse.
En omdat Foor veel te danken heeft aan NEC en nog een sneer richting Vitesse maakte voor 3 april ( heb nog nooit een zal geld een wedstrijd zien winnen) is het op z'n minst merkwaardig te noemen dat hij kiest voor Vitesse.
Ik denk overigens dat het geen geweldige combinatie zal worden. Er zat toch best veel verschil tussen de eerste seizoenshelft en de tweede.
Eerste wisten de verdedigers nog niet hoe hij speelde en wat hij kon. Tweede seizoenshelft wisten ze hem al een stuk beter lam te leggen in het veld.
Dat hij potentie heeft is waar maar krijgt hij daar de kans toe?
Als hij wat wedstrijden minder tot slecht speelt, hoe reageren de supporters dan op hem en hoe komt dat bij Foor tot uiting dan?
Kasia had gelijk. Het getuigt van een flinke dosis moed om deze stap te zetten. In 1 dag verander je in Nijmegen van held tot judas en in Arnhem zullen velen hem ook niet moeten. De meesten supporters van Arnhem genieten alleen van de middenvinger richting Nijmegen dan dat ze hem ook echt een aanwinst vinden. En ook dat is logisch want dat was andersom ook zo geweest.

14 mei 2016 om 11:28

De rivaliteit is inderdaad echt groot. Ik heb een geel-zwarte voordeur en ben woonachtig in Nijmegen. En ik kan niet ontkennen dat ik wel eens eieren van mijn ramen heb moeten poetsen hahaha

14 mei 2016 om 11:44

IK denk dat je voor jezelf moet spreken Necbemmel of misschien is het dat je hoopt dat de haat in Arnhem zo groot is naar Nec. Maar helaas joh dat is niet zo. Dat merk ik aan vrienden die voor Nec zijn. De haat tegenover de buurman is in Nijmegen altijd groter geweest, soms lijkt het zelfs groter dan de liefde voor Nec. De reacties hier zeggen ook wel genoeg, zo'n 90% van de neccers veroordeelt hem en 90% van de Vitesse supporters verwelkomen hem. Dus dat ze hem niet moeten is kletsen uit je nek. Die jongen krijgt hier gewoon een kans.

Zoals Kashia terecht zei, je hebt karakter en lef nodig voor deze keus en dat spreekt voor Foor. Plus dat hij wist welke ophef dit in Nijmegen zou geven, geeft ik 'm iets meer krediet dan een ander.

14 mei 2016 om 11:55

@necbemmel

Foor is volgens mij best welkom hier hoor. Op een enkele reactie na lees ik toch voornamelijk positieve reacties. Het is natuurlijk een prima voetballer en hij is transfervrij. Zijn verleden bij de aartsrivaal is een negatief punt, maar wel verwaarloosbaar als ooit nog eens uitkomt dat hij zelf een voorliefde voor Vitesse heeft. Ook is de haat vanuit Arnhem op Nijmegen wel een stuk minder dan andersom. En achja, Vitesse jeugdspeler Gravenbeek werd volgens mij in Nijmegen ook wel gepruimd.

14 mei 2016 om 12:00

Nou ik merk toch altijd wel veel haat tegen nec als ik weer in arnhem ben, geen probleem hoor maar ik denk juist dat dit de mooiste derby is omdat er zoveel haat is van beide clubs tegen elkaar.

14 mei 2016 om 10:42

Helemaal mee eens. Nav gaat naar Vite$$e voor andere redenen.

14 mei 2016 om 10:50

Je bent inderdaad de enige!

14 mei 2016 om 11:50

Hij zal in Arnhem wel een ton of 4 gaan krijgen en Vitesse speelt de laatste jaren eigenlijk altijd mee voor Europees voetbal. Je bent de enige.

Heel dom van hem want dit zal hem de rest van zijn leven achtervolgen. Zeg je appartement in Nijmegen maar op, ' naffie' . Helemaal klaar met die vent nu.

14 mei 2016 om 11:12

Oooooooeeeeeh dreigement!! Gun die jongen z'n transfer. Dst gelul over gevoelige overstap komt alleen door een harde kern van clubs... de rest van de supporters boeit het geen moer.

14 mei 2016 om 11:26

Dreigement? Zeg ik iets geks? Je kan toch verwacjten dat boze supporters voor zijn huis gaan staan? Ik zeg toch niet dat ik dat ga doen?

14 mei 2016 om 11:46

Dat je het verwacht is al eng genoeg. Wat moeten ze dan doen, al het applaus van de afgelopen jaren terugvragen? Laat die jongen, hij wil gewoon zijn werk doen en voetballen.

14 mei 2016 om 12:02

Onzin piet velthuizen is heel vaak in nijmegen te zien maar volgens mij worden er alleen maar liedjes gezongen dan (niet vrij aarsige teksten natuurlijk) maar geen dreigementen

14 mei 2016 om 15:40

@sjaakbanaan Velthuizen heeft dan ook niet 15 jaar bij NEC gespeeld, clubliefde uitgesproken over Nec, opmerkingen gemaakt over Vitesse en daarna naar Vitesse overgestapt. Dus hoezo praat ik onzin en jij niet? Ik snap je vergelijking totaal niet.

Waarom krijgt Anlista zoveel likes? Ik dreig toch met niks? IQ is weer hoog..

14 mei 2016 om 15:59

Kerel je reactie is lachwekkend triest. Je gevoel is begrijpelijk maar die dreigementen slaan nergens op. Ik denk dat hij slecht zal slapen na jou opmerking

14 mei 2016 om 17:24

Voor de derde keer, welke dreigementen in godsnaam? Ik zeg toch dat hij kan verwachten dat er gedoe komt van supporters, ik bedreig hem niet. Lezen.

Nou vitesse is dus echt geen stap hoger, als chelsea dit jaar de stekker er uit trekt is het afgelopen met vitesse.

14 mei 2016 om 10:51

Hoezo is het dan afgelopen met Vitesse dan?
Volgens mij zijn de spelers die dit jaar naar Vitesse zijn gestuurd niet echt heel bepalend geweest.
Als Chelsea de stekker eruit haalt dan mis je misschien enkele groei briljanten die we dan moeten missen op de Nederlandse velden.

en de stekker eruit halen lees ik sinds de overeenkomst is gesloten en wordt zo nu en dan in de media geroepen. maar tot nu toe is iedere keer onzin.

Daar naast zie je steeds meer dat eigen jeugd steeds vaker bij de selectie worden gehaald en begint de jeugd en trainingscomplex weer zijn vruchten af te werpen. Ze zijn er nog niet maar er worden wel stappen voor uit gemaakt..

14 mei 2016 om 10:56

Begrijp jullie helemaal dat het frustrerend is. Maar hou toch is op met napraten met wat je in de media hoort! geloof dat er in nijmegen ook nog een aantal geld probleempjes zijn. En ineens is iedereen bijvoorbeeld Patrick Pothuizen of Bart Latuheru vergeten die van Vitesse naar Nec gingen!

14 mei 2016 om 10:56

Ja want dan hebben we natuurlijk geen elftal meer, gaan al onze basisspelers weg, en is het einde zoek.

14 mei 2016 om 11:05

Als de eigenaar de stekker eruit trekt is het idd afgelopen met vitesse ze hebben 13,5 mil inkomsten en geven er 28 mil uit .die worden weer rechtgetrokken door de eigenaar .

14 mei 2016 om 11:11

Klopt de eigenaar en o ja die is niet van Chelsea,....

14 mei 2016 om 11:11

misschien een idee je er toch beter in te verdiepen! er is al flink bezuinigd afgelopen jaar en die dalende lijn zet zich voort

14 mei 2016 om 11:59

Dan zou de eigenaar de club waarschijnlijk gewoon weer doorverkopen. De club vertegenwoordigd een waarde van enkele tientallen miljoenen, het lijkt me vrij nutteloos om dat niet gewoon door te verkopen.

Verder moet de eigenaar 1,5 jaar doorbetalen zodat de club orde op zaken kan stellen. Dus je gaat dan ergens onderin de eredivisie spelen, maar bestaat echt nog wel.

14 mei 2016 om 12:35

Als jullie veel minder inkomsten hebben dan clubs als AZ H,veen. Groningen , Utrecht , en ook nog relatief best veel huur voor jullie stadion moeten betalen. Maar jullie betalen we veel hogere salarissen dan die andere clubs weet je dat iemand er heel veel geld ieder jaar bij legt . Doet hij dit niet meer is er een probleem

14 mei 2016 om 13:18

Dan is er inderdaad een probleem ja, maar dan is het niet afgelopen.
Dan ga je spelen om niet te degraderen, maar bestaat de club nog wel.

Navarone ' mijn gevoel voor NEC is zo groot, dit is mijn stad' Foor. (deel tussen aanhalingstekens is een letterlijke quote uit de VI van eind maart).

Het doet pijn zo'n overstap. En dat het zal ook nog wel even blijven doen, maar op een gegeven moment moet je het ook proberen te relativeren. Te laten gaan. Foor weet waar hij aan begint en weet wat hij kan verwachten. En zoals ik al eerder zei, als je hoort wat Foor daar kan verdienen is dat best ziek. Bijna onwerkelijk. Ligt gewoon 2,5 tot 3 keer zo hoog als het salarisplafond hier in Nijmegen. Zeg daar maar eens nee tegen als eenvoudige speeltuinvoetballer. Enige wat ik jammer vind is dat echt alles, maar dan ook alles te koop is in het voetbal. En dat neemt toch een laatste stukje romantiek weg.

Het is weer tijd om je als NEC-supporters op het positieve te richten, ondanks dat de laatste maanden daar niet echt veel aanleiding toe geven. En als ik jongens als Golla oprecht zie juichen na een goede tackle of Dumic helemaal uit z'n plaat zie gaan na een goal.... Dat mogen dan wel buitenlandse jongens zijn, maar daar kunnen voor mij nog geen 10 Navarone Foors tegenop.

14 mei 2016 om 11:04

Ik kan je teleurstelling zeker goed begrijpen en ja voor supporters van Nec doen het zeker pijn.
Dat uitgerekend hij naar Vitesse vertrekt.

Maar aan de andere kant moet je ook de rivaliteit een beetje ontkrachten. Immers deze rivaliteit is er alleen bij de supporters. De businessclubs van beide clubs werken vaak samen en organiseren vaak voetbal- en golftoernooien. De directies gaan goed met elkaar om en de spelers drinken na afloop van een derby gezellig een drankje na de wedstrijd.

Dat Foor deze stap maakt is zeker gevoelig alleen het is zijn keuze die hij, naar ik aanneem, bewust heeft gemaakt met zijn familie, vrienden en zakenwaarnemer. En dat is zijn goed recht.

Tot slot als je hem maar een eenvoudige speeltuinvoetballer vindt, dan is toch mooi dat hij je club heeft verlaten?

14 mei 2016 om 11:13

' Tot slot als je hem maar een eenvoudige speeltuinvoetballer vindt, dan is toch mooi dat hij je club heeft verlaten'

Nee, want:

1) Een eenvoudige speeltuinvoetballer kan voor een promovendus van (veel) waarde zijn. Bedoelde meer dat Foor relatief gezien, als je hem vergelijkt met de rest van de Eredivisie, een vrij eenvoudige speeltuinvoetballer is. Voor hem lopen er in Nederland ook makkelijk 10 anderen.

2) Hij na 15 jaar NEC de club niks oplevert(d.w.z. geen transfersom).

3) Hij naar de grote rivaal gaat.

Dus nee, ik vind het helemaal niet leuk. Ik denk dat NEC er sportief gezien wel bovenop komt(zijn vervanger zal onder de streep niet gruwelijk veel minder zijn) maar het voelt gewoon niet goed.

14 mei 2016 om 11:57

1 Voor hem lopen er in Nederland ook makkelijk 10 anderen. Nou dan, wat is probleem? Je zegt zelf nee, maar je argument zegt weer ja. Zo grappig, men probeert hem af te kraken maar daardoor vervalt het argument om boos te zijn en andersom. Alsof je niet weet waarom je boos bent.

2 That's life. Dit gebeurd bij elke club. Maar je vergeet dat hij zich al die jaren wel voor Nec heeft ingezet. Doen alsof dat niks voorstelt is een belediging naar al je spelers.

3 Ook dat is in de ogen van de supporters. Elke club in de competitie is in feite een rivaal, je maakt zelf Vitesse groter dan de rest.

4 Ik denk dat het grootste pijnpunt is, dat Foor de realiteit laat zien. Iemand van Nec die met zijn stap zegt dat Vitesse een grotere club is. Hij wil hogerop en kiest voor Vitesse.

14 mei 2016 om 13:01

Het is gewoon vrij simpel Haunted. Ik vind het als NEC-supporter gewoon pijnlijk dat een jongen die hier 15 jaar heeft gespeeld en basisspeler was transfervrij vertrekt naar de aartsrivaal. Punt. Hoe ik kwalitatief gezien over hem denk en hoe goed hij te vervangen is staat daar eigenlijk grotendeels los van. Dat is namelijk een inhoudelijke discussie en die komt later wel. Hetgeen waarom ik het niet leuk/vernederend vind zit meer op het sentimentele/emotionele/principiële/whatever vlak.

Oftewel we kijken er gewoon anders naar. Daarbij vraag ik me af of je het ook zo perfect zou kunnen rationaliseren als Kashia morgen bij NEC tekent(puur hypothetisch). Want het is natuurlijk erg makkelijk om de ratio te preken wanneer jezelf niet supporter bent van de club waarvan de speler naar de aartsrivaal gaat maar juist supporter van die aartsrivaal bent en diezelfde speler verwelkomt die jouw aartsrivaal net lekker op de ziel heeft getrapt.

14 mei 2016 om 14:11

Keizerstad, dat ik precies wat ik bedoel. Het idd sentiment en emotie, dat is voor ieder weer anders en gaat buiten de feiten om. Veel mensen gebruiken dat als onderbouwing maar dat heeft natuurlijk niks met de werkelijkheid te maken. Hoop gewoon dat men het straks kan laten rusten en niet doorslaat om het op hem af te rekenen. Dat nec supporters een hekel aan Vitesse hebben, daar kan Foor niets aan doen.

Dat soort sentimenten begrijp ik wel, maar het legt je jezelf, je club, supporters en spelers heel veel beperkingen op. Zoals het in Duitsland of Engeland gaat zou hier daardoor nooit kunnen.

14 mei 2016 om 12:02

Gewoon even een vraagje he,
Wat denk je nou dat hij in Arnhem gaat verdienen dan?
De salarissen zijn hier niet meer zo hoog als in de Jordania-periode, waarin spelers 8 ton verdienden. Foor gaat echt niet veel meer dan 4ton verdienen, ik denk zelfs wel minder. Alleen Velthuizen, Leerdam, Ibarra en Kashia hebben nog hoge salarissen, waarvan de eerste drie binnen een jaar weg zijn.

14 mei 2016 om 13:00

Bij NEC had hij 2,5 ton maar dat kan NEC niet meer betalen . Bij vitesse zal dat rond de 4 ton zitten met nog tekengeld erbij of meer dan 4 ton zijn als hij geen tekengeld heeft

14 mei 2016 om 13:05

Of je het wil geloven of niet moet je zelf weten, maar hier in de lokale media(krant o.a.) wordt gezegd dat Foor een veelvoud van zijn huidige NEC-salaris, wat ca. 250 duizend euro is, gaat verdienen in Arnhem, rond de 5 a 6 ton. Zal ook wel een van de oorzaken zijn waarom Foor zo snel al bij de aartsrivaal tekent(had ook langer kunnen wachten en kijken wat er op z'n pad kwam) en hij ook nog niet weet wie de trainer wordt.

14 mei 2016 om 13:16

Nou, die salarissen worden hier niet meer gegeven hoor. Ik denk dat je echt richting de 4 ton moet denken. Maargoed, ik weet de ins en outs verder ook niet natuurlijk.

Er wordt elk jaar weer bezuinigd, dan ga je natuurlijk geen 5 of 6 ton aan salaris geven.

Toch raar als je ziet wat geld met mensen kan doen,dit was een jongen van de club geloof ik en dan zo je supporters in de steek laten,die je altijd hebben aangemoedigd. Heel bijzonder van die jongen.

Ik snap dat NEC supporters dit als verraad zien, maar als je in zijn schoenen staat snap je het wel.

1) Vitesse is dicht in de buurt. Foor heeft veel vrienden in Arnhem wonen en dit is beter dan helemaal naar het noorden of westen verhuizen.
2) Vitesse is sportief denk ik een betere stap. Je kan bij goede prestaties sneller een grote stap maken.
3) Financieel betaalt Vitesse gewoon goed en meer dan gemiddelde club die voor plek 3 t/m 7 speelt.

Zelf zou je ook die keuze maken door die overstap te maken als je persoonlijk goed vooruit gaat en je mooi in de buurt kan blijven wonen.

Hoop dat Foor het niet gaat redden bij Vitesse!

mogelijkheid 1 hij was naar een club als bijv H, veen gegaan daarna leuk wat centjes verdiend in het buitenland terug nog een paar jaar naar NEC en dan leuk iets met de jeugd van nec gaan doen .

Mogelijkheid 2 gaat naar vit doet het aardig/goed maakt jezelf niet geliefd bij Nec maakt daarna nog stap naar buitenland einde loopbaan

mogelijkheid 3 gaat naar vit doen het matig heeft al niet veel krediet komt op de bank. raakt in vergetelheid want gaat nergens voor 2 ton minder spelen

14 mei 2016 om 11:56

Maar er kwam een betere optie - zowel sportief als financieel - voorbij dan Heerenveen.

En natuurlijk kan hij mislukken bij Vitesse. Ik vind Foor niets meer dan een leuke versterking voor de breedte. In dat geval wordt hij wel weer opgepikt door een club als Willem II. Dat hij niet voor minder dan twee ton wil spelen is ook onzin. Bij jullie tekende hij immers ook voor minder dan dat. Dat hij op dit moment in zijn carrière gaat voor een hoger salaris zegt alles over zijn huidige prestaties. Zijn over mijn minimale eisen van nu tot in de oneindige toekomst.

14 mei 2016 om 13:08

Nee hij heeft een aanbieding van NEC gehad die voor NEC begrippen erg hoog was. Eerder verdiende Foor 2,5 ton maar dat kunnen wij niet meer betalen .

Ik denk dat de eerste optie die ik aangaf voor iedere voetballer een vele mooiere is dan die andere 2

14 mei 2016 om 13:18

Waarom is optie 2, een succesvolle carrière bij Vitesse en dan in het buitenland, zo slecht dan?

Verder vraagt een speler salaris naar zijn mogelijkheden. Op dit moment is Foor een van de betere spelers van NEC en heeft hij eisen, zowel sportief als financieel, waaraan NEC niet kan voldoen. Maar als hij de laatste twee seizoen veel slechter gepresteerd had, dan lagen zijn eisen ook lager. Mocht hij helemaal mislukken bij Vitesse, dan gaat hij echt wel weer voor twee ton spelen bij een club waar hij in de basis staat. Bij ons gaat hij namelijk echt geen zes ton verdienen. Maximaal een dikke drie ton, gok ik. Vitesse smijt echt niet met geld, hoor.

Alsof Vitesse nou echt een stap hogerop is ten opzichte van nec. In mijn ogen zijn het vergelijkbare clubs door de jaren heen. Wel een NSB actie eerste klas natuurlijk.

14 mei 2016 om 12:34

Ja Vitesse is in vrijwel alles een stap hogerop. Als je dit ontken dan moet je andere sport gaan volgen

14 mei 2016 om 14:15

Eindpositie Vitesse:

2012: 7
2013: 4
2014: 6
2015: 5
2016: 9

Eindpositie Nec:

2012: 8
2013: 15
2014: 17
2015: 1 (jupiler League)
2016: 10

Inderdaad echt vergelijkbare clubs door de jaren heen qua positie. Laten we het maar niet over het financiele/sportieve gedeelte hebben

14 mei 2016 om 16:09

Dus idd de NO 1 van Gelderland

14 mei 2016 om 18:05

Je gaat nu uit van 5 jaar. Daarbij zegt klassering niet alles

Tja, if you can't beat them, join them

Chelsea spelers solanke, brown,nathan, pantic is allemaal waardeloos. Ik hoor veel mensen zeggen als chelsea de stekker eruit trekt dan is het over. Nou van mij mag het ik had liever een veldwijk gehad dan solanke, als zwolle deze speler kon halen kan vitesse dat zeker om maar een voorbeeld te noemen. On: foor ik snap dat het voor nec supporters niet leuk is maar deze jongen kan meer verdienen en veel vrienden van hem zinn voor vitesse. Maybe was die toen niet goed genoeg voor vitesse. Dit is wel een speler die voorop gaat in de strijd, alles beter dan een olynik of een ongemotiveerde egoistische vako. Daarbij mogen ota en yeini van mij ook wel weg. Ota vind ik de domste aankoop ooit, heel duur en kan er niks van

14 mei 2016 om 13:10

Als Chelsea de stekker eruit trek wil de huidige eigenaar vitesse ook niet meer en kunnen jullie spelers als Foor ook niet meer betalen En als je Foor liever in je Elftal ziet dan Vako ben je al helemaal niet meer geloofwaardig

14 mei 2016 om 13:22

Chelsea trekt nergens de stekker uit, want Chelsea heeft ook nergens de stekker ingestoken. Vitesse huurt elk seizoen een speler of vier van Chelsea en mag zelf bepalen of die wel of niet worden opgesteld. Meer niet. Als jij kunt aantonen dat er meer aan de hand is dan dat, dan hoor ik het graag.

Als, als, als... Als investeerders niet af en toe de portemonnee trokken in Nijmegen, dan waren jullie nu nog aan het uitvogelen wat de opstelling wordt tegen Almere City en Helmond Sport. Als eigenaar kun je niet zomaar uit iets stappen. En gezien het feit dat er nog jaarlijks langetermijninvesteringen gedaan worden (trainingscomplex, supportershome, Gelredome etc.) heb ik nou niet de indruk dat we ons veel zorgen moeten maken. Helaas voor jou lijkt er wel een gedachte achter te zitten bij Vitesse. Een gedachte die zelfs Foor overtuigt.

14 mei 2016 om 13:31

Hij geeft aan als Vako zo blijft spelen het Egoïstisch gedoe beter kan vertrekken.
En Vako wil hoger op,en zelfs Naar Ajax wil.
Ik zou zeggen Ajuu Vako,ga.

14 mei 2016 om 14:08

Dankje voor je reaktie zo bedoel ik het ind. De laatste tijd zo ego, heb veel wedsteijden gezien van foor en die heeft meer oog voor mede spelers

14 mei 2016 om 14:10

Nee je leest niet goed. Vako is zon ego dat je er moe van wordt. En foor speelt toch meer af naar medespelers. Als de huidige eigenaar vitesse niet meer wil komt er wel een andee. Goede voetbal stad arnhem. Dus tja

14 mei 2016 om 14:18

Wat als Futuralis de stekker eruit trekt? Je kan steeds naar Chelsea verwijzen maar dan is Nec is ook niet meer dan een showroom voor futuralis. En zonder investeerders stond daar ook niet het elftal wat er nu staat. Daarbij alle aflopende en korte contracten die er lopen, dan lijkt het mij dat Nec alleen in korte termijn denkt en niet investeert in de toekomst.

Foor is wat mij betreft van harte welkom bij onze mooie club Vitesse. Snap de reacties van enkele NEC supporters wel, hoewel alles is betrekkelijk. Als ik propper en van ginkel bij PSV zie voetballen tegen de club waar ze zijn groot geworden heb ik ook mijn gevoelens. Maar het zijn werknemers van een club en als ze ergens zich kunnen verbeteren om zowel technisch als financiëel vlak stappen ze over.
Doen alle werknemers toch? Wens heb heel veel succes en hoop dat hij zich snel aanpast aan de cultuur en speelwijze van Vitesse.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren