Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Een club uit Nederland en een club uit het buitenland hebben interesse'

Laatste update:

Lerin Duarte liet donderdag zijn nog een jaar doorlopende contract bij Ajax ontbinden en kan nu transfervrij op zoek naar een nieuwe club. De middenvelder werd vrijdagochtend direct in verband gebracht met zijn oude club Heracles Almelo, maar een verhuizing naar een andere club is waarschijnlijker. Dat laat zaakwaarnemer Winny Haatrecht weten aan FOX Sports.

/

De belangenbehartiger stelt dat zijn cliënt in de concrete belangstelling staat van twee clubs, maar daar zit Heracles niet bij. De Tukkers hebben al een tijdje niets meer van zich laten horen. “Er zijn twee clubs die concreet belangstelling hebben getoond, een uit Nederland en een uit het buitenland”, zegt Haatrecht. “Hij wil spelen, dat is het belangrijkste.”

De donderdag 26 jaar oud geworden Duarte maakte in 2013 de overstap van Heracles naar Ajax, maar werd in Amsterdam nooit een basisspeler. In de afgelopen twee seizoenen werd hij al verhuurd aan sc Heerenveen en NAC Breda.

Lerin Duarte kan voor veel clubs in de Eredivisie een goede aanwinst zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij zijn niveau haalt van heracles is hij voor iedere ploeg in de eredivisie m.u.v de top 3 een aanwinst.

12 augustus 2016 om 10:59

Dat niveau haalt hij alleen niet meer, dat kan ik je al wel zeggen. Hij loopt er als een ongeinspireerd puddingbroodje bij. Subtop JL is zijn niveau op dit moment.

12 augustus 2016 om 12:02

Bij pelle had niemand ook verwacht dat hij zo goed zou worden, kan ook bij duarte gebeuren, maar ik acht de kans niet groot.

Pikant nieuws!

Ff serieus. Ik herinner me nog de pot tegen Milan, waarin hij uitblonk en Montolivo in zijn zak had. Dat beloofde wat. Vervolgens kon hij zich twee jaar niet eens in de Jupiler League onderscheiden. De zoveelste teleurstelling. Dit was geen miskoop van Ajax. Die gast heeft het gewoon laten afweten.

12 augustus 2016 om 11:00

Niet helemaal een miskoop, want blonk uit bij Heracles en het heeft ws ook aan hem zelf gelegen zoals je aangeeft.

Maar wat wel opviel, is dat veel van die leuke voetballertjes die toen bij Heracles liepen elders niet thuis gaven. Duarte is daar een voorbeeld van, maar ook Overtoom bijv die bij AZ niks heeft laten zien.

Typische kunstgrasvoetballers, die het goed deden zonder dat er druk op stond en in een team wat goed samen draaide. Maar individueel hebben ze niks laten zien daarna.

Stap Heracles -- ajax was ook wel (te) groot, zeker paar jaar terug

edit; op basis van afgelopen 2 jaar vraag ik me af voor hoeveel clubs hij nu nog een versterking zou zijn. Voor het rechter rijtje vast en zeker, maar toch niet voor clubs als az, utrecht, vitesse, groningen etc

12 augustus 2016 om 11:16

Heeft hij daar trouwens ook niet onder Bosz gespeeld?

12 augustus 2016 om 12:00

Hij heeft inderdaad onder Bosz gespeeld bij Heracles. Het mislukken van Lerin Duarte bij Ajax ligt echter niet compleet aan hem zelf vind ik. Hij heeft zijn eerste wedstrijden goed tot heel goed gespeeld en is daarna geblesseerd geraakt. Na zijn blessure heeft hij zijn Ajax/heracles niveau niet meer weten te halen. Iets wat ik Ajax wel kwalijk neem is dat ze niet goed genoeg zorgen voor hun spelers. Duarte kwam zowel bij Heerenveen als NAC te zwaar aan. Hoe kan een speler van Ajax nou te zwaar zijn? Bij zo'n grote club verwacht je toch meer.

Uitstekende speler voor het niveau Heracles, voegt werkelijk niets toe aan ajax. Kan bij Heracles tot in lengte van jaren nuttig zijn, dus wat mij betreft speelt hij daar vanaf nu weer!

Geen druk, je mag een keer slecht spelen en verliezen en geen zorgen voor degradatie. Heerlijk rond die 8e tot 10e plek dobberen, in feite zijn dat de meest fijne clubs om voor te spelen.

Het zal wel 'pikant' zijn omdat Heracles hem in 2013 voor € 3 miljoen aan Ajax verkocht en hij nu weer de omgekeerde weg maakt, maar dan wel voor niets! Heel pikant vanuit Ajax perspectief gezien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren