Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dynamo Kiev maakt reputatie waar en reist met vertrouwen af naar Amsterdam

Laatste update:

Dynamo Kiev kan aankomende week met vertrouwen afreizen naar Amsterdam voor het eerste duel met Ajax in de play-offs van de Champions League. De Oekraïners wonnen zaterdagavond in de vaderlandse competitie met 1-0 van Oleksandria. Daardoor is Dynamo na vier duels nog altijd foutloos in de competitie.

Het verschil werd pas in de tweede helft gemaakt door het elftal van trainer Alyaksandr Khatskevich, die diverse vaste waarden rust gaf met het oog op de wedstrijd van woensdagavond tegen Ajax. Na een assist van Benjamin Verbic groeide Viktor Tsygankov in de 67e minuut uit tot matchwinner.

Het betekende voor Dynamo de vierde 1-0 zege in vier duels. Eerder werden Vorskla Poltava, FC Lviv en Shakhtar Donetsk reeds met die cijfers verslagen. Shakthar verzamelde dit seizoen eveneens al twaalf punten, maar doordat die ploeg een wedstrijd meer speelde, komt de koppositie op dit moment toe aan Dynamo.

Wat verwacht jij van Ajax - Dynamo Kiev?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou 1-0 mischien wel winnen maar nietheel overtuigend lijkt mij mja
Kunnen se van ons ook zeggen. Snap ech nie waar ten hag mee bezig is

Het Ajax van dinsdag zie ik nog wel winnen van Kiev. Niet omdat ik denk dat Kiev zwak is, maar omdat dat Ajax het alle niet-toppers in Europa erg lastig kan maken. Het Ajax van vandaag gaat kansloos onderuit. Ik ben eigenlijk vooral benieuwd naar het duel in Oekraïne. Ik denk dat Ajax het echt thuis al moet beslissen (3-0 winnen bijvoorbeeld), want uit gaat Ajax onderuit denk ik. Ik mis tot nu toe discipline en organisatie, dat is te zien in de wedstrijden in de Eredivisie en Standaard-uit. Ook tegen Sturm Graz was het niet al te overtuigend vond ik.

18 augustus 2018 om 21:55

Standard was ook gewoon bizar slecht en bijna kansloos in de Arena. Dynamo Kiev heeft op papier wel een betere ploeg dan Standard dus ik weet het nog niet. Ik vond Ajax in Luik ook totaal niet overtuigen daar kwam standard nog tot heel wat kansen.

Maak me toch wel zorgen na zo'n wedstrijd als vanavond. Je kan je borst natmaken en hopen dat Neres erbij is. Er is totaal geen diepgang zonder. Labyad kan t (nog ) niet tonen. Bal tempo moet vele malen omhoog.

Goed.. andere westrijd.. andere dag en belangen. En t stadion achter je..
Come onnnnnnn!

18 augustus 2018 om 21:29

Heb wel vertrouwen voor Ajax. Totaal andere wedstrijd met andere belangen. Daarin is Ajax vaak juist wel goed. Wat was er precies met Neres? Heb dat gemist tijdens de wedstrijd.

18 augustus 2018 om 21:33

Leek op iets met Hamstring al is er voor ons lui nog niets duidelijk.
Zag m ook ineens liggen dus leek misschien al eerder gebeurt. Misschien bij die kans paar minuten eerder.


Over Dynamo.. Sja ze zullen t uit een ander vaatje moeten tappen. Hoop gewoon dat dat weer lukt.

Gaat een pittig wedstrijdje worden voor Ajax, thuis zie ik ze wel kans maken maar uit denk ik dat het moeilijk gaat worden. Verwacht zowiezo over 2 duels dat er niet veel gescoord gaat worden aangezien Kiev het altijd vast zet en met kleine zeges wint. Hebben ook dit seizoen 2x van Shakhtar gewonnen.

Kiev is verdedigend super sterk en we moeten ze thuis meteen overklassen want uit scoren wordt lastig zat. Super veel discipline daar en dat wordt gewoon loodzwaar.

Lijkt op dit moment dan niet veel scorend vermogen in te zitten in het huidige Kiev. Een 2-0 overwinning zou dus een mooi uitgangspunt moeten zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren