Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dusan Vlahovic maakt er opnieuw twee en helpt Juventus aan koppositie

Laatste update:

Juventus heeft gedaan wat het moest doen in de Serie A. De ploeg van trainer Massimiliano Allegri won met 0-3 van Lecce dankzij twee treffers van Dusan Vlahovic en één van Gleison Bremer. De Serviër was dinsdag ook al goed voor een dubbelslag, toen tegen Sassuolo (3-0). Dankzij de zege is Juventus voorlopig de nieuwe koploper, al heeft Inter, dat een punt minder heeft, nog wel een wedstrijd tegoed.

Aan de kant van Juventus lijkt Kenan Yildiz de concurrentiestrijd met Arkadiusz Milik te hebben gewonnen. Het Turkse supertalent stond met Vlahovic in de aanval. Filip Kostic en Andrea Cambiaso moesten aan de zijkanten voor het gevaar vanaf de flanken zorgen.

Juventus was veruit de betere ploeg in de eerste helft, al lukte het de ploeg van Allegri niet om voor rust de score te openen. Kansen daarvoor kregen i Bianconeri wel. Zo krulde Vlahovic na zestien seconden naast en was Nikola Krstovic de reddende engel voor Lecce door een inzet van Weston McKennie voor de lijn weg te halen.

Niet veel later hadden Vlahovic en Kostic op aangeven van Cambiaso de bal voor het intikken, maar beide spelers slaagden er niet in om af te werken. Vlahovic zelf belandde wel in het net. Lecce speelde naar zijn mogelijkheden en kwam er vrij regelmatig gevaarlijk uit, maar écht grote kansen kwamen er niet.

Vlak na de theepauze kwam Pontus Almqvist wel dichtbij voor Lecce, maar de Zweed, die zich knap ontdeed van Danilo, had de pech dat Gleison Bremer genoeg deed om hem van scoren te houden. Aan de andere kant kreeg Vlahovic een prima mogelijkheid. De goaltjesdief kopte al vallend net naast.

Na een klein uur spelen viel de openingstreffer voor Juventus alsnog. McKennie gaf mee aan Yildiz, wiens schot recht op Wladimiro Falcone af ging. De doelman kon de bal niet in zijn bezit houden en uit de rebound was het alsnog raak. Andrea Cambiaso zette voor op Vlahovic, die via een verdediger raak schoot: 0-1.

Een kleine tien minuten na zijn eerste treffer volgde ook de tweede voor Vlahovic. Kostic zette uitstekend voor tot bij de tweede paal, waar McKennie knap richting de verre hoek kopte. De Amerikaan zou hebben gescoord, maar zag Vlahovic de bal net voor de doellijn nog een laatste zetje geven: 0-2.

Vijf minuten voor tijd zorgde Bremer voor de kers op de taart. De Braziliaanse mandekker kopte uitstekend binnen uit een vrije trap van Samuel Iling Junior: 0-3. In de rustige slotfase gebeurde er weinig meer, waardoor Juventus rustig achterover kan leunen en hopen op een misstap van Inter. De Milanezen komen op 28 januari pas weer in actie, daar zij het in Saudi-Arabië opnemen tegen Napoli in de strijd om de Supercoppa.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Naar wat ik de eerste helft gekeken heb….. echt werkelijk waar geen idee. Gelukkig trekken we het allemaal recht in de tweede helft en groeit het vertrouwen met de week. Ik zeg dat we over 2 weken 7 punten voor staan op Inter!!!! Forza Juve!

21 januari 2024 om 22:54

Dromen mag altijd als fan. Eerst Empoli thuis kloppen!

21 januari 2024 om 23:02

💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

21 januari 2024 om 23:32

Ik help je hopen. Inter mag geen 2 ster eerder krijgen dan Milan😉

21 januari 2024 om 23:47

Mja ze hebben 1 scudetto gekregen en hun eerste kampioenschap wonnen ze tegen spelers van 11 tot 14 jaar. Milan is sowieso groter, zeker door de Europese successen.

22 januari 2024 om 17:06

Maar als italie de wk speelt en iemand van inter scoort spring je een gat in de lucht, typische milan supporters dit, als je dit onverdient vind als inter tog de 2de ster eerder pakt als milan ben je echt wel een blaaskaak, achja als je al een heel jaar niet tegen inter kunt winnen begrijp ik het best hahah lol

Vlahovic in topvorm de laatste weken. Hopelijk trekt hij dit door voor tegen Inter. Chiesa en Rabiot moeten wel snel terugkomen. Want zonder hun draait het toch minder. Miretti is nodig dit jaar, maar verzuipt al tegen degradatiekandidaten. Hopen dat Nicolussi of Nonge wat meer gebruikt gaan worden.

21 januari 2024 om 22:49

Ben wel erg fan van Kenan hoor.. maar idd, Fede moet altiid spelen..

21 januari 2024 om 23:49

Ja Kenan is goed maar Chiesa is natuurlijk al een stuk verder. En vooral tegen Inter hebben we hem nodig.

Goede volwassen wedstrijd van onze jongens. Zonder Rabiot spelen is een klein probleem en zeker als Miretti dan die plaats moet invullen. Die jongen heeft een uitleenbeurt nodig maar helaas hebben we nu al te weinig middenvelders om het seizoen uit te spelen. Na zijn wissel in de 2de helft ging het vlotter met Cambiaso als mezzala. 0-3 met een sterke Dusan en een beer als verdediger Bremer. Die laatste speelt echt een impressionant seizoen. Genieten van de jongens op moment. Stapje dichter bij de top 4.

Als een voetballiefhebber van Turkse komaf ben ik echt blij dat Kenan Yildiz is doorgebroken bij een topclub als Juventus. Ik persoonlijk verwacht veel van Kenan en Arda Guler op het aankomende EK. En hopelijk kan Calhanoglu eindelijk eens zijn stempel drukken op het nationale elftal. Toch wel genoeg voetbal met Calhanoglu, Yildiz, Guler en toch wel Kokcu. Ik wens Juventus heel veel succes in het strijd om het kampioenschap in Italië.

Chiesa en Vlahovic zijn echt 1 van de meest onderschatte spitsen. Ik vind dat Chiesa sowieso in de top 5 van de wereld hoort.

Mooi om te zien dat Juventus de vorm weer heeft te pakken en dan met name Dusna Vlahovic. Ik vind dat echt een geweldige spits en ongebrijpellijk dat het niet altijd een basisspeler is daar.
Bremer ook echt een top aankoop en die is zeker een keer of 5 beter dan De Ligt. ook logisch dat ze die met verlies hebben moeten verkopen want die wordt geen enkel moment gemist met beer Bremer achterin. Forza Juve!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren