Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dure Kevin Strootman mag vertrekken en krijgt er nog een optie bij’

Laatste update:

Kevin Strootman staat in de belangstelling van Fiorentina, zo meldt La Repubblica. De middenvelder mag naar verluidt vertrekken bij Olympique Marseille en de Italiaanse club zou erover nadenken de Oranje-international te huren. Eerder werd de 29-jarige Strootman al gelinkt aan onder meer AC Milan en Internazionale.

Strootman, die tot medio 2023 vastligt in Frankrijk, hoeft bij Marseille geen rekening meer te houden met veel speelminuten. De Nederlander geldt momenteel als reserve bij de Franse club, die volgens de Italiaanse krant en ook L'Équipe openstaat voor een verhuur. Marseille heeft voldoende middenvelders en zou graag enkele spelers willen lozen, zo klinkt het.

Highlights: Olympique Marseille - Olympique Lyon

L'Équipe wist te melden dat het miljoenensalaris van Strootman zwaar op de begroting drukt van Marseille, zeker nu de club dit seizoen geen inkomsten heeft uit Europees voetbal. De 45-voudig international kwam dit seizoen vaak aan spelen toe bij de huidige nummer twee van de Ligue 1, maar moest bij de laatste twee wedstrijden genoegen nemen met een rol als invaller.

Trainer André Villas-Boas gaf bij deze wedstrijden de voorkeur aan onder anderen Boubacar Kamara, waardoor de rol van Strootman lijkt uitgespeeld. Een terugkeer naar Italië lijkt momenteel een realistisch scenario. De routinier was eerder vijf jaar actief voor AS Roma en speelde in totaal 131 wedstrijden voor de club uit de Italiaanse hoofdstad.

Verwacht jij dat Kevin Strootman in de komende winterse transferperiode gaat verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Om vervolgens daar ook op de bank te gaan zitten? Zou hem graag in Engeland willen zien voetballen, denk dat die competitie beter bij hem past.

12 november 2019 om 15:42

Bij wat voor club in Engeland zie jij hem voetballen? Hij heeft vrij weinig snelheid voor de Premier League in mijn ogen. Technisch ook vrij beperkt. Voor het linkerrijtje in Engeland komt hij niet in aanmerking.

Dacht niet heel lang te lezen dat hij het zo goed deed daar. Blijkbaar toch niet, of heeft dat ook met zijn salaris te maken ofzo?

12 november 2019 om 16:36

Verdient 4,5 miljoen per jaar dus verwacht dat dat ook wel meespeelt. Andere bron, https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=346257 beweert zelfs 6 miljoen per jaar.

Ik denk niet dat dit de speler is die Milan nodig heeft. Met Bennacer hebben we een geweldige nummer 6. Zijn speel stijl is echt te vergelijken met Kanté. Een creatieve nummer 10 dat is wat we nodig hebben. Özil is daarvoor de perfecte man. Geef hem een contract van 2 jaar en zet voor hem Leao met Piatek en je hebt een goed trio.

12 november 2019 om 15:54

Ik denk niet dat Milan een contract van 350.000 per week aan Özil gaat geven, en ik zie Mesut ook niet snel een stap terugnemen wat betreft z'n salaris. On: Strootman kan ondanks z'n blessures, terugkijken op best een mooie carriã¨re, toch uitgekomen voor mooie clubs als Psv, Roma en Marseille. Hopelijk kan hij nog een club vinden waar het wat beter gaat, maar het lijkt wel op te zijn na z'n blessure.

29 jaar pas eigenlijk.. Gezien zijn carrière zou je denken dat hij 36. Heeft al een jaar of 4 weinig tot niets meer laten zien terwijl hij nu in zijn beste jaren zou moeten zitten. Eigenlijk is hij nooit meer de oude geworden na zijn blessures. Doet me een beetje denken aan de untergang van Torres.

Ik denk dat veel mensen zich vergissen en een oordeel klaar hebben gebaseerd op "horen zeggen" zonder hem zelf aan het werk te zien. Ik zie hem iedere week, de afgelopen twee keer slechts een deel van de wedstrijd, maar voordien basis. In die wedstrijden was hij een zeer gedegen middenvelder die niet een steentje, maar een volle steen bijdroeg aan zowel de verdediging als de aanval van OM. Ik denk dat de selectie om juist hem te laten gaan van de hoeveelheid middenvelders inderdaad gebaseerd is op zijn riante salaris. Hij is nog altijd voor de Europese subtop een versterking. Hij is denk ik te duur voor Psv, maar anders zou hij direct de "missing link" zijn.

12 november 2019 om 18:11

Ik denk sowieso dat PSV voor hem goed kan zijn. Je speelt in een ploeg die veelal beter is dan de tegenstander en PSV kan nog wel een echte centrale middenvelder gebruiken. Zijn ervaring is dan alleen nog maar een groter pluspunt.

as roma was een topclub niet gered, daarna naar middenmotors als fiorentina en marseille, en bij marseille redt hij het ook niet

12 november 2019 om 16:03

Hoezo heeft Strootman het niet gered bij Roma? Wat een onzin. Iedereen praat elkaar hier maar na.

12 november 2019 om 16:07

nee hij heeft daar zo indruk gemaakt dat ze hem perse wilde houden? het is gewoon een nuttige speler, maar geen topper, zeker als roma als je omhoog wil , is hij niet goed genoeg, of vind jij van wel? ik vind hem vrij beperkt, en blijkbaar doen clubs totaal niet moeilijk over strootman. nederland elftal hoort hij ook niet meer, vind jij vast wel? jij vind baumgartl vast ook zo topper?

12 november 2019 om 16:19

Hij heeft daar 100+ wedstrijden gespeeld en zelfs de halve finale van CL gehaald, Strootman heeft na zijn blessure inderdaad niet het niveau van ervoor gehaald, maar alsnog speelde hij nagenoeg alles. En ook echt niet onverdienstelijk zoals velen hier opeens uitkramen. Het dynamische wat hij voorheen had is (waarschijnlijk mede door zijn blessure) helaas wat verdwenen, dat is erg jammer. Maar dan nog steeds is het een bruikbare, slimme middenvelder met veel energie.

12 november 2019 om 16:49

Di Francesco wilde niet meer door met Strootman. Die kwam in 2017 en Strootman vertrok in 2018

12 november 2019 om 16:06

Niet gered is relatief. Hij heeft er tenslotte maar ruim 130 wedstrijden gespeeld. Baseer jij je mening op de interlands? Daar vond ik hem ook niets meer bijdragen en eerder in de weg lopen, maar bij Roma en Marseille speelt en speelde hij bijna alles.

12 november 2019 om 16:09

alleen vaak als jullie het over blind hebben die 140 keer voor united gespeeld heeft , vinden jullie hem niet goed genoeg? ook blind en strootman waren blijkbaar niet waar ze op zaten te wachten , kwamen net te kort om echt belangrijk te zijn

12 november 2019 om 16:32

Niemand heeft het hier over Blind. Dat is weer een heel ander gesprek. Strootman heeft het bij Roma geweldig gedaan en mede gezorgd voor de beste tijd van Roma in decennia met inderdaad de halve finale CL en prima resultaten in Italie. Marseille speelt algeheel drama en Strootman is daar onderdeel van. Hij is echter wel een van de jongens die vast tussen de 5 en de 7 speelt terwijl er genoeg middenvelders om hem heen (lopez en Sanson) vaker een 4 halen dan een 6. Eigenlijk speelt alleen Rongier constanter dit seizoen. Hij moet heel simpel gewoon weg omdat hij te duur is. Dat is echt de enige reden. Het bestuur heeft ook heel slim de supporters nu tegen hem gekeerd

Ik vind het een waardeloze speler geworden na zijn blessure. En dat Koeman hem selecteert alleen omdat hij goed in de groep ligt is ook van de zotte. Hij houd spelers als bijvoorbeeld Koopmeiners tegen bij Oranje. Wie wil hem nou hebben? Sparta??

12 november 2019 om 18:14

Strootman selecteert zichzelf niet en bovendien heeft Koopmeiners nog niets laten zien op het niveau waarop Oranje acteert. Laten we eerst maar even afwachten hoe dat allemaal verloopt. Maar goed, die laatste zin zegt me eigenlijk al dat je moeite hebt om objectief te zijn, althans betreft dit onderwerp.

Mooie club en stad florence.
Alleen hoop ik dat hij volgend jaar psv komt versterken. Zou de ideale speler zijn op Cvm

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren