Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitsland niet zeker van EK-ticket: 'Dit is zo'n onnodige nederlaag'

Laatste update:
/

Wereldkampioen Duitsland is één duel voor het einde van de kwalificatiereeks voor het EK nog steeds niet zeker van deelname aan de eindronde volgend jaar zomer in Frankrijk. De ploeg van Joachim Löw ging donderdag in Dublin met 1-0 onderuit bij Ierland. Omdat Polen in Glasgow in blessuretijd een punt veiligstelde tegen Schotland (2-2), hebben de Duitsers nog een punt nodig om zich te plaatsen.

"Dit is zo'n volledig onnodige en onverwachte nederlaag", sipte Löw na afloop. "Ik kan mijn spelers niet het verwijt maken dat ze niet alles hebben gegeven, maar het ontbrak aan kwaliteit en koelbloedigheid om een doelpunt te maken. We hebben helemaal niets aan ons overwicht gehad. Dan maken we ook nog een fout en daaruit ontstond het tegendoelpunt." Tot overmaat van ramp viel Mario Götze voor rust uit. Hij is er zondag niet bij. Achter de naam van Bastian Schweinsteiger staat nog een vraagteken.

Duitsland gaat nog wel aan kop in Groep D, met negentien punten na negen wedstrijden. Polen staat tweede met achttien punten. Ook nummer drie Ierland heeft achttien punten. Polen en Ierland staan zondag tegenover elkaar, in Warschau. Als dat duel in een gelijkspel eindigt en Duitsland verliest op eigen veld van Georgië, dan zijn de Duitsers op basis van onderling resultaat veroordeeld tot het spelen van play-offs om een EK-ticket.

Denk jij dat Duitsland als eerste in Groep D eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat hoop ik dat Ierland doorgaat, fantastische supporters waar altijd een feestje mee te bouwen is. Ze verdienen het ook wel, mogen dan niet het beste voetbal hebben het is wel een echte voetbal natie.
Na wereldkampioen worden is het altijd lastig om daarna weer te presteren normaal gesproken, maar met de kwaliteit die ze hebben had dit inderdaad nooit mogen gebeuren. Laatste wedstrijd verliezen ze niet, dus komt wel goed voor ze.

9 oktober 2015 om 09:08

Wales, Engeland, Noord - Ierland en de republiek het zal gaan regenen in stoelen en flessen. Ik hoop dat de republiek het niet haalt.

9 oktober 2015 om 11:48

Supporters van Ierland hebben nooit voor problemen gezorgd. En daarbij leef jij te veel in de jaren 80.

9 oktober 2015 om 13:41

Ik woon in Ierland, en het wordt groot feest als Ierland zich plaatst!

Dat komt natuurlijk wel goed voor de Duitsers maar toch opvallend veel moeite

Löw zegt dat het de Duitsers aan kwaliteit ontbrak. Dat lijkt me nou juist niet het gebied waar je het zou moeten zoeken, wat een selectie!

9 oktober 2015 om 06:58

Ja als je Muller zo een kans ziet missen die hij normaal gesproken altijd scoort... Ik denk dat hij dat bedoelt met kwaliteit. Niet dat Muller slecht is.

Zou geweldig zijn als Polen en Ierland als nr 1 en 2 doorgaan..
En dat Duitsland dan de play-off speelt tegen Nederland..

9 oktober 2015 om 01:47

Niet mogelijk nl en Duitsland zijn allebei geplaatst dan bij loting

9 oktober 2015 om 07:00

Het ziet ernaar uit dat ook Denemarken play-offs gaat spelen. Ook Kroatie misschien. Dat wordt straks nog een zware play-offs maar ik weet niet tegen wie Nederland kan spelen als het zo ver is.

9 oktober 2015 om 07:37

Denemarken valt toch nog wel mee in vergelijking met Kroatie & Duitsland?

9 oktober 2015 om 09:35

Nope.. Duitsland moet minimaal gelijkspelen.. Bij gelijkspel polen-ierland komen ze op gelijke hoogte mocht Duitsland verliezen. Staat ook in de tekst

Haha doet me denken aan Ierland-Nederland in 2001

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren