Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitse media smullen: Wolfsburg beraadt zich over naaktvideo van Kruse

Laatste update:

Max Kruse is in een paar weken tijd tot het enfant terrible van het Duitse voetbal uitgegroeid. Volgens Wolfsburger Allgemeine Zeitung wordt momenteel via berichtenservice WhatsApp een naaktvideo van de aanvaller van VfL Wolfsburg verspreid. De Bundesliga-club is volgens de regionale krant op de hoogte van het bestaan van de video.

/

Wolfsburg zou volgens Wolfsburger Allgemeine Zeitung intern aan het beslissen zijn welk standpunt wordt ingenomen. De accounts van Kruse op Facebook en Instagram zijn inmiddels verwijderd. Vorige week kwam uit dat de aanvaller van VfL Wolfsburg in oktober van een bedrag van 75.000 euro was beroofd tijdens een bezoek aan een Berlijns café. Hij kreeg voor dat incident een boete van 25.000 euro en een reprimande van zijn club.

Na het kwijtraken van een forse geldsom kwam naar buiten dat Kruse ook kampt met een heuse Nutella-verslaving en dat VfL Wolfsburg hem heeft gevraagd minder chocoladepasta te eten. Zondag kwam hij voor de derde keer in korte tijd in opspraak, nadat hij op een verjaardag de telefoon van een vrouw afpakte die hem op de foto zette. Achteraf bleek dat het om een reporter van BILD ging. Jessica Pillatzki nam foto’s van een dansende Kruse, die daar niet gediend van was, de telefoon greep en de foto’s wiste.

/

Joachim Löw koos er maanden voor om Kruse buiten zijn selectie te zetten voor de aankomende oefeninterlands tegen Engeland (zaterdag) en Italië (maandag). “Vorige week nog heb ik met Max een heel duidelijk gesprek gehad over wat ik van hem verwacht, zowel binnen als buiten de lijnen”, legde Löw uit aan de Duitse media. “Ik wil dat mijn spelers zich focussen op voetbal en het EK. Het incident van afgelopen weekend strookt niet met de gemaakte afspraken. Max heeft zich opnieuw onprofessioneel gedragen en dat accepteer ik niet.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha waar is deze gozer allemaal mee bezig joh. Met zijn nutela verslaving.

Al dat onnozele gespeculeer. Dit is iets voor de prive waar ze het hebben over de prive levens van voetballers maar toch niet voor een voetbalsite waar ik over het voetbal zelf artikelen wil zien. En zet het anders desnoods in de wandelgangen aangezien er geen echt filmpje op internet staat of iets dergelijks en pure speculatie is van een krant uit een dorpje met maar 30000 mensen... nou nou wat een betrouwbare bron.

22 maart 2016 om 00:20

*125000 inwoners maar ik denk dat de meeste wel snappen waar ik op doel.

22 maart 2016 om 00:26

Er is niemand die zegt dat je het artikel moet lezen? In de titel staat al aangegeven waar het over gaat. Als het je nie tbevalt of je vindt het niet leuk dan klik je er toch gewoon niet op?

22 maart 2016 om 06:56

Ben het wel met je eens. Als ze geen bewijzen hebben is het een roddel. Alleen...of er wel of niet een film bestaat weet jij niet.

Jij speculeert er dus ook op los door te stellen dat er geen echt filmpje op internet staat.

Sorry hoor maar zulke ernstige dingen heeft deze jongen toch niet begaan, dat je geld verliest is stom maar vast niet 100% zijn eigen schuld. Tja, over die pasta, ik vind hem er wel fit uitzien, zoveel maakt het toch niet uit als je ziet dat er weinig aan hem veranderd. Van het mobiel afpakken vind ik niet meer dan terecht, dit is toch zijn goed recht?! Het enige domme is wat nu is gebeurd met het vermoedelijke filmpje.

Wat kan de media overdrijven zeg en de meerderheid van de mensen een verkeerd beeld geven van een bepaald persoon

22 maart 2016 om 00:33

Maar wie neemt er 75000 mee een cafe in? Elke profvetballer heeft een voedingschema waar die zich aan moet houden. En in het openbaar mag jr gewoon mensen filmen/fotograferen.

22 maart 2016 om 08:14

Ik betwijfel dat een verjaardag feestje in het "openbaar" wordt gehouden

22 maart 2016 om 00:41

Het is volkomen terecht dat hij dat filmpje afpakt. Sterker nog, met al dat gelijke rechten geneuzel, vind ik dat hij die vrouw moet aanklagen. Als hij een film van haar naakt had gemaakt vond iedereen hem een enge viespeuk die de bak in moest.

22 maart 2016 om 00:44

Hij heeft de tel afgepakt en de fotos verwijderd. Filmpje heeft ie zelf gemaakt in een domme vrouw en heeft de bild dame niks mee te maken. Was waarschijnlijk een beetje opgewonden, nu lacht heel Duitsland op whatsapp..

Het is niet bepaald zijn maand zullen we maar zeggen.

Zo rampzalig is het allemaal niet, vind ik.
Sowieso vraag ik me af of mensen je ongewild mogen filmen en fotograferen. Sterren zouden op deze manier helemaal nooit meer uit de ban kunnen springen zoals ieder ander mens.

Ik snap niet dat men over zijn voetbalcarriere nadenkt als het om een sekstape gaat. Dat staat er los van, zou ik zeggen.

Sekstape. Nutelle verslaving. 75.000 euro op zak en dan kwijtraken. Waar is deze man mee bezig?

In vergelijking met het filmpje van Stefan Postma destijds zal het allemaal wel meevallen toch?
Kruse kan zich beter even gedeisd houden komende maanden wil hij op topniveau willen blijven voetballen. En anders kan hij zo het schnabbel circuit in; een real life show zal hem wel willen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren