Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dubbelslag van Gómez bij zege Besiktas; afgrijselijke blunder Alperen

Laatste update:

Besiktas heeft belangrijke punten gepakt in de strijd om het kampioenschap. De Zwarte Adelaars scoorden zondag in iedere helft twee keer tegen Gaziantepspor (4-0) en hebben nu nog maar twee punten minder dan Fenerbahçe. Bovendien heeft het team van Senol Günes nog twee duels te goed.

Besiktas, met onder anderen Marcelo, Atiba Hutchinson en Oguzhan Özyakup in de basis, kwam al na vijftien seconden goed weg tegen het bezoek uit Gaziantep. Doelman Tolga Zengin keerde een schot van Daniel Larsson, die absoluut de 0-1 had moeten maken. Aan de overzijde werd Besiktas een paar minuten later een strafschop onthouden na een vermeende overtreding van Alperen Uysal op Mario Gómez. Het duel stevende vervolgens op een doelpuntloze ruststand af, maar binnen vier minuten scoorde Besiktas twee keer.

Doelman Alperen liet een voorzetschot van Töre op onbegrijpelijke wijze onder zich door in het doel rollen en Özyakup schoot vervolgens, na voorbereidend werk van opnieuw Töre, de 2-0 tegen de touwen. In de tweede helft verdubbelde Besiktas de voorsprong: Gómez trapte na een voorzet vanaf de rechterkant in één tijd raak en nadat hij hierna de lat raakte, bepaalde de Duitser de eindstand op 4-0. Besiktas boekte zijn zevende overwinning in de laatste negen thuiswedstrijden.


Denk jij dat Besiktas kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke wedstrijd met als enige smet de blessure van Rhodolfo, hoop dat zijn blessure meevalt en op z'n minst de wesdtrijd tegen Trabzonspor haalt.

Goede pot van besiktas. Niks aan toe te voegen. Hopelijk komt rodolfo snel trg

Goeie overwinning, maar wat was Antep slecht zeg. We gaven nog wel teveel kansen weg, wat natuurlijk niet gek is met twee centrale verdedigers die nog niet eens een maand bij de club zitten. Het is te hopen dat Rhodolfo niet zwaar geblesseerd is, want hij is hard nodig voor die twee inhaal wedstrijden.

Aanvallend gezien was het weer als vanouds, met afstand de beste voetballende ploeg van Turkije, maar ook voorin moest de score misschien wel veel groter uitvallen een 7-0 was veel meer op zijn plaats geweest. Al met al een goeie wedstrijd met een uitstekende Ismail Koybasi. Ik ben benieuwd wie Fatih Terim als linksback gaat opstellen op het EK.

7 februari 2016 om 21:21

Mooi om een herboren Ismail te zien, die jongen verdient een kans tijdens het EK.

Verder moet ik zeggen dat Tolga ook erg goed heeft gekeept, hij keepte voor zijn leven.

Hoop dat Senol Gunes een reserve team opstelt tegen Konya (beker) want we kunnen het niet permiteren om nog meer spelers te missen. Daarna spelen we tegen Basaksehir (4e competitie), Mersin en Genclerbirligi (eerste wedstrijd nog gelijk gespeeld) en daarna alweer tegen Fenerbahce.

7 februari 2016 om 22:08

Ismail doet het nu goed door het aankomende EK en een nieuw contract in het vooruitzicht. Ik ben benieuwd hoe die het daarna gaat doen.

Hoe speelt die Gomez eigenlijk? Kandidaat voor de spitspositie bij die Mannschaft?

7 februari 2016 om 20:15

Levensgevaarlijk

7 februari 2016 om 20:16

15 doelpunten in 18 wedstrijden. Zegt voldoende lijkt me. Hij zit ook bij de voorselectie voor het EK.

7 februari 2016 om 20:17

Gomez zal gewoon de nummer 1 spits zijn van Duitsland op het EK denk ik, maar dan bedenk ik me nu ook dat Ozil op 10 speelt, dus misschien dat Muller diep staat. Anders sowieso eerste spits lijkt me?

7 februari 2016 om 20:26

Vergeet Max Kruse niet. Muller blijft eerste optie uiteraard.

7 februari 2016 om 20:30

Sorry maar kruse komt tekort, dan ga ik voor Goetze of Mueller op 9. Ozil op 10.

7 februari 2016 om 20:36

Ik kan me het tijdperk van ozil khedira en muller in opkomst nog herinneren. Toen speelde muller rechtsbuiten en klose als diepe spits, dus wie weet speelr muller wel weer rechts en Gomez als diepe spits. Is fantastisch bezig, scoort er op los. Is sterk, 2 benig en in de 16 of buiten de 16 maakt hem niet uit. Kort gezegd is hard op weg naar de Gomez van Bayern tijden. Echt een master werk van onze bestuur!

8 februari 2016 om 12:05

Gomez is helemaal terug en ik verwacht gewoon dat hij een basisplaats krijgt,want de andere spitsen zijn niet van zijn kaliber. Duitsland zou dan zo moeten spelen..

Alleen de backposities zijn nog onduidelijk..

Neuer
?
Hummels
Boateng
?
Gundogan
Kroos
Muller
Özil
Reus
Gomez

We gaan weer lekker door met waar we gebleven zijn. 4-0 niks op aan te merken zou je zeggen maar ik heb nog wel een paar puntjes!
Ten eerste ik weet niet of ik de enige ben, maar Olcay Sahan hoort serieus pas onze 4e keus te zijn voor op de flanken vind ik. Senol Gunes geeft wel iedereen speelminuten etc. maar je speelt ''thuis'' tegen Antep, begin gewoon met Tore en Quaresma en breng Kerim er later in. Kerim heeft zoveel kwaliteit vind hem echt één van de beste flankspelers die Turkije heeft, maar moet nog wel wat zakelijker worden af en toe. Arda Turan gaf tijdens een uitzending van Ligtv ook aan dat hij Kerim echt goed vind. Waarom in godsnaam Olcay, die kan niks anders dan meters maken, maar we spelen geen derby dus dat hebben we in principe niet eens nodig vind ik.

Ten tweede, iknow een nieuwe verdedigings duo, maar we hebben wel 3 grote kansen weggegeven, dat mag niet!
Ten derde wou ik zeggen, dat ze door moeten gaan en niet tempo verlagen bij 4-0! We konden ze echt een genadeklap geven, maar dan bedenk ik me dat we ook 2 inhaalwedstrijden hebben dus conditie besparen is slim van ze.
Bekerwedstrijd zullen Quaresma en Kerim starten denk en hoop ik!
Motm is voor mij Ismail Koybasi en Tolga Zengin begint ook weer eens wakker te worden sinds Boyko er is. Marcelo een hele sterke debuut maar vond Alexis een beetje zenuwachtig spelen.

Hopelijk wordt ons spel ook beloond na 34 weken. Ik denk dat elke supporter van een andere club ook graag naar Besiktas kijkt. Verreweg de enige in Turkije die mooi voetbal speelt en nog belangrijker probeert te spelen.

7 februari 2016 om 20:54

Helemaal gelijk over Olcay.. Hoe durft hij ook die nr10 shirt te claimen, ziet er echt niet uit. Volgend jaar moet Sosa of Ozzy nr10 dragen en Olcay 14 of zo

7 februari 2016 om 20:59

Bruh, ik ben bang dat we volgend jaar zowel Sosa als Ozzie niet meer tot onze gelederen hebben. Zn gevoel dat we de jackpot gaan vangen voor die 2 en Tore en later Kerim Frei. We zijn goed bezig en hopelijk wordt Aras Ozbiliz ook net zo & Tolgay die weer in topvorm moet raken.

Ben wel een voorstander van grote talenten aantrekken. Maar aan de andere kant ook weer 'kut' omdat we volgend jaar cl gaan spelen

7 februari 2016 om 21:09

We zullen zien bro, maar dan zullen er zeker goede spelers voor terugkomen.

Ons bestuur heeft laten zien dat ze weten waar ze mee bezig zijn..

7 februari 2016 om 22:41

Olcay zet constant druk en daarom past hij heel goed in het systeem van Senol. Net als Sosa. Dat is ook belangrijk als we op zoek gaan naar een vervanger voor Olcay of Sosa. We zijn succesvol door ons systeem, en de spelers voeren hun taak goed uit. Als we daarmee gaan spelen, zul je misschien niet hetzelfde effect hebben. Ben Arfa is op papier een prima vervanger van Sosa, maar zal hij net zo goed in het systeem passen? Dat is de vraag.

Ik vind dat Oguzhan gewoon moet blijven, minimaal nog een jaartje. Waarom zouden we onze beste spelers verkopen? Tenzij het echt een heel gek bedrag is. Oguzhan-Töre is een tandem die je niet zo snel zult vinden, net als Selcuk-Burak, en zeker nu we minimaal 14 Turkse spelers moeten hebben. Als we kampioen worden en ze gaan mee naar het EK, dan moeten geïnteresseerde clubs heel diep in het buidel tasten. En als het echt moet, verkoop Töre, maar Ozzie gaat nergens heen.

7 februari 2016 om 23:17

Helemaal mee eens.. Tore mag weg bij een goed bod, Ozzy bij een superbod. Sosa vind echt een klasbak, die zal ook niet makkelijk te vervangen zijn..

Strakke overwinning eagles. Eerste secondes, eerste kans van Antep was al gelijk het keerpunt in the game. Daarna nam Besiktas het langzaam over en werd Antep weggevaagd. Tolga weer met een halve blessure na een redding te hebben gemaakt. Die gozer blijft me laten lachen. Zometeen nog Colo Colo, en daarna de oude ploeg van Sosa Independiente pakken en dan wacht ik de Bogota derby af tussen Millonarios (pedro Franco's oude club) en Santa Fe. En daarna zit mijn voetbalweekend er op.

7 februari 2016 om 20:22

Excuses: Sosa komt van Estudiantes en niet van Independiente.

7 februari 2016 om 21:20

Dus zometeen strak achter unibet zitten haha, lekkerhoor! Heb je nog goeie voorspellingen ofniet

7 februari 2016 om 21:53

Broeder ik gok niet maar als je tips nodig hebt dan geef ik je die graag uiteraard.

Belangrijke 3 punten in onze 1e wedstrijd na de winterstop.na het verlies van Fener is dit natuurlijk heerlijk.

Het werd 4-0 maar het kon ook 8-3 zijn, en we speelden tot de 2-0 verre van goed. Door een blunder komen we op 1-0 en de 2-0 werd ook in onze schoot geworpen en daarna laat Gomez zien dat hij toch meedoet en prikt er 2 binnen.

Als we zo chaotisch spelen tegen Basaksehir wordt het zeker puntverlies. Tore en Olcay waren nergens, snap niet dat die 90 min bleven staan. Nieuwelingen Marcelo en Alexis maakten wel een goede indruk en Tolga is opeens veranderd in Buffon, wat een reddingen. Ismail en Sosa waren de besten, Koybasi in deze vorm hoort in de basis bij Turkije..

Hopelijk valt de blessure van Rhodolfo mee..

Fener deed de laatste weken zn uiterste best om ons onder druk te zetten omdat ze 2 wedstrijden meer hadden maar ze kunnen zich beter bezig houden met zichzelf want hun spel lijkt nergens op..

Het grote verschil? Wij voetballen niet alleen veel beter en hebben een geweldige aanval maar spelers werken ook voor elkaar.. Als ik zo een Gomez in de 85e min nog helemaal terug zie verdedigen op eigen helft en de bal veroveren zegt dat alles, dat zullen we van Rvp niet zien..

7 februari 2016 om 20:43

Rhodolfo heeft z'n kruisbanden gescheurd helaas..

7 februari 2016 om 20:47

Pfff ik hoor het ook net.. Verkoop je Ersan en wat gebeurt er, 1 wedstrijd later Rhodolfo kapot.. Niet te geloven.. Dit betekent dat we tegen Mersin en Trabzon met Necip en Tosic achterin moeten spelen..

7 februari 2016 om 20:51

Hoezo? Gewoon alexis en marcelo gebruiken.

7 februari 2016 om 20:56

@real27, dat mag niet! we mogen geen spelers opstellen die vooraf aan die wedstrijden geen spelers van ons waren. & dat waren Marcelo en alexis niet, dus tegen Trabzon en mersin mogen we ze niet opstellen.

7 februari 2016 om 20:59

Nee, kan niet in de inhaalwedstrijden omdat ze toen ze afgelast werden ze niet onder contract stonden bij ons. Onzinregele overigens

7 februari 2016 om 21:04

Wat een domme regel is dat zeg. Volgens die regel mogen wij dan Ersan voor die twee wedstrijden terug halen

7 februari 2016 om 21:11

Gelukkig hebben jullie 2 centrale verdedigers gehaald met Marcelo en Alexis Delgado. Alleen heb ik een vraagteken, Ersan begon samen met Rhodolfo tegen Mersin en die werd na 5 minuten gestaakt. Betekent dit dat Besiktas alleen 1 wissel over houdt? Ik denk niet dat Delgado en Alexis speelgerechtigd zijn voor die wedstrijd, aangezien dit een inhaalwedstrijd is en de opstellingen allang doorgegeven zijn.

Maar Mersin thuis hoort geen probleem te vormen voor Besiktas vind ik.

7 februari 2016 om 21:20

Ik snap je vraag betreft 1 wissel niet helemaal, althans niet hoe je tot die conclusie bent gekomen, maar nee we zullen gewoon 3x kunnen wisselen. Dat is je vraag toch?

7 februari 2016 om 21:25

Aangezien Rhodolfo geblesseerd is, en Ersan verkocht, en de wedstrijd gaat verder vanaf minuut 5, dan moet je toch verder gaan door deze 2 centrale verdedigers te wisselen? Dan hou je toch 1 wissel over voor de resterende 85 minuten?

7 februari 2016 om 21:36

Oh op die fiets, nu snap ik hem haha. Goeie vraag ja, maar mag hopen van niet.
Daarnaast had ik ook een x ergens gelezen dat de wedstrijd gewoon vanaf 0 begint?

8 februari 2016 om 08:41

Yalnizkurt

Volgens mij begint die wedstrijd gewoon vanaf minuut 1 en mag je alleen spelers gebruiken die toen onder contract stonden. Het slaat natuurlijk nergens op want wij hebben 3 centrale verdedigers zien vertrekken deze transferperiode en dan zou je de vervangers niet mogen opstellen.. Dan zijn die 2 afgelaste wedstrijden opeens wel een handicap natuurlijk..

Hopelijk zullen we er niet veel last van hebben.

OMG Rhodolfo kruisband gescheurd, dit ga je niet menen toch! Dikke zucht net wanneer Ersan vertrekt. Is er nog een laatste man beschikbaar zonder contract? zo ja moeten ze echt snel opzoek gaan!

7 februari 2016 om 21:01

Niet overdrijven, Necip en Tosic moeten het maar doen in die wedstrijden.. Ik verwacht geen problemen

7 februari 2016 om 21:09

Necip doet wel zijn best, maar ik vind Tosic echt de slechtste speler die wij onder contract hebben samen met Mustafa Pektemek. Dus reken die aub niet mee

7 februari 2016 om 21:39

Tosic is vooral als back niet om aan te zien.. Centraal achterin moet hij met zijn ervaring wel zijn mannetje kunnen staan, hij is toch niet voor niks Servisch international?

Rhodolfo 6 maanden afwezig!!!!!! Ik heb echt medelijden met bjk supporters

7 februari 2016 om 21:21

Kruisbandblessures staan wij helaas bekend om. Ersan,ismail,mustafa Pektemek,tolgay en dan ben ik er vast wel nog een paar vergeten

7 februari 2016 om 22:10

Sivok. Die hoort zeker in dat rijtje thuis. Lijkt wel een traditie bij ons.

8 februari 2016 om 08:45

Echt he, en net als je denkt dat je een brede selectie hebt met alle posities dubbel bezet gebeurt dit met Rhodolfo.. Eerlijk is eerlijk, 3 centrale verdedigers in een keer laten vertrekken in deze transferperiode is er 1 te veel

Je begint het seizoen met de centrale verdedigers Rhodolfo, Ersan, Franco en Milosevic maar geen een zullen we dit seizoen meer zien in het shirt van Besiktas.

We moeten dus centraal achterin met een nieuw duo gaan spelen die er net is, namelijk Marcelo en Alexis en in 2 inhaalwedstrijden mogen we zelfs hun niet opstellen.. Hoe bizar is dat, en dat kan ook echt alleen bij ons gebeuren..

Voor de rest hebben we geen cv in de selectie, en zullen Necip en Tosic het op die positie moeten doen in de inhaalwedstrijden en bij eventuele schorsing of blessures..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren