Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Droom komt uit voor Smit: ‘Ik heb hier zeventien jaar over gedaan’

Laatste update:

Heracles Almelo gaat voor het eerst in de geschiedenis Europa in. De zwart-witten waren zondagmiddag met 0-2 te sterk voor FC Utrecht en plaatsten zich daarmee voor de derde voorronde van de Europa League. Jan Smit was zo trots als een pauw.

/

“Mijn droom is uitgekomen. Ik heb hier zeventien of achttien jaar over gedaan, dit is ongelooflijk. We zijn trots op Almelo en de hele club heeft hier hard voor gewerkt. We hebben ook nooit gekke dingen gedaan”, zei Smit voor de camera van FOX Sports. “Of dat het geheim is? Ik denk het wel. We zijn nooit in de war geraakt.”

“We hebben hier enorm voor geknokt en ik denk dat het ook verdiend is. Ik ben hier ontzettend trots op, er is gewoon historie geschreven. We gaan maandag een feestje vieren dat nog nooit vertoond is in Almelo”, aldus de voorzitter van de Heraclieden.

Denk jij dat Heracles Almelo veel 'sterspelers' kan behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En hoe zit het nou met dat kunstgras? Mag dat wel in Europa?

22 mei 2016 om 16:49

Ja dat mag. Molde gebruikte ook gewoon kunstgras

22 mei 2016 om 16:51

Wat voor gras denk je dat ze in Rusland en Kazachstan hebben?

22 mei 2016 om 16:59

In Rusland hebben de ploegen gewoon gras zo ver ik weet... Alleen is het gras gewoon dramatisch daar, kan me nog herinneren dat ze bij een EL wedstrijd de bruine modder groen gingen verven zodat het nog op gras leek.

22 mei 2016 om 17:05

Az speelde tegen een Kazachstaanse ploeg met kunstgras.

22 mei 2016 om 16:51

Ja dat vroeg ik me eerst ook af. Heb t ff opgezocht maar het mag gewoon. Enige is dat sommige spelers in het verleden hebben geweigerd om erop te spelen.

22 mei 2016 om 16:59

Ja dat mag en dat is ook een aardig voordeel. Heracles moet daar echt gebruik van maken in haar thuiswedstrijden en gewoon lekker voetballen zoals ze altijd thuis spelen.

23 mei 2016 om 08:56

Werkelijk waar, waarom blijven mensen dat kunstgras erbij halen? Het is een officieel Fifa oedgekeurde speel ondergrond. Waarom zou dat dan niet in Europa mogen? Altijd dat geneuzel over kunstgras.

Mooi voor Heracles, op een eerlijke en reële manier toegewerkt naar dit succes.

Leuk voor Smit en Almelo, naar alle waarschijnlijkheid slecht voor het Nederlands voetbal.

Hoewel ze het niet slechter kunnen doen als veel van hun voorgangers heb ik er bij dit team nog minder vertrouwen in.

22 mei 2016 om 16:56

Zo denk ik er inderdaad ook over. Een knap resultaat en zeker goed voor Heracles, maar als dit soort clubs Europa al in gaan, betekent dat toch wel het einde van het Nederlands voetbal. Een club als Ajax heeft het al zwaar in de Europa League.

22 mei 2016 om 17:05

En Utrecht had de EL gewonnen? Het Nederlands voetbal stelt Europees niets voor, ongeacht welke club er meedoet.

22 mei 2016 om 17:33

Maar Utrecht won de play-offs niet. Daarom noemde ik Utrecht niet. Tegenwoordig is het alleen individueel nog leuk voor de betreffende club en supporters, maar in weze hebben gewoon een groot probleem betreft het Nederlands voetbal.

22 mei 2016 om 18:58

Ik denk dat het wel meevalt met het slechte nieuws voor het nederlandse voetbal. Komend seizoen hebben we een sterke bezetting met Psv, Ajax, Feyenoord en AZ. Wie je er als 5e club bij doet maakt niet uit. Als ik de nederlandse ploegen er bij pak gaat geen enkele club de voorronde overleven. Vitesse is in potentie dan misschien de 4e of 5e club van nederland maar hebben dat de 2e seizoenshelft ook niet laten zien, dus ook die zouden (met huidige materiaal) niet ver komen. Verder kom je dan op Groningen of Utrecht die beide de afgelopen seizoenen geen punten hebben gepakt voor nederland. Dus ook die ploegen zouden het niet veel beter doen dan Heracles. Voor de rest ben ik allang blij dat er geen 6e club is in de vorm van Go ahead Eagles die meedoet. dat scheelt al een hoop.
Voor de rest is nederland weer een beetje aan het opkrabbelen. Met PSV afgelopen seizoen als eerste wapenfeit van het vernieuwde realisme wat zich een aantal jaar geleden heeft ingezet. Toen Ajax zijn fluwelen revolutie had en PSV met een megadeal zijn vaderlandse positie kon waarborgen en Feyenoord zich langzaam herstelde van zijn absurde schuld. Dat uit zich in het voorrang geven, of toch in ieder geval de blik gericht hebben op de jeugd. én een financieel verantwoord beleid bij al deze clubs.
Dat betekent dat alle genoemde clubs kunnen groeien. Persoonlijk weet ik niet helemaal wat ze in Amsterdam aan het doen zijn maar zeker in Eindhoven vind ik dat ze goed bezig zijn. De europese top is ver weg maar dat ene Champions League ticket moet toch kunnen worden gewaarborgd.

Persoonlijk gun ik het Heracles van harte. Het zal maar 1 rondje duren maar het is zeker een bekroning op het werk van Jan Smit. Ik hoop voor ze dat ze de ploeg een beetje bij elkaar kunnen houden.

22 mei 2016 om 20:05

Eens, ben vooral bang voor heracles die uit moet ergens in azerbaijan, bij een dergelijk voetbalveld is limburg nog vlak zoveel hobbels. Met slecht weer denk ik dat zo maar 6/7-0 verlies kan worden, niks gewend met hun kunstgras veld. Wel is er een kans dat tegenstanders het als competitievervalsing aanmelden, wat ik van harte ondersteun, weg met dat kunstgras.

Het is hem en Heracles gegund. De enige die echt een club rustig richting de middenmoot heeft gebracht. Nooit in paniek als het even tegen zit. Heeft laten zien dat hij met een beperkt budget veel kan bereiken. Hoop op een succevol avontuur in Europa en dat ze tot de poulefase weten te komen. Al was dat alleen maar omdat wij als Nederland dat hard nodig hebben.

Gefeliciteerd Heraclieden! Veel succes en geluk toegewenst in Europa!

Als ze wat spelers kunnen behouden en misschien krijgen ze van de grote clubs talenten in bruikleen dan kan het nog best leuk worden. Het is ze gegund.

Gefeliciteerd Heracles. Toch een knappe prestatie

Weet iemand hoeveel Heracles kan cashen nu ze de voorronde vand e Europa League hebben bereikt?

22 mei 2016 om 17:23

Valt reuze mee eigenlijk. Kans is groot dat je ver weg moet en dan kost het alleen maar geld.
Desalniettemin een prestatie waar heracles al tijden naar uit heeft gekeken!

22 mei 2016 om 19:11

Pas vanaf de groepfase gaat het wat opleveren, maar dat zal geen grote vetpot zijn. Voor een club als Heracles natuurlijk wel een financiele injectie, mochten ze die groepsfase halen.

Is er al iets bekend over de mogelijke tegenstanders van heracles?

22 mei 2016 om 19:09

Het wordt naar alle waarschijnlijkheid Leanu Mutsu uit Moldavie of Kryaska uit Kazachstan.

23 mei 2016 om 08:53

Kan je niets over zeggen. Er word 15 juli geloot en er zijn 51 tegenstanders mogelijk volgens mij.

Heel mooi natuurlijk voor Heracles maar dat avontuurtje duurt maximaal 2 wedstrijden en dat kost Nederland weer punten

Het is Smit en Heracles van harte gegunt. Veel succes in Europa.

Of nou heracles of utrecht europa ingaat maakt niet veel verschil.. allebei vrij kansloos daar

Geweldige prestatie van Heracles, het is ze gegund. Het is wel te hopen dat het vieren met een beetje ingetogen blijdschap gebeurd, het echte werk moet namelijk nog beginnen. Nederland kan de punten in Europa goed gebruiken, van welke Nederlandse club dan ook. Hoe dan ook, veel succes in Europa Heracles!

Beetje make-up en deze man kan auditie doen voor de volgende Joker.

ON: Van Harte Heracles. Over het hele seizoen evenveel recht erop als Utrecht. Klasse!

Vroeger werd bij een naderende degradatie gezongen: succes bij Heracles. Tijden zijn veranderd, het is tegenwoordig succes bij Heracles! Geweldig voor deze club, gefeliciteerd!
Zelf bij Heerenveen het behalen van Champions League meegemaakt, een fantastisch gevoel. Euforie in Almelo, geniet er van!

Het is hem gegund, goede voorzitter, mare Jan, nog wel even dat veld van je omploegen en er gewoon gras inleggen. Ik heb echt de neiging om er eens met een flinke ploeg overheen te gaan, zeker nu mag geld geen issue meer zijn.

Kijk Meneer Muntjesman. Zo kan het ook, zonder je club naar de afgrond te helpen. Petje af voor het beleid Heracles! Rustig en verantwoord opbouwen .Heel veel succes in Europa komend seizoen.

Heel mooi voor Smit en Heracles. Ook absoluut verdiend. Smit heeft ervoor gezorgd dat Heracles langzaam is gegroeid naar de club die het nu is. Met ook een mooi verbouwd stadion. Had mijn cluppie na het kampioenschap in 2010 maar een voorzitter gehad als Smit, dan hadden we nu niet zo in de ellende gezeten. Hopelijk voor Heracles eerst een paar ronde's met wat gemakkelijke tegenstanders( al zal dat lastig worden, want ze zijn niet geplaatst voor welke ronde dan ook ), en dan in de poulefase tegen Manchester United! Veel succes in Europa, Hetaclieden.

gefeliciteerd heracles, en jan smit. het is jullie gegund. geniet van de komende europese wedstrijden en laten we hopen dat je en passant er wat punten mee binnen sprokkelt voor nederland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren