Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen: ‘Voor PSV echt wel noodzakelijk dat hij snel aan spelen toekomt'

Laatste update:

Valentijn Driessen is blij dat Joey Veerman fit genoeg is om zondag te starten bij PSV in de uitwedstrijd tegen FC Volendam. De middenvelder van de koploper was enkele weken afwezig door blessureleed en volgens de chef voetbal van De Telegraaf was dat goed te merken.

"Voor PSV is het echt wel noodzakelijk dat Joey Veerman snel aan spelen toekomt", geeft Driessen vrijdag hoog op over de controleur in Kick-off, de podcast van De Telegraaf. "Dat hebben we vorige week gezien tegen Ajax. PSV mist hem gewoon met zijn creatieve vermogen."

"Hij kan de bal hoger op het veld brengen en mensen vrij spelen. Dat is natuurlijk een genot om naar te kijken. Iemand die er niet bij is, wordt steeds groter en beter, dat geldt voor Joey Veerman ook. Maar het is natuurlijk een geweldige speler, die heeft PSV gewoon hard nodig."

"Dus ik ben benieuwd wat hij gaat laten zien aan De Dijk", loopt Driessen alvast vooruit op speeltijd van Veerman in de uitwedstrijd van PSV in Volendam van zondag.

Bosz
Bosz kan naast Veerman ook weer beschikken over Malik Tillman en Ricardo Pepi. "De meesten zijn weer terug. Hebben meegetraind en zullen erbij zijn. Alleen Noa Lang en Guus Til nog niet", zei de PSV-coach vrijdag op de persconferentie voorafgaand aan Volendam-uit.

Bosz weet dat het onrustig is in Volendam vanwege de rechtszaak tussen het team van voormalig hoofdtrainer en technisch directeur Wim Jonk en zijn oude werkgever. Daarnaast zijn er grote zorgen vanwege de zeventiende plaats. "Ik praat er met Joey natuurlijk over, vanochtend nog even. Ik verwacht een ploeg die er alles aan zal doen om in de Eredivisie te blijven."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Noodzakelijk vind ik wel wat overdreven, het meespelen van Veerman is wel zeer gewenst met het oog op een creatief middenveld maar ook zonder Veerman gaat PSV de landstitel echt wel veiligstellen. Veerman kan wel heel nuttig zijn in het tweeluik met Dortmund, je weet maar nooit hoe een koe een haas vangt en een stunt tegen Dortmund levert weer veel geld op.

9 februari 2024 om 22:10

Volgens mij heeft Bosz aangegeven als Joey fit is speelt hij. Dat zei hij recent.

De beste wedstrijd was thuis tegen twente, zonder veerman. Tuurlijk is hij goed, maar ik ben blij dat tillman en saibari terug zijn.

10 februari 2024 om 08:15

Dat was uit AZ, mét Veerman.

Ik zou een keer met wat andere spelers beginnen. Puur om de vaste namen wat rust te gunnen voor Dortmund. Land gunt een keer een basisplaats, plus we moeten een back-up voor Schouten zien te creëren. Mocht het totaal niet lopen kan je altijd nog de grotere namen zoals de Jong , Lozano en Schouten inbrengen.

Benitez
Sambo
Ramalho
Boscagli
van Aanholt
Land
Veerman
Saibari
Bakayoko
Pepi
Tillman
10 februari 2024 om 06:43

Beter andersom. Eerst afstand nemen en dan wisselen. We zijn er nog niet en we beginnen in de fase te komen dat de degradanten om zich heen gaan slaan met het mes op de keel

11 februari 2024 om 22:37

Ja, eigenlijk wel verstandiger inderdaad. Dan met een sterk elftal beginnen en daarna de jeugd erin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren