Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Driessen houdt hoop in Ajacied: ‘Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van’

Dinsdag, 3 oktober 2023 om 10:56Bart DHanis • Laatste update: 12:03

Mike Verweij wordt nog niet enthousiast van het spel van Ajax, maar toch heeft hij iets positiefs kunnen halen uit het duel met RKC Waalwijk (2-3 voorsprong, gestaakt in minuut 85).

De Ajax-watcher van De Telegraaf zegt in Kick-off, de voetbalpodcast van de krant, dat de spelers van Ajax ieder geval ‘veerkracht’ hebben getoond. “Ze hadden hem ook het laatste zetje kunnen geven.”

Verweij zegt dat het voetbal nog steeds slordig is, het drukzetten niet goed gaat en dat de ploeg nog altijd zeer kwetsbaar is in de omschakeling. Toch gingen er tegen RKC ook een paar dingen wél goed. “Ze toonden veerkracht. Ze hadden hem het laatste zetje kunnen geven, maar dat deden ze niet. Dat pleit echt in het voordeel van Maurice Steijn. Of het genoeg is, zal nog moeten blijken.”

“Ik vind Gaston Ávila als linkercentrumverdediger ook een flinke verbetering”, gaat Verweij verder. Dat komt ook omdat Jorrel Hato daardoor naar linksachter verschoof, en die heeft het daar beter gedaan dan de spelers die daarvoor op die positie stonden: Borna Sosa, Anass Salah-Eddine en Owen Wijndal.”

Daarnaast vond Steijn de doelpuntenmakers aan Amsterdamse zijde ‘interessant’. “Het is interessant dat Brian Brobbey de eerste maakt, Steven Bergwijn de tweede en Steven Berghuis de derde. Zij zullen het moeten gaan doen voor Steijn, want hij kiest tot dusver veel voor Nederlanders.”

Valentijn Driessen is op zijn beurt niet te spreken over Josip Sutalo. De Kroatische verdediger werd voor 20 miljoen euro overgenomen van Dinamo Zagreb, maar laat nog geen onuitwisbare indruk achter. “Hij speelt als een drol, valt zo verschrikkelijk tegen.”

“Je moet die jongen de tijd gunnen”, gaat Driessen verder. “Hetzelfde gebeurde bij Marco Senesi. Hij maakte zijn debuut tegen FC Emmen en toen leek het wel alsof hij op een ijsbaan stond: hij bakte er niks van. Toch heeft Feyenoord hem redelijk weten te verkopen.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door migi)

Hato heeft het beter gedaan op links dan de anderen? Hij werd aan alle kanten voorbij gelopen man. Hato op linksback is ook niks. Die hoort centraal. Maar daar rendeert Avila ook het beste. En wat een verademing was het om hem de bal vooruit te zien spelen. Want ook Hato heeft er een handje van te gaan lopen met de bal, terug te draaien en de bal aan sutalo te geven. Die bal moet niet opzij maar vooruit. Lastige keuze voor Steijn maar Hato zal niet zeuren denk ik als hij linksback gezet wordt.

3 oktober 2023 om 11:15

Avila had het anders al vrij lastig tegen Kramer. Hato is het enige grote talent wat nu doorbreekt bij Ajax. Die zou je daarom juist de kans moeten geven i.p.v. een dure aankoop van Mislintat

3 oktober 2023 om 11:28

@andres13 Op die goal na heeft Kramer helemaal niks klaargespeeld dus zo lastig had hij het verder niet. Avila speelde prima en was ook rustig aan de bal, deed me aan Martinez denken. Hato vind ik veel beter als Back, ondanks dat het een groot talent is staat het gewoon niet centraal met hem in het team. En omdat het een groot talent is betekent het niet dat hij geforceerd centraal moet blijven spelen, zeker wanneer het team beter staat. Rensch stond in de jeugd ook altijd centraal maar jeugd is anders dan senioren.

3 oktober 2023 om 11:32

Ik vind Hato als back weinig toegevoegde waarde hebben. Ik zie in hem vooral een centrale verdediger. Echter vind ik ook dat hij te veel fouten maakt waardoor je je af kunt vragen of hij er nu klaar voor is. Voor de stabiliteit zou ik het nu wel zo laten staan zoals het afgelopen wedstrijd stond. Kijken of dit (voor nu) de beste verdediging is.

3 oktober 2023 om 12:14

@janssen centraal had hij ook niet zoveel toegevoegde waarde en zoals je al zei maakt hij best veel fouten. Hij is in principe ook geen back, geef hem de tijd en ik denk dat hij een uitstekende back zal worden. Ik vond hem tegen RKC aanvallend beter dan voorheen dus met de tijd komt dat vanzelf wel.

3 oktober 2023 om 12:50

Het probleem is wel dat Hato nog maar 17 jaar is en duidelijk steeds meer moeite is gaan krijgen zich staande te houden. Er komt inmiddels een verwachtingspatroon bij en supporters en mensen zijn momenteel sowieso extra kritisch. De tijd dat mensen enkel keken naar wat die jongen goed deed, verschuift momenteel wel. Dat krijg je nou eenmaal als je basisspeler bent en over een langere periode blijft.

3 oktober 2023 om 12:54

@andres13....avila zag er wat ongelukkig uit bij het doelpunt van Kramer, maar speelde verder een prima wedstrijd. Ook gegeven het feit dat hij totaal niet in bescherming werd genomen door van Boekel tegen het wangedrag van onze Waalwijkse knuffeltokkie

3 oktober 2023 om 11:25

Waarom niet eens beginnen met Rensch-Avila-Hato-Sosa? Ben wel benieuwd naar een centrum Avila/hato. Satulo niet in goede doen momenteel, dus opzich zou je dit wel eens uit kunnen proberen? Uiteindelijk hoop ik wel dat Satulo gewoon standaard in het centrum komt te spelen, omdat hij denk ik wel onze beste CV is die we hebben (al is dat nu niet zo).

3 oktober 2023 om 11:33

Je gaat niet 2 linkspoten centraal zetten. Lekker signaal ook naar medic

3 oktober 2023 om 11:39

Waarom niet? Er spelen toch ook vaak zat twee rechtspoten in het centrum? Gewoon de beste opstellen of ze nu rechts of links zijn wat mij betreft!

3 oktober 2023 om 12:03

Je moet wel denken dat Hato of Avila het moeilijk gaan krijgen omdat ze allebei nog nooit als rechter centrale verdediger hebben gespeeld. Zeker de hele tijd kappen naar je linkerbeen kan irritant zijn als je niet goed met je rechterbeen kan passen.

3 oktober 2023 om 12:12Sutalo laat tot nu toe niks zien, maar kan ook moeilijk een bal kwijt naar het middenveld. Verdedigend laat hij veel steken vallen. Ik zou daarom spelen met Rensch, Medic, Avila en Hato. Medic kan niet opbouwen, maar daar heb je dan Avila voor. Medic kan wel verdedigen, is kopsterk en ook nog snel. Dus hij kan met ruimte in zijn rug spelen. Zet vervolgens Vos en van de Boomen op het middenveld met de opdracht om daar net voor de verdediging te blijven spelen en geeft Berghuis een vrije rol op nummer 10. Gaat Taylor naar de bank maar daar hoort hij ook thuis. Naast Bergwijn, want je kunt beter van Axel Dongen daar laten spelen. Heeft meer dreiging momenteel dan Bergwijn.

3 oktober 2023 om 12:16

@bonk, ik zou Avila als 6 proberen, kan die het centrale duo wat ontlasten, Hato en Sutalo. Vos op 8, dan heb je iig 2 spelers op het middenveld die ook aan verdedigen denken en ook lekker fel zijn. Sosa kan dan aanvallend zijn ding doen op links

3 oktober 2023 om 12:52

Ik denk dat het geen gek idee is om Avila als verdedigende middenvelder te posteren. Dan heb je verdedigend meer zekerheid.

3 oktober 2023 om 12:59

Ik zou eerder Hato op het middenveld zetten. Die is aan de bal beter dan hij verdedigend is en loopt vaakt naar voren

3 oktober 2023 om 12:14

@Soccerfan_1 ik vindt Hato centraal achterin ook gewoon veel beter dan linksback, die plek moet je Avila of Sosa neerzetten

3 oktober 2023 om 12:36

Avila gaf vreemd genoeg aan dat hij liever niet linksback speelt. Hoe dat in zo’n gesprek voorafgaand aan de transfer is gegaan mag Joost weten.

3 oktober 2023 om 15:06Hato heeft hetzelfde probleem als veel jonge Ajax spelers. Al snel heel erg gehypt en vervolgens blijken het gewoon doorsnee spelertjes die hooguit subtop niveau blijken te zijn. Kijk bijvoorbeld naar een Ãœnã¼var. Talent van de eeuw bij Ajax, het beste wat je jeugdacademie in decennia heeft voortgebracht. En nu blijkt hij bij Twente nog niet aan te kunnen haken.

Zo wat een positieve en genuanceerde uitspraken van de heren zeg. Dit keer niks op aan te merken.

3 oktober 2023 om 11:04

Ja zijn werk is gedaan hè. Svennie boy is weg. Nu kan hij weer de lekmandjes op gaan zoeken.

3 oktober 2023 om 11:18

Haha inderdaad. En dan weer stennis schoppen bij de volgende aanstelling in de directie of bestuur.

3 oktober 2023 om 11:28

Maar als ik even advocaat van de duivel speel, hadden ze het wellicht ook gewoon bij het juiste eind wat betreft Svennie boy. En ik snap ook wel dat die niet uitblinkte qua openheid als je hoort wat die allemaal heeft uitgevroten.

3 oktober 2023 om 11:40

Zijn werk is gedaan? Sven heeft het volledig aan zichzelf te danken dat hij binnen paar maanden al uitgekotst werd. Dat kan je moeilijk in iemands anders schoenen schuiven.

3 oktober 2023 om 11:47

Zeker waar dat Mislintat het er uiteindelijk zelf naar gemaakt heeft. Maar hij werd al afgefakkeld voor hij goed en wel begonnen was he. Maar het meest debiele vind ik nog dat niemand hem controleerde qua uitgaven en qua aankopen. Dat alles ook zomaar kon. Ongeacht de visie van de club, de visie van de trainer, controle van de hoogte van de transfersommen. Gewoon lukraak 100 miljoen uitgeven. En dan als een debiel over het trainingscomplex rondlopen, omdat Gorter er in staat. Hij heeft notabene ook zelf Steijn aangesteld. Bizar zeg...

3 oktober 2023 om 12:00

Zeker wel wat op aan te merken, heb dat domme Senesi argument hier al meermaals gelezen maar dat slaat gewoon nergens op. Senesi speelde 1 wedstrijd (op kunstgras waar hij nog nooit op had gevoetbald) slecht. Daarna herpakte hij zich gewoon en liet hij gelijk zijn een harde en goede verdediger te zijn. Sutalo staat daarentegen al 5 potten te schutteren en laat nog nergens zijn waarom hij zo bewierrookt werd. Dat terzijde heb ik nog steeds wel vertrouwen dat hij het op termijn wel gaat laten zien.

3 oktober 2023 om 12:35

Ik vraag me toch af waar dat vetrouwen op gebaseerd is? Er wordt door iedereen gezegd dat het zo'n goede speler is, maar ik heb dat serieus nog geen halve seconde kunnen ontdekken...

3 oktober 2023 om 14:39

Op basis van wedstrijden van Kroatie en Zagreb. Heb daar verschillende wedstrijden van gezien en toen was er bij mij in ieder geval geen enkele twijfel dat hij een topverdediger is. Wat ik nu zie bij Ajax is echt niet te geloven. Zag pas al ergens dat ze zijn achterneef gestuurd hebben, daar lijkt het wel op.

Welke verbetering dan? Tegen Feyenoord en Marseille was het verdedigend gatenkaas, maar had je in de eerste 20 minuten nog iets van flitsen van een aanvalsplan. Tegen RKC was het achterin een gatenkaas maar was het voorin ook puur hopen op een individuele actie van met name Forbs. ik vond het tegen RKC qua veldspel juist minder dan tegen Feyenoord en Marseille, alleen heeft RKC niet de kwaliteit die Feyenoord en in mindere mate Marseille wel hadden waardoor het misschien minder erg leek.

3 oktober 2023 om 11:11

Qua score verloop is het flink verbeterd. Ajax heeft niet achtergestaan en staat voor met nog maar ene paar minuutjes te spelen.

3 oktober 2023 om 11:11

Het enige lichtpuntje aan de wedstrijd was mijns inziens Forbs, laat die nu net gehaald zijn door vijand van de Telegraaf Mislintat zijn gehaald.... Dat werd weggezet als: Als je zoveel spelers haalt, is er vast wel 1 die wel rendeert.

3 oktober 2023 om 11:35

Er gaan nog wel meer renderen. Het moet in het geheel eerst gaan lopen.

3 oktober 2023 om 11:53

Daar ben ik ook van overtuigd, maar dat ziet Driessen/Verweij niet zo.

3 oktober 2023 om 11:22Tegen RKC was het geen gatenkaas. Een vrije bal ging er in en een klutsgoal die voor de voeten van Kramer kwam. Avila vond het nodig zijn doel in te rennen in plaats van voor Kramer te gaan staan. Matig verdedigen. En een aantal zwakke passen van Sutalo leiden een counter in. Dat noem ik geen gatenkaas. Dus het was wel degelijk verbeterd. Alleen qua balbezit en qua baltempo in de aanval is er nog veel te verbeteren (dit ging tegen Marseille overigens wel redelijk goed). En Bergwijn durft gewoon geen actie te maken. En ook Berghuis speelt wat met de handrem er op. Dat lijkt me vooral een vertrouwenskwestie. Maar met Rensch, Sutalo, Avila, Hato en Vos er voor sta je verdedigend wel stabieler. Dus wel degelijk verbetering in dat opzicht gezien.

3 oktober 2023 om 11:58

Je zegt dat het geen gatenkaas was en begint daarna zelf een opsomming van momenten waarop het wel een gatenkaas was. Een relatief zwakkere ploeg als RKC kon regelmatig zo door de defensie heen lopen, dat is toch geen vooruitgang? De enige verbetering die ik inderdaad zag was dat Avilla goed speelde.

3 oktober 2023 om 12:14

Dat er doorheen lopen heb ik niet gezien. Alleen dat ze gevaarlijk werden uit een zwakke bal van meestal Sutalo noem ik individuele fouten. Wat kun je daar nou aan doen? En eerlijk gezegd kwam er dan uiteindelijk geen schot op goal uit voort, omdat ze verdedigend goed stonden. De aanval werd dan gestopt of het schot geblokt. Dat betekent oook dat het verdedigend goed staat ondanks gepruts in balbezit. En Avila maakte een dekkingsfout, maar bij die goal kwam wat geluk bij kijken. Dus ik jouw conclusie is anders dan die van mij. Tegen Marseille was het zeker een gatenkaas. Toen stonden er backs op de links en rechtsvoor en lag het hele middenveld op. Dat is gatenkaas. En dat is verbeterd. Het voetbal alleen helaas niet. Zo beter geformuleerd?

3 oktober 2023 om 12:31

Stuk beter geformuleerd, maar dan denken we er blijkbaar gewoon anders over. En dat kan natuurlijk. Ik zag tegen RKC dezelfde dingen fout gaan als tegen Feyenoord en Marseille. Veel foute passes achterin die gevaarlijk balverlies opleverden, erg kwetsbaar zijn bij de tegenaanval, middenvelders die niet goed meeverdedigen of hun man gewoon laten lopen en communicatie achterin die niet helemaal top is waardoor er soms iemand compleet vrij staat in de 16. Alleen heeft RKC niet dezelfde stootkracht als Marseille, waardoor het minder hard afgestraft werd. Ik zie wel aanknopingspunten, een Avilla is best een nutiige speler en lijkt ook een hele goede pass in huis te hebben, al ben ik niet zo blij met Hato weghalen uit het centrum. Een Vos is voorlopig prima, Forbs doet het de laatste potten goed. Maar die stijgende lijn tov de vorige twee wedstrijden zie ik nog niet.

3 oktober 2023 om 14:32

Ik vond het minder een gatenkaas tegen RKC. Dat komt misschien ook door de tegenstander. Maar in de eerdere wedstrijden liep Ajax om de paar minuten tegen een gevaarlijke counter aan. Dat gebeurde nu niet. De eerste goal kwam uit een bal die een paar keer voor werd gebracht en voor de voeten van Kramer viel en ik denk Avilla niet op tijd reageerde. De 2e was een vrije trap waar of Gorter of de verdedigers eerder bij hadden moeten zijn.

Natuurlijk was het maar RKC, maar als ze in ieder geval de restverdedeging al eens op orde krijgen dan zijn ze al een heel eind en dit leek wel een eerste stap(je) in die richting.

Nu lijkt mij een wedstrijd een beetje vroeg om hier al conclusies aan te verbinden…. Er komen de komende dagen nog een paar aardige tests aan, lijkt me….

3 oktober 2023 om 11:13

Welnee dat zijn geen tests. Het is daar nog te vroeg voor, alles wat je nu meepakt is meegenomen.

Het is nu uitzingen tot aan november en dan begint voor Ajax een wat makkelijker periode waarin een reeks overwinningen behaald kunnen worden waarmee het elftal wat vertrouwen kan tanken.

3 oktober 2023 om 11:42

Zo werkt het natuurlijk niet voor een club als Ajax. Deze maand is heel belangrijk voor de rest van het seizoen, zowel Europees als in de eredivisie. Denk dat de overige clubs anders te ver weg lopen en je nog geluk hebt als je derde wordt.

3 oktober 2023 om 16:01

Welnee, als jij geloofd dat er wel eventjes resultaat geboekt wordt tegen AZ of PSV, dan kan ik je snel uit de droom helpen.

Derde worden is dit jaar prima. Het gaat nu alleen nog om stabiliseren zodat je vanaf november wel goed kan meedraaien en het allemaal wat positiever wordt. Maar onder de huidige druk verwacht ik niet veel deze maand. Er is gewoon teveel gebeurt afgelopen weken.

Hahahaha, dit is zo opzichtig. Steijn, z'n vriendje, kon al niets verkeerds doen en nu Mislintat weg is, moet hij wel iets vinden om zijn mattie te kunnen verdedigen. Het was zaterdag tegen RKC weer huilen met de pet op, weer husselt Steijn het team. Ook vond ik Hato helemaal niet zo goed op linksback wat zijn positie niet is. Avila prima aan de bal maar is zwaar debet aan de 1e goal van RKC waar hij naar de achterlijn loopt. Deze man moet zsm de deur worden gewezen, maar dat zal Verweij niet willen natuurlijk.

Steijn moet gewoon weg, is wel klaar. Meneer heeft ook wat tegen Ramaj, want Gorter staat er nog steeds in. Het is wel een keer klaar.

3 oktober 2023 om 11:23

Bij keepers is dat wel lastig hoor, je gaat namelijk niet elke keer van keeper wisselen. Als hij het gevoel heeft dat Ramaj niet beter is dan Gorter, waarom zou je dan Gorter eruit halen? Keepers zijn over het algemeen heel erg gevoelig voor vertrouwen en moet je meerdere wedstrijden achter elkaar de kans geven.

3 oktober 2023 om 11:37

Probleem is dat Steijn niet kijkt naar kwaliteit maar puur op andere dingen selecteert. Dat zag je aan de wissels en z’n domme smoes om Gorter op doel te zetten omdat hij z’n geliefde Olij niet kreeg van Sven

Komt omdat ze meer Ajax spelers hebben opgesteld. Bergwijn, Berghuis, Taylor, Vos, Brobbey, Hato, Rensch. Ja dan ga je sws volgens de Ajax methode spelen. Niet zo vreemd toch. Als je alle aankopen opstelt...ja dan is het roepen op problemen, tenzij je Guardiola bent of Van Gaal en in 1/2 weken een team weet te smeden dat kan draaien. Helaas is Steijn niet van dat kaliber, maar hij moet leunen op de basis en van daaruit vertrouwen tanken en steeds vaker winnen.

Ik vond het nog steeds verre van goed, maar na de 2-3 had Ajax wel een aardige controle over de wedstrijd, zonder zelf ook niet echt wat te creëren. Ik had ook het gevoel dat het staken van de wedstrijd vooral slecht uitpakte voor Ajax.

Senesi speelde 1 wedstrijd slecht op een kunstgrasveld en dat was het volgens mij.
Kan je niet echt vergelijken.
Snap dat de ajacieden hopen dat dit ongeveer het zelfde is maar helaas.

Geloof verder wel in zijn kwaliteiten maar soms duurt het een jaartje.
Hopen dat hij wel de kans krijgt want zijn voorganger kreeg maar een jaar.

Alles begint bij de basis, een degelijke keeper brengt rust en organisatie. Je kan van Dijk, Gvardiol, Hakimi en Alaba voor Gorter neerzetten, en dan nog wordt het een rotzooi. Die krankzinnige obsessie om Gorter te laten slagen is de nekslag voor Ajax. En zelfs al is Pasveer te oud om eerste doelman te zijn, zul je zien dat met hem erin, a l die verdedigers ineens wel renderen.

3 oktober 2023 om 14:57

Waarom speelde Avila dan wel prima centraal met Gorter als keeper? Lijkt me sterk dat dit puur door Gorter komt.

3 oktober 2023 om 15:59

Wanneer was die wedstrijd waarin hij centraal zo goed speelde? Tegen degradatiekandidaat RKC bedoel je, waarin twee doelpunten door het centrum vielen? Komop, je bent niet serieus met zo'n stelling.

3 oktober 2023 om 16:19

Heb je überhaupt gekeken? Dus omdat er 2 tegengoals waren kon Avila niet goed spelen? En jij wil jezelf wel serieus nemen? Bij 1 goal kon hij een betere keuze maken, rest van de wedstrijd erg stabiel en goede inspeelballen. Heeft daar zeker potentie. Alles afschuiven op Gorter slaat natuurlijk nergens op. Wat Gorter wel kwalijk valt te nemen is de 2e goal.

Vorig seizoen stond er ook een hele instabiele verdediging MET Pasveer in de goal, die overigens zelf ook vaak stond te schutteren zijn laatste wedstrijden. Reden waarom Rulli is gehaald.

Senesi werd op een kunstgrasveld in Emmen koud uit Argentinië voor de leeuwen gegooid, verliep dramatisch, maar hij herpakte zich snel, Sutalo voetbalt al een wedstrijdje of 5 a 6 bij Ajax en het gaat eerder slechter per wedstrijd dah beter.

3 oktober 2023 om 12:35

Senesi kwam in een elftal wat niet allemaal los zand was. Dat is wel iets makkelijker aanpassen dan he. Sutalo spreekt geen engels en komt in een dramatisch elftal zonder automatismen terecht. Ziet zn trainer elke wedstrijd weer spelers slachtofferen na een fout en heeft elke week weer andere spelers naast hem en voor hem staan. Ja dat hij zenuwachtig oogt dat zien we allemaal maar we hebben hem ook voor Ajax aan het werk kunnen zien en weten dat het geen koekenbakker is. Die onruststoker achter hem werkt ook niet mee.

3 oktober 2023 om 16:04

Als er een trainer is die weet hoe hij het achterin moet neerzetten dan is het Jaap Stam wel. Heerlijk toch om bij zo'n trainer als verdediger te beginnen.

Heb vooral het gevoel bij Sutalo dat die gewoon amper kan communiceren. Hij kon ook amper Engels dus dat maakt het heel moeilijk. Je ziet hem ook gewoon op het veld zonder wat te roepen. En daardoor zie je dat hij de bal constant aan Hato geeft en de opbouw aan hem overlaat. Dat terwijl zijn persoonlijkheid denk ik anders is. Maar ja dat moet van hem komen om het Engels een beetje te beheersen want anders gaat hij het nergens reden.

3 oktober 2023 om 12:37

Het erge is dat Hato ook hem elke keer die bal weer terug geeft. Hato hoort te doen wat Avila zaterdag ook deed. De bal naar voren passen. Dat zou al een stuk schelen.

3 oktober 2023 om 12:46

Klopt zeker dat Avila meer deed in die wedstrijd tegen RKC qua opbouw dan Hato en Sutalo bij elkaar. Misschien dat je is Avila en Sutalo naast elkaar moet zetten. Mensen moeten niet denken alsof Hato nou een onbetwiste basisspeler is want ook hij heeft veel te leren. Als back moet je hem al helemaal niet gebruiken want daar heeft die de kwaliteiten niet voor...

3 oktober 2023 om 12:52

Dit! Van Gaal had die aankopen direct op de Nederlandse les gezet. Dat heeft ie ook gedaan in de jaren '90 met Litmanen, Finidi en Kanu. Komt de communicatie in het team alleen maar ten goede. Sutalo moet zsm Engels of NL gaan leren.

Dus Sutalo moet je de tijd gunnen en de rest van de aankopen niet Valentijn? Dat geldt voor de anderen ook net zo goed.

3 oktober 2023 om 15:00

Ik denk dat hij dat zegt omdat Sutalo in potentie de meeste toegevoegde waarde kan hebben. Op basis van zijn wedstrijden bij Kroatië en Zagreb in de CL.

Bij sommige spelers kan je gewoon zien dat ze kwaliteit missen.

Nu zijn ze ineens minder negatief over de aankopen en zeggen dat een Sutalo bijv de tijd moet krijgen. Interessant dat ze een totaal ander geluid etaleerden een paar weken geleden toen ene Duitser nog rondliep bij Ajax.

Het is toch eigenlijk ongelofelijk, haal je een dure Lb,,blijkt die liever centraal te willen staan hoe gaat zoon gesprek vraag ik mij af

Maar om de bal over vijf meter in de voeten van een medespeler te spelen, hoef je toch geen Engels te kunnen spreken?

Senesi kwam voor 7 miljoen..... vindt ik nogal een groot verschil

Dat verhaal over Senesi die dramatisch begon is zo'n raar fenomeen dat opeens "waarheid" is omdat het een paar keer wordt geroepen. Z'n debuut was matig, gelijk daarna was hij degelijk en al snel een van de sterkhouders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
8.Ajax152
9.Excelsior15-3
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. GorterKeeper80
R. PasveerKeeper00
D. RamajKeeper60
G. RulliKeeper10
C. SetfordKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

62 fans
Aanvaller, 31 jaar
SeizoenClubW
2023/2024 Ajax 9 1 0 0
2022/2023 Ajax 29 9 5 0
2021/2022 Ajax 33 8 0 0
2021/2022 Feyenoord 0 0 0 0
2020/2021 Feyenoord 33 19 3 1

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren