Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Dries Mertens kan transfervrij naar Manchester verhuizen

Laatste update:
/
De wegen van Jeison Murillo en Sampdoria scheiden mogelijk al na een half jaar. De verdediger, die na dit seizoen verplicht voor vijftien miljoen euro moet worden gekocht van Valencia, komt niet veel in de plannen voor. (Sky Italia)
/
SC Heerenveen denkt aan de winterse komst van Runar Espejord, zeker nu zijn club Trömso IF is gedegradeerd. Thomas Buitink van Vitesse was ook lange tijd in beeld, maar van zijn komst is geen sprake meer. (Voetbal International)
/
Manchester United wil Dries Mertens volgend jaar zomer transfervrij aantrekken. Napoli weigert het aflopende contract van de Belg met twee seizoenen à zes miljoen euro per voetbaljaargang te verlengen. (Daily Mirror)
/
Napoli en José Maria Callejón praten wederom over een nieuw contract. De Serie A-club wil de buitenspeler twee seizoenen langer vastleggen en biedt de Spanjaard een jaarsalaris van drie miljoen euro. (La Gazzetta dello Sport)
/
AS Roma wil Andrea Petagna voor anderhalf seizoen van SPAL huren, met een optie tot koop. Internazionale heeft echter ook interesse en ziet in de spits een alternatief voor Romelu Lukaku en Lautaro Martinez. (Sky Italia)
/
De kogel is door de kerk: Mario Mandzukic gaat Juventus in januari verlaten voor een club in Qatar. Het is alleen nog onduidelijk wat zijn bestemming is: Al-Rayyan, Al-Gharafi en Al-Duhail hebben interesse. (Corriere dello Sport)
Een wijze beslissing van Napoli wat betreft Dries Mertens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb em sinds PSV niet meer gezien en dat vind ik prima. Toen ie in Nederland speelde heb ik em wekelijks vervloekt met dat vreselijk irritante gedrag van em. Kan me geen speler verzinnen waar ik een grotere hekel aan had dan aan Mertens. Alsjeblieft niet Woodward

14 december 2019 om 14:24

Mertens naar United, ik vind het geen verbetering voor de wederopbouw van United. Het is een goede speler, maar niets in mij zegt dat hij United omhoog gaat tillen.

14 december 2019 om 14:25

Utd22: Haha, serieus?? Sinds de opmerking "dit is de kampioensoverwinning" kan ie bij mij niet meer stuk.

14 december 2019 om 14:31

Toivonen was 10x irritanter. Mertens is daarnaast echt enorm veel beter geworden. Dit zou ik een hele goede zet van united vinden, de aanval is gratis versterkt waardoor er meer geld naar een goede verdediger kan.

14 december 2019 om 14:35

@utd22 dan heb je veel gemist! Maar liefs 120 keer gescoord en 70 assists in 300 wedstrijden! Dat is nog exclusief europese wedstrijden, die kon ik niet ff snel vinden! Verder denk ik dat niet past in Engeland

14 december 2019 om 15:13

Een transfervrije Mertens zou de beste ‘aankoop’ van de laatste 5 jaar zijn. Maar denk niet dat hij naar United zou willen.

14 december 2019 om 19:07

@utd22: Kazim Richards was nog een graadje erger, wat een pannenkoek was dat zeg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren