Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Drama voor Excelsior-huurling: ‘Ik moet dit even verwerken’

Laatste update:

Excelsior-verdediger Arghus Bordignon heeft slecht nieuws gekregen. De middenvelder liep maandag een blessure op bij de wedstrijd van Jong Excelsior tegen Jong Feyenoord. Onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat zijn hamstring is afgescheurd.

/

Het is een uitermate vervelende blessure en Arghus zal vier tot zes maanden moeten revalideren. “Ik moet dit even verwerken”, zo laat de verslagen verdediger woensdag weten via de officiële kanalen van de Rotterdamse club.

Excelsior nam Arghus op huurbasis over van SC Braga. Zijn dienstverband in Rotterdam was nog geen gelukkige: in de hoofdmacht kwam hij door blessures niet verder dan een invalbeurt in de Eredivisie. Tegen ADO Den Haag speelde hij negen minuten.

Denk je dat Arghus nog in actie komt tegen Excelsior?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk niet dat hij snel in actie zal komen tegen excelsior

5 oktober 2016 om 16:25

Voor Excelsior*

5 oktober 2016 om 16:34

dat is de grap

5 oktober 2016 om 16:36

Komkommert doelt op de poll

5 oktober 2016 om 16:43

oh crap...lees die dingen niet altijd....sorry!

"Excelsior-verdediger" en daarna "middenvelder", wat is het nou?

5 oktober 2016 om 22:30

Verdediger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren