Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dompers voor PSG: ‘Je kunt het niet maken om alle druk nu op hem te leggen’

Laatste update:

Edinson Cavani is er definitief niet bij, als Paris Saint-Germain het dinsdagavond in Engeland opneemt tegen Manchester United. De spits viel zaterdagavond uit met een blessure aan zijn rechterheup tijdens de wedstrijd tegen Girondins Bordeaux (1-0). Eerder liet trainer Thomas Tuchel al doorschemeren dat het 'er niet goed uitzag' voor Cavani en inmiddels is duidelijk dat de Uruguayaan dinsdag geen deel uitmaakt van de wedstrijdselectie.

Ook Thomas Meunier, die net als Cavani uitviel tegen Girondins Bordeaux, reist niet mee naar Manchester. Het zijn flinke dompers voor PSG, temeer omdat de geblesseerde Neymar eveneens ontbreekt. Tuchel hoopt niet dat er door de blessuregevallen nóg meer druk valt op de schouders van Kylian Mbappé, die vermoedelijk als enige spits gaat opereren. "Je kunt het niet maken om alle druk op hem te leggen. Het is niet zijn taak om Cavani en Neymar te vervangen en hij kan niet drie rollen tegelijkertijd invullen."

"Ik wil gewoon dat hij ons op de juiste manier ondersteunt op het veld", maakt Tuchel maandag duidelijk op de persconferentie. "Je kunt goede spelers niet vervangen; wij kunnen Neymar niet vervangen, net zoals Manchester United een speler als Paul Pogba of Marcus Rashford niet zou kunnen vervangen." Tuchel steekt zijn bewondering voor Pogba niet onder stoelen of banken: hij noemt de middenvelder 'een ongelooflijk groot talent met veel kwaliteiten'. De Duitser heeft gezien dat Pogba de afgelopen maanden is opgebloeid.

De vermoedelijke opstelling van Paris Saint-Germain tegen Manchester United volgens 'Téléfoot'.

"Hij is balvast, is sterk in de duels en kan op ieder moment het verschil maken. Hij is een leider en zo speelt hij ook. Samen met Anthony Martial vormt hij een gevaarlijk, offensief duo. Als de bal vanaf rechts het strafschopgebied inkomt, en Pogba op het juiste moment komt aanlopen, is hij heel gevaarlijk", stelt Tuchel, die eraan toevoegt dat Manchester United 'compleet anders' speelt dan enkele maanden geleden. "Om op dit moment tegen die ploeg te spelen, is een van de grootste uitdagingen die we hadden kunnen krijgen."

"Sinds de loting is er daar van alles veranderd. Het Ole Gunnar Solskjaer-effect", lacht Tuchel. "Ik weet niet hoe hij het doet, maar zoals we in Duitsland zeggen: je vraagt de dokter niet wat hij precies doet. Als je je maar beter voelt." In gesprek met CNN stelt doelman Gianluigi Buffon dat het gemis van Neymar 'een probleem' is voor PSG. Hij weet alleen niet of het een 'groot of een klein probleem' zal vormen. "Ik hoop dat we het ook zonder hem goed kunnen doen. Als dat lukt, zouden we daar veel kracht en vertrouwen uit putten."

"Maar zonder een speler als Ney wordt het lastig, want hij is de afgelopen twee à drie maanden uitstekend in vorm, zowel op fysiek als mentaal vlak. We moeten ons best doen en ons plaatsen voor de kwartfinales en de halve finales, waarin we mét Neymar kunnen spelen. Dat is het mooiste cadeau dat we hem kunnen bieden", concludeert Buffon. Neymar ontbreekt in beide wedstrijden tegen Manchester United door een blessure aan zijn middenvoetsbeentje. Marco Verratti, die zaterdag tegen Girondins Bordeaux voor het eerst sinds 19 januari weer minuten maakte, is fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen op Old Trafford.

Zie je Paris Saint-Germain dinsdag winnen op Old Trafford?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dani Alves dan maar als rechtsbuiten..?

11 februari 2019 om 21:44

Dat gaat inderdaad gebeuren

11 februari 2019 om 22:09

Dat hoeft niet persee. Draxler op links en di maria op rechts zou ook kunnen

11 februari 2019 om 22:03

Dat kan goed uitpakken. Bij Juve heeft hij dat ook een aantal keer gedaan in de Champions League en was daar erg goed.

11 februari 2019 om 22:23

Die man kan letterlijk overal spelen. Heerlijke speler om erbij te hebben

PSG heeft alsnog genoeg kwaliteit om Man.united uit te kunnen schakelen. Feit is dat de verhoudingen een stuk dichter bij elkaar liggen in vergelijking met december 2018. United is op dit moment in vorm en Psg blijft zijn wedstrijden ook winnen, voor de neutrale kijker kan het een leuke voetbalavond worden.

11 februari 2019 om 22:48

Verwacht dat Manchester United vrij eenvoudig doorgaat. PSG kan het gemis van Neymar en Cavani niet opvangen. Vorig jaar hadden ze ook al pech met blessures in de knock out fase.

11 februari 2019 om 22:59

Ik ben het met je eens dat je Neymar en Cavani niet kan opvangen. Dat United eenvoudig doorstoot naar de kwartfinale vind ik kort door de bocht.

Er is nog genoeg kwaliteit binnenhuis. Mbappe en Di Maria zijn niet de minste en hebben genoeg kwaliteit in om een doelpunt te maken en de defensie van United open te breken. Verder is Psg al zo goed als kampioen waardoor ze de volle 100% kunnen inzetten voor de CL en wat energie kunnen besparen in de competitie. United strijdt nog om plek 4.

12 februari 2019 om 05:28

Ze hebben zeker nog aardige spelers in huis maar die heeft Manchester United ook met onder andere Pogba en United is bovendien in vorm zoals je zelf al zegt. In deze fase van de Champions league kun je spelers als Neymar en Cavani niet missen tegen een tegenstander in vorm. Maar goed, we zullen zien. Ik heb de wijsheid zeker niet in pacht. 😉

Tja, iedereen mist een speler als Neymar. Maar met M’bappe en Di Maria nog voldoende kwaliteit voorin. Die gaan het de matige verdediging van Manchester nog wel lastig maken. Vind het moeilijk om een favoriet aan te wijzen.

Wat een verschil, waar een Barcelona bij een blessure van Dembele of Messi moet gebruik maken van Malcolm kan PSG Di Maria of Draxler erin gooien..

11 februari 2019 om 22:22

Malcolm of Coutinho is eigenlijk even goed als Draxler of Di Maria. Beide hebben genoeg opties.

11 februari 2019 om 23:49

Ik vind echt dat je overdrijft. Bij een blessure van dembele heb je nog Malcom en coutinho die echt niet zoveel minder zijn dan draxler en Di Maria...

Dan baal je dat je Rabiot uit de selectie hebt gezet... Ik zou sowieso met Parades spelen. Als trainer zou ik 3-4-3 spelen met op het doel Buffon, in de verdediging Marquinhos - Silva - Kimpembe op het middenveld Bernat - Veratti - Parades - Alves en in de aanval Draxler - Mbappe - Di Maria. Lijkt me toch nog wel genoeg kwaliteit om het United thuis moeilijk en dan in Parijs het af te maken met Cavani en Meunier.

12 februari 2019 om 01:39

Je hebt van mij een duimpje gekregen voor de opstelling. Het aanvallendd trio is dynamisch en beschikt over voldoende kwaliteit, van erachter kunnen alves en bernat opstomen en ook Veratti is iemand die wat kan creeeren vind ik.
Snap daarom niet helemaal waarom je Rabiot erbij wilt. Ook verdedigend staat het goed en die zou bij mij ook daar belanden als hij er wél bij was.

12 februari 2019 om 03:43

Ik begrijp dat PSG weinig spelers terbeschikking heeft maar die opstelling in het artikel is echt wel een ramp, kom op zeg. Dan heb jij The Maestro gelukkig goed gepuzzeld en er de best mogelijke opstelling van gemaakt. Bank met Nkunku, Diaby, Nsoki,... Wat met Meunier, is die ook geblesseerd ofzo? Die speelde nog mee afgelopen weekend, altijd kiezen boven de 35-jarige Dani Alves.

Het uitvallen van zulke goede spelers is altijd zeker een domper. Maar ze hebben nog steeds genoeg kwaliteit bij PSG. Dus het wordt sowieso nog lastig zat voor Man United. Hoop op een mooie pot met een hoog tempo!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren