Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Doelman Jasper Schendelaar scoort nét niet en ziet NAC Breda winnen

Laatste update:

NAC Breda heeft zaterdagavond een benauwde thuiszege geboekt op Telstar. De manschappen van Maurice Steijn hadden het lastig tegen die van Andries Jonker, maar een gouden wissel van eerstgenoemde trainer brak de wedstrijd open. Invaller Jethro Mashart maakte twee minuten na zijn entree het enige doelpunt van de wedstrijd: 1-0. Doelman Jasper Schendelaar kopte de bal in de slotseconde uit een hoekschop op de lat.

De eerste kansen van de wedstrijd waren voor Telstar. Eerst zag Sven van Doorm een schot vanuit kansrijke positie gekeerd worden door doelman Nick Olij, daarna raakte Redouan El Yaakoubi de bal niet goed met het hoofd. Na een half uur spelen werd NAC gevaarlijk, toen Lex Immers van dichtbij dacht in te kunnen schieten. Welat Cagro wist het schot te kraken en raakte daarna al vallend de bal met de hand, maar NAC kreeg geen penalty van scheidsrechter Jannick van der Laan.

Wow!! Tweeënhalve week na het doelpunt van Luuk Koopmans bijna weer een scorende keeper in Nederland ??

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 14 november 2020

Telstar had ook in de tweede helft het beste van het spel en kreeg na een uur spelen de tot dan toe grootste kans van de wedstrijd. Daniel Adshead kwam na een goede één-twee met Glynor Plet vrij doelman Olij, die met de voet redding bracht op zijn schot. Iets meer dan twintig minuten voor tijd bracht Steijn bij NAC Mashart in het veld. De linksback werd twee minuten later door een goede pass van Yassine Azzagari het zestienmetergebied van Telstar ingestuurd, waarna hij met een stiftje doelman Schendelaar verschalkte: 1-0.

In de slotfase kreeg Plet de bal uit een hoekschop voor de voeten, maar de spits van Telstar mikte naast. NAC had de wedstrijd kunnen beslissen, ware het niet dat een inzet van DJ Buffonge van de lijn werd gehaald door verdediger Benaissa Benamar. In de laatste minuut van de blessuretijd kopte doelman Schendelaar op de lat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een pech voor telstar. En gelukkig heeft nac gewoon met veel geluk maar 3 punten zijn belangrijk

14 november 2020 om 20:52

Telstar was heel veel beter deze wedstrijd. Verzorgd technisch spel. Nac was erg matig. Komen heel gelukkig aan de 3p. Identieke aanval waaruit NAC scoort mist Telstar 1min ervoor. Middenveld van Telstar heeft alles wat NAC mist m.i. Goede strakke passing, overzicht, draaien makkelijk weg bij de tegenstander. Zonde van die kopbal in de laatste minuut, maar voor de kkd een genot om naar te kijken Telstar

Goede/leuke linksback die Mashart , het verbaasde me dat hij niet in de basis stond.. vind hem altijd bij de betere horen als ik NAC zie spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren