Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Doek valt voor Lazio op avond met gemengde gevoelens voor Ibrahimovic

Laatste update:

Lazio lijkt zaterdag definitief afgehaakt in de strijd om het kampioenschap in de Serie A. Het elftal van trainer Simone Inzaghi ging in eigen huis pijnlijk onderuit tegen AC Milan (0-3) en heeft nu zeven punten achterstand op koploper Juventus. Bij de Milanezen maakte Zlatan Ibrahimovic zijn eerste doelpunt in vier maanden, door een penalty met enig fortuin binnen te schieten.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel vrijwel uit het niets. Geen van beide ploegen had nog iets gecreëerd, totdat Ibrahimovic na een minuut of 25 Hakan Calhanoglu aan het dribbelen zette. De 26-jarige Turk waagde vanaf de rand van de zestien een poging en zag de bal via een carambole met enig fortuin in de kruising vliegen: 0-1. Milan had geluk dat een ongelukkige handsbal van Stefan Radu, die een voorzet van Alexis Saelemaekers op de hand kreeg, even later een penalty opleverde. Thomas Strakosha dacht de strafschop van Ibrahimovic te keren, maar zag de bal na zijn reflex tot zijn grote teleurstelling tergend langzaam over de doellijn rollen: 0-2.

Ibrahimovic leek zich aan het einde van de eerste helft te verstappen en liet zich in de rust vervangen. Aan de zijde van Lazio viel Bobby Adekanye direct na rust in, om landgenoot Djavan Anderson in de 67ste minuut eveneens te zien invallen. Even daarvoor maakte Manuel Lazzari een counter af namens de Romeinen, maar de middenvelder deed dat vanuit buitenspelpositie en werd teruggefloten.

Kort daarna vond Giacomo Bonaventura aan de andere kant van het veld met een bekeken passje invaller Ante Rebic, die rustig aannam en de bal in de verre hoek plaatste: 0-3. In de slotfase had Theo Hernández het nog erger kunnen maken voor Lazio, maar de linkervleugelverdediger van AC Milan slaagde erin voor open doel naast te punteren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waar was de VAR mee bezig bij de handsbal? Arm strak langs zijn lichaam, triest. Beslissend moment met zoveel camera beelden, onbegrijpelijk. 0-2 weet je dat het goed als onmogelijk is..

4 juli 2020 om 23:41

Klopt, echt ongelofelijk

4 juli 2020 om 23:59

Arm tegen de lichaam aan, maar vanaf de elleboog tot en met de hand staat het van z’n lichaam af waarmee hij de voorzet tegenhoud. Precies wat de ligt vandaag had, komt door het draaien van het lichaam. Maar in Italië geven ze sowieso al voor elk lichte duwtje of wat dan ook een penalty.

5 juli 2020 om 00:16

Ach is gewoon karma voor lazio . Vorige week kregen ze een penalty mee voor een schwalbe . Ieddreen zag het behalve de var

5 juli 2020 om 12:10

@Benzema20 dat de scheids vorige week liep te kloten is toch niet de schuld van Laxio?

5 juli 2020 om 00:19

Het was inderdaad wel erg zwaar, maar is denk ik ook lastig om als VAR tegenin te gaan. Je kan 'm geven. Milan heeft er ook genoeg tegen gekregen op deze manier, zowel dit als vorig seizoen.

5 juli 2020 om 03:39

Ze moeten de regel gewoon maken dat zodra de bal tegen de hand komt het een penalty is. Hoe vervelend het ook voor de partij is die hem dan tegen krijgt. Op het moment dat je het aan de scheidsrechter laat komt er altijd persoonlijke interpretatie en zal het nooit helemaal eerlijk zijn want de ene zal hem wel geven en de ander niet. Hoe je het went of keert heeft 1 team er voordeel aan en word de ander dus benadeelt dus hands moet je altijd voor fluiten bij zowel het aanvallende als verdedigende team.

5 juli 2020 om 08:04

Dan gaan ze niet mikken op doel maar op armen.

5 juli 2020 om 10:54

Tja het mikken op de armen is het nadeel. Maar de spanning zal wel ongekend zijn haha, om de drie minuten een penalty. Hoge uitslagen en veel spanning. Voor een paar wedstrijden lijkt het me best geinig, maar daarna zal het waarschijnlijk vervelen

Ismael Bennacer is toch wel de longen, hersenen en bloed van het middenveld daar bij Milan. Speelde vandaag alweer foutloos.

4 juli 2020 om 23:51

Door hem speelt Kessie ook goed, em dat zegt heel veel. Ze hebben veel aan elkaar. Vooral Kessie dus, Kessie ruimt lekker alles op, Bennacer is voor de voetballende gedeelde en kan daarbij ook nog eens heel goed verdedigen, Eerst deed Kessie beide; iets wat te veel voor hem is, Bennacer kan dit wel. is hem op het lijf geschreven

5 juli 2020 om 00:19

Klopt als een bus, vooral op dit moment, aangezien Bonaventura nog steeds niet zijn oude vorm van voor die langdurige blessure heeft kunnen herpakken tot nu toe. Kessie, Bennacer en Paqueta lijkt het voor de hand liggende middenveld op dit moment.

5 juli 2020 om 10:06

Ondanks dat Bonaventura nog niet zijn oude vorm heeft, is hij nog steeds heel belangrijk voor Milan vind ik. Gisteren ook weer een assist en belangrijk in de opbouw van het eerste doelpunt. Ben het voor de rest met je eens dat Paqueta wel een betere kans verdient.

5 juli 2020 om 13:09

Bonaventura was een geweldige speler maar is sinds die zware blessure echt nog maar een schim van wat hij vroeger was. Gisteren wel goeie assist maar was voor de rest weer onzichtbaar. Tijd om afscheid te nemen en hem nog een mooi einde van de carriere te geven bij een middenmoter waar hij wekelijks kan spelen. Tijd voor Leao en Paqueta nu om de rol over te nemen en meer aan het spelen te komen.

Hahhaha Paqueta op het einde, ik ga stuk! De bank van Lazio vond het niet echt kunnen en dat konden we ook horen ( iets met 'tu madre'! Daarnaast zeer mooie overwinning van Milan! Saelemaekers die heel veel grinta toont vandaag! Mooi dat hij zo vroeg al een zekere rol speelt bij AC!

5 juli 2020 om 00:00

Ik keek even weg van het scherm en dan zie ik ineens dat de spelers aan het vechten waren. Weet je misschien ook waarom? Heb het jammer genoeg gemist.

5 juli 2020 om 00:07

Milan krijgt eerst een vrije trap rond de cornervlag. Paqueta begint tijd te rekken door met zijn rug naar de tegenstander de bal af te dekken. Er wordt een fout gemaakt op hem. Nieuwe vrije trap en hij begint wat te dribbelen en probeert een rainbowflick over de verdedigers van Lazio! Dat konden deze laatste echt niet hebben en er is een handgemeen geweest. Daarna hoor je de bank van Lazio hem echt uitschelden maar iedereen kon het horen en dan is Theo Hernandez z'n maatje komen helpen met alle gevolgen van dien

5 juli 2020 om 00:10

Vrij onnodig van Paqueta maar het is zeker geen speler à la Neymar ( ander kaliber I know) die zoiets flikt maar daarna wel al het vuile werk aan de rest overlaat. Vond hem daarnaast echt goed spelen vandaag en ik hoop dat men hem een tweede kans geeft want ze hebben hem in de media veel te snel afgeschreven als flop

5 juli 2020 om 00:17

Bedankt voor de uitleg! Dan nog een vreemde reactie van de Lazio spelers. Inderdaad Paqueta speelt de laatste tijd echt goed. Hij is ook fysiek wat sterker geworden, is blijkbaar vaak naar de gym gegaan. Dat heeft hem zeker flink geholpen. Vond het ook raar dat Bonaventura vandaag mocht starten, die speelt de laatste tijd niet echt goed. Maarja, als Paqueta zo door blijft gaan dan komt het wel goed. Milan zal hem dan ook niet verkopen, zou een rare zet zijn.

5 juli 2020 om 03:36

Hangt allemaal af van wat de plannen zijn van het nieuwe bestuur. Van Paqueta was het bekend dat hij veel potentie had en af en toe liet die dat ook zien maar hij had een lange periode dat het er niet echt uit kwam. Hij lijkt steeds beter te gaan voetballen al reken ik me nog niet rijk. Hopelijk kan hij het nu eindelijk voor een langere periode vasthouden en vaste basiskracht worden in de basiself.

Opmerkelijk. Ik zag Lazio echt als absolute gevaar voor Juventus. Ben echt verschoten van de uitslag. Inzahgi heeft een enorme werk want je zag een enorme teleurstelling bij de spelers van Lazio. Van 1 punt verschil tot 7 punten verwijderd van Juventus Begint zwaar te worden. Maar Juventus heeft een zeer lastige schema. Ze moeten nog tegen Milan en Atalanta als ze deze test doorstaan is de kampioenschap zo goed als binnen

Nou, nou, VZ, Milan wint simpel 0-3 uit bij het (normaal) sterke Lazio, daar mag best "sterkere" titel tegenover staan. Schelvis, zuurpruim... ik heb nog nooit iemand zo depressief zien verslag geven, na de snelle 2-0 zakte bij hem, en bij de spelers de moed in de schoenen,hij had duidelijk een voorkeur voor Lazio, iets neutraler had wel gemogen.. Enfin, maarliefs 0-3! Ook gewoon uit bij Lazio, niet normaal blij! Jammer dat dit Juve vrijbaan geeft, maar we moeten wel aangezien de prima 5e plek inzicht is. Dit was volgens mij een totale off-day van Lazio, Lazio was zonder Immobile echt totaal niet gevaarlijk, dus het was aan Milan om goals te maken, en laten we nou net sterk en invorm zijnde uit de Corona-stop zijn gekomen. Want goals maken kunnen we wel, de laatste weken en de bekende namen, namen het dan ook voor hun rekening; Canhanoglu,rebic en Ibra! Ibra speelde echt bagger, daar was zijn penalty getuigen van. hij zit echt niet met zn hoofd bij Milan, zo jammer, Maar voor de rest, ja, Theo die een rush maakte vanuit eigen helft, en net niet scoorde, Kessie die alles opruimde, de tempo, samen met Bennacer. Energie brengende Saelemaekers(nog niet foutloos), Kjear en Romagnoli die echt goed met elkaar kunnen vinden en een hã£â©ã£â©l goed CV duo vormen, met daarachter onze Donnarumma. Tja dan heb ik niet veel te klagen. Defensief staan we op de rechtsback positie na, echt heel sterk, en Scoren kunnen we ook. volgende wedstrijden worden veel zwaarder dan deze; mits zij geen off-day hebben. Ik geloof wel dat we Napoli kunnen pakken, en mits we Angstgegner Dybala in bedwang houden, De Ligtloos Juve valt daar ook wat te halen. Gelijkspel op duidende. Zou mooi zijn als we Lazio zo een dienst terug kunnen doen Forza Milan!

5 juli 2020 om 01:06

Dybala is geschorst, vanwege een gele kaart vandaag.

5 juli 2020 om 12:50

Nou dan zetten gewoon 3 man bij Ronaldo en is een gelijkspel toch wel echt een pré..

Ik kijk bijna nooit Italiaans voetbal maar ik heb vandaag echt genoten van AC Milan. Bennacer kan makkelijk naar een hogere club, wat een speler is dat zeg.

5 juli 2020 om 03:29

Zeker. 1 van de vele goede jonge spelers in Milan's selectie. Wilt Milan de weg omhoog weer serieus inzetten is hij zeker iemand die ze niet weg moeten doen. Hernandez, Donnarumma en Kessie same story.

Nooit gedacht dat Djavan Anderson zou gaan spelen op dit niveau. Was bij Cambuur nou niet echt een topper. En tussen Cambuur en Lazio zit toch wel een aardige kloof qua niveau. Knappe stappen gezet.

5 juli 2020 om 09:23

Oh ja dat worden we zeker, maar dat is al 7 jaar aan de gang...
Het verschil is alleen dat ik nu wat blijer wordt van de selectie dan bijvoorbeeld 4 jaar geleden, waar we afhankelijk waren van een Valter Birsa. Er zit nu veel meer toekomst in deze selectie.

Niets dan respect voor Simone Inzaghi en Lazio Roma, zolang hebben volgehouden. Op Immobile en SMS na is het niet hele bijzondere selectie. Ik keek met goede vriend ik zei letterlijk "Er gaat nu 1-2 vallen of wordt 0-3" zeiden beide denk laatste. En nog geen 1,5 minuut later viel de 0-3. Theo Hernandez en Benaccer speelde erg goed voor Milan, heerlijke invalbeurt van Rebic ook. Immobile 29 goals en 8 assists in 28 Serie A duels voor Lazio. Is jammer dat Joaquin Correa echt draak van wedstrijd speelde.

Aan de ene kant vind ik het zonde, Lazio was zo sterk bezig voor alle ellende en nu stort het allemaal in elkaar. Juve kampioen, dat is in ieder geval wel zeker nu. Niet verwacht dat we hier een relatief simpele overwinning zouden pakken, ook al heeft Lazio aardig wat geblesseerden. Calhanoglu begint me steeds meer te bevallen, heeft een sterke periode achter de rug. Ook Paqueta begint steeds beter te worden, het is alleen veel te wisselvallig allemaal. Pittig programma nu op het menu komende weken, benieuwd of we wat kunnen aanrichten tegen Juve, het wordt wel weer een keer tijd dat er van hen gewonnen wordt.

5 juli 2020 om 00:21

We spelen vaak best goed tegen Juve, maar we belonen ons zelf nooit..

5 juli 2020 om 03:34

Heeft toch echt met kwaliteit te maken.. Beide teams zijn in goede doen maar ben bang dat Juventus toch weer aan het langste eind zal trekken. Hoop dat ik het fout heb.

5 juli 2020 om 08:12

Juve in goede doen? I wish

Terechte overwinning voor Milan. Je ziet dat Lazio toch een heel stuk minder is zonder oa Immobile. Dit seizoen proberen Europees voetbal te halen en met de juiste aankopen kan Milan serieus mee doen voor de Champions League plekken. Zie graag een rechtsback en een centrumverdediger erbij komen. Verder was het leuk om Zlatan weer te zien starten bij Milan. Was niet z'n beste wedstrijd maar statistisch gezien met een doelpunt en assist weer belangrijk en een groot aandeel in de score. Heeft z'n laatste 14 penalty's in de Serie A allemaal gescoord. Verder heeft Milan sinds z'n komst als ik me niet vergis maar 2 wedstrijden verloren (oa tegen Inter), 3 gelijk en 9 gewonnen. Ook is het spel zichtbaar verbetert vergeleken met voor z'n komst.

Ik zag dat Çalhanoğlu vroegtijdig werd gewisseld. Hopelijk geen al te zware blessure want hij deed het de laatste al een stuk beter dan ervoor. Ook leuk dat Saelemaekers de volledige wedstrijd heeft gespeeld. Hij is zeker van waarde voor dit Milan met zijn loopvermogen.

Erg jammer. Lazio zat voor de coronabreak in zo'n goede flow en hadden echt de meeste kans om de hegemonie van Juventus te doorbreken. Maar goed, als je zo thuis verliest in de staart van de competitie maak je het jezelf ook wel erg moeilijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren