Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Diego Simeone is na kleine maand al ontevreden over Memphis Depay

Laatste update:

De overgang van Memphis Depay naar Atlético Madrid is nog geen onverdeeld succes. Volgens AS heeft de Nederlander nog geen indruk kunnen maken op trainer Diego Simeone en is zijn gebrek aan productiviteit ook een groot probleem. Tot nu toe kwam Memphis pas 66 minuten in actie voor Atlético en daarin kwam hij niet tot een doelpunt of assist.

Dat Memphis zijn draai in Madrid nog niet heeft gevonden is, behalve voor hemzelf, ook een hard gelag voor Simeone. De Argentijn stelt voorin meestal Álvaro Morata, Antoine Griezmann en Ángel Correa op en heeft op de bank weinig aanvallende alternatieven. Memphis zou dat kunnen zijn, maar tot op heden kan hij zijn trainer niet overtuigen.

Volgens AS vindt Simeone de Oranje-international nog niet goed genoeg voor een basisplaats, en zodoende moet Memphis het doen met invalbeurten. In de Copa Del Rey-wedstrijd tegen Real Madrid (3-1 verlies) mocht hij 46 minuten meedoen. In de LaLiga-duels met Real Valladolid (3-0 winst) en Getafe (1-1) mocht Memphis respectievelijk vijftien en vijf minuten meedoen. De Spaanse sportkrant wist te melden dat Simeone de Nederlander eigenlijk niet eens wilde inbrengen, maar door een late tegentreffer van Getafe door Enes Ünal moest de flamboyante coach iets proberen te forceren.

Volgens Simeone heeft Memphis een gebrek aan ritme en zodoende maakt de Argentijn amper tot geen gebruik van hem. Voor zijn transfer van Barcelona naar Atlético Madrid speelde de aanvaller mede door blessureleed slechts 204 minuten. Op het WK in Qatar maakte hij wel veel minuten (298). Zodoende had Simeone gehoopt dat Memphis er meteen zou staan. Ondanks dat zijn statistieken qua passing tijdens de spaarzame invalbeurten goed zijn, en hij de bal veelvuldig opeist, komt Memphis amper in scoringspositie. En dat zit Simeone ook dwars. Atlético Madrid staat momenteel vierde in LaLiga op achttien punten van koploper Barcelona.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je haalt hem om te kunnen laten spelen toch? 66 minuten pas gespeeld.. en dan moet hij ritme hebben. Zeker de leukste thuis die Simeone

7 februari 2023 om 00:40

Hij ziet hem natuurlijk ook op de training en zal dan zeker zijn inzet werklust meewegen

7 februari 2023 om 01:49

Gelukkig voor Memphis is Simeone in de zomer weg en komt er een nieuwe trainer. Nieuwe kansen lekker op 0 beginnen.

Het vervelende is dat Atletico seizoen nu al afgelopen is.. geen kampioenschap geen Europees voetbal en geen Copa del rey.

7 februari 2023 om 10:43

Alleen als het een Nederlandse trainer wordt.
Ik zie Depay niet slagen bi Atletico op de manier zoals zij spelen.

7 februari 2023 om 16:55

Er komt toch een nieuwe trainer, dan zullen ze ook op een andere manier spelen?

7 februari 2023 om 02:26

Sjakie ouwe trainer dat je bent. Ik zie gewoon dat jij meer verstand heb van voetbal dan simeone!!!!!!!!!

7 februari 2023 om 04:51

Grappig AdrianoLennon. Maar zoals het in dit artikel beschreven staat heeft Sjakie gewoon gelijk. Hij heeft nog geen goal of assist in de 66 minuten die hij al heeft gespeeld. Echt heel erg slecht want normaal gesproken zou iemand in 66 minuten al twee keer gescoord hebben en 4 assists hebben gegeven😅. Daarnaast baalt Simeone dat Memphis geen wedstrijdtritme heeft, want dat zou hij nu onderhand toch wel moeten hebben na het WK 😅. Wat een raar artikel zeg.

7 februari 2023 om 06:15

Dankje, vanaf dit weekend zit jij op de bank!! Helemaal klaar mee!

Verrassend.. Nu nog banken bij oranje (of helemaal niet selecteren) en we kunnen weer vooruit kijken.

7 februari 2023 om 00:23

Depay levert gewoon in oranje. We hebben ook geen andere fatsoenlijke spitsen die meer leveren.

7 februari 2023 om 00:29

Het enige dat hij levert is de bal bij de tegenstander. Het is gewoon een prutser.

7 februari 2023 om 00:33



wel topscorer van Oranje, wel duidelijk dat hij het hele seizoen niet fit en te zwaar is. als hij kilo's wat kwijt raakt en zijn oude vorm terug hervind, is het echt een goede speler, hoor.

7 februari 2023 om 00:39

Inderdaad de topscoorder maar over 30 jaar is er niemand die hem in het rijtje
Van Basten Van Nistelrooij Kluivert Bergkamp van Persie zet

7 februari 2023 om 00:41

feye ik schaar Depay onder Robben en eronder heb je echt een diep gat, dacht dat Danjuma wel topper zou worden, maar die valt ook lelijk tegen ook niet zo goed als ik had gedacht.

7 februari 2023 om 00:46

Sorry maar wat? Depay mag Robben z'n veters nog niet strikken. Het is Robben en veeeeer daaronder Depay. Alles onder Robben is al een diep gat. Volgens mij vergeet jij wat voor fenomeen Robben eigenlijk echt was. Ik vind Depay en Danjuma beetje van zelfde kaliber waar Danjuma nu zelfs gewoon beter speelt.

7 februari 2023 om 00:47

Ronaldo7 is om te huilen het gebrek aan aanvallend talent. dat je afhankelijk bent van depay en moet uitkomen bij Depay zegt genoeg dat er geen aanwas is aan topspelers. Ik mis echt spelers van het kaliber Robben Overmars in de aanval.

7 februari 2023 om 01:55

Schandalig dat je Robben en Depay zo vergelijkt. Robben zit in de top 5 beste Nederlandse spelers ooit. Depay kom je niet eens tegen in de top 15.

7 februari 2023 om 03:29

@ronaldogoat7 Mooi argument. Over 30 jaar is er niemand die Frenkie in een rijtje met Davids en Van Hanegem zet. Die er ook maar uitgooien dan? Dan blijft er weinig over. Memphis is momenteel nog steeds onze beste spits dus je moet het er mee doen

7 februari 2023 om 06:11

Noem er 15 overdrijven is een vak

7 februari 2023 om 07:07

Ik denk dat je met Frenkie net de verkeerde hebt gekozen. Dat is een hele speciale speler en wordt niet voor niets met Cruijff genoemd. Nee hij is lang niet zo goed, maar Frenkie heeft iets wat veel andere spelers niet hebben. Jammer dat hij bij een kapot Barcelona terecht is gekomen.

7 februari 2023 om 07:17

Het hele probleem in een notendop: we hebben geen andere spits.

7 februari 2023 om 07:23

Cruijff, Bergkamp, vbasten, Gullit, Rijkaard, vhanegem, Moulijn, Kluivert, de Boer (een van de twee), Overmars, Davids, Robben, vpersie, Makaay, vnistelrooij.

Asjeblieft, 15 voetballers die stuk voor stuk betere voetballers waren dan Depay ooit zal worden. En dan kan ik er waarschijnlijk nog 15 aan toevoegen die beter zijn/waren dan Depay.

7 februari 2023 om 07:47

Vervang De Boer, Overmars, Davids en Makaay door Koeman, Seedorf, Neeskens en Abe Lenstra. Stop de tijd!

7 februari 2023 om 08:16

Nicky je noemt spelers op die tegenstand kregen van amateurs. Totaal niet te vergelijken.

7 februari 2023 om 08:18

Jeetje wat een haat op Depay. Ja, het is geen Robben of Bergkamp, maar het is alsnog een hele goede voetballer toch. Heeft voor Oranje ook veel betekend met veel (belangrijke) goals. Maar hier zit iedereen hem af te zagen. “We” hebben hem bij Oranje nog steeds hard nodig en hij komt echt wel weer terug zodra hij een normale voorbereiding heeft kunnen draaien.

7 februari 2023 om 08:39

Get real. Vrijwel allemaal spelers die in de absolute top hebben gespeeld en/of tot Europa's beste spelers behoorden op hun positie en die gedurende langere tijd constant presteerden. Vrijwel allemaal CL-winnaars. Hoezo amateurs?

7 februari 2023 om 09:05

Laat die jonkies maar lullen. In jouw rijtje staat gouden schoen winnaars, CL-winnaars, EK-winnaars en zelfs ballon d’or winnaars. Ons huidige Oranje is lachwekkend vergeleken met wereldklasse spelers als Gullit, vBasten, Robben, Cruyff etc. Depay mocht de ballen oppompen in die tijden.

7 februari 2023 om 10:39

Japie Japie Japie toch, het artikel gaat over Memphis en jij bent wederom in staat om FdJ erbij te betrekken. Jouw afgunst jegens bepaalde spelers (met name (ex)Ajacieden) begint ongezonde vormen aan te nemen.

Jouw vergelijking FdJ/Davids slaat als een lul op een drumstel. FdJ is nu 25 jaar en zijn carrière is nog niet ten einde en dan kom jij aanzetten met Davids die jij beoordeelt over zijn gehele carrière.
Toen Davids 25 jaar was stond hij ook niet in het rijtje V Hanegem, Neeskens etc etc. Of hij er nu bij hoort, ook daar zullen de meningen over verdeeld zijn..

Als jij ze wilt vergelijken, doe het dan op het eind van de carrière en dan praten wij wel weer verder...

7 februari 2023 om 10:40

Wat heeft die betekend? Nations League?

7 februari 2023 om 10:47

Je hoeft echt niet terug naar de tijd van Coen Moulijn hoor. Robben, Van Persie, Van der Vaart, Sneijder, Kluivert, van Nistelrooij, Huntelaar, Bergkamp, van Basten, Gullit, Kuyt, Overmars, Makaay, Davids, Seedorf. Allemaal beter dan Depay.

7 februari 2023 om 13:29

Japie Frenkie laat niets zien in Oranje valt mij elke keer tegen als ze tegen een goede tegenstander moeten. Was op het WK heel zwak.

7 februari 2023 om 13:41

Als Depay half met de bal kon wat Frenkie kan speelde Depay nog bij Barça of ergens in de top6 van de beste competities. Er is letterlijk nix waar Depay uitblinkt. Hij is klein, te zwaar, te traag, te stijve, te dom (voetballend). Ik zou liever met Luuk in de spits spelen want die is iig een echte spits.

7 februari 2023 om 14:15

Mwah, Huntelaar en Kuyt durf ik te betwisten. De rest is inderdaad beter. Toch, in een matig Oranje heeft Memphis aanzienlijke cijfers en nee, hij heeft ons niet naar titels geschoten met Oranje, maar dat heeft muv Van Basten en Gullit, niemand van die jongens. En laten we wel wezen; we hebben niks beters op 9, of je moet Wout Weghorst neerzetten die wekelijks als een verdwaalde neushoorn rond rent op Old Trafford.

7 februari 2023 om 16:57

Kapot Barcelona? Staan nu toch gewoon 8 punten los ofzo?

7 februari 2023 om 17:25

@douwe Dabbert Brobbey zit ook nog niet aan het einde van zijn carriere en ik durf nu al te stellen dat hij niet in een rijtje gaat komen met Van Basten. Oranje heeft momenteel gewoon geen wereldtoppers op Van Dijk na dan misschien, al is die nu ook minder. Dat moeten we gewoon accepteren. Dan kunnen we wel elke keer klagen over Memphis, maar hij is niet de enige die niet wereldtop is

7 februari 2023 om 18:37

Ik snap werkelijk niet waarom mensen het hiermee oneens zijn. Ik zie alleen maar non-argumenten. Depay is de beste spits die we hebben. Wie wil je er dan neerzetten?

Weghorst is al beduidend minder en dat is de enige concurrent in de spits op dit moment. Bovendien heeft Depay onder Koeman uitstekend gepresteerd.

Ik vind hem geen geweldenaar, maar hij liep in de afgelopen jaren praktisch 1 op 1 in Oranje. Hoe hebben we hier een discussie over?

Zet Depay in een Tadic rol in de spits en je gaat er gewoon plezier van hebben.

7 februari 2023 om 07:31

Amen

7 februari 2023 om 08:14

Dus jij wilt je 2e topscoorder aller tijden niet selecteren? Helemaal koekoek, laat je persoonlijke afgunst thuis in je hoofd alsjeblieft.

7 februari 2023 om 08:31

Popie jopie reactie. In de tekst staat nota bene dat het aan zijn productiviteit zou liggen, terwijl hij pas een uur heeft gespeeld. Die productiviteit die in Oranje trouwens prima in orde is.

Maar goed, als Simeone hem echt beoordeeld op die 66 minuten, dan slaat dat natuurlijk nergens op.

7 februari 2023 om 09:24

Was Depay maar Duits of Belgisch, NL verdient m echt niet. Voor wie zou je Depay in hemelsnaam banken? Wat een niveau hier, pf.

7 februari 2023 om 09:42

Zegt eigenlijk wel genoeg over het niveau van Oranje voorin. Waar de afgelopen 10 jaar altijd de verdediging het probleem was, lijken die rollen nu omgedraaid. Verder zie ik dit ook niet op korte termijn verbeteren helaas. Een Wk zal er daarom waarschijnlijk ook nooit inzitten.

7 februari 2023 om 09:59

Het verbaast mij echt dat de gemiddelde Nederlander depay iedere keer afkraken en het liefst niet willen zien bij Oranje, terwijl de beste man gewoon topscorer is van Oranje en levert bij het Nederlands elftal. Depay wordt echt ongewaardeerd helaas. We moeten juist trots op hem zijn en hem steunen!

Sinds hij is gaan focussen als centrale aanvaller, gaat het alleen maar minder.
Als vleugelspeler zijn beste wedstrijden gespeeld.

7 februari 2023 om 01:59

Valse spits/kapstok, bal vasthouden en op fysieke kracht en slimme trucjes de tegenstander bespelen en dan met snelheid erlangs. Trucjes heeft hij nog, maar qua snelheid en lichaam is Depay het echt kwijt. Depay zou met 5 kilo spiermassa minder een perfecte vleugelspeler zijn.
Als hij zich gewoon de afgelopen jaren op de flanken had gefocust, dan speelde hij nu toch gewoon week in week uit bij een team van het kaliber Arsenal.

In zijn rapvideo's een strijder, maar past als speler van Atletico minder in het strijders voetbal van Simeone. Had beter voor een club als Arsenal moeten kiezen wat beter matched met zijn profiel als frivole veelzijdige aanvaller met veel kans op balverlies is. Momenteel is Arsenal geen stap omlaag (wat een Lyon bijvoorbeeld wel is).

7 februari 2023 om 01:27

Ik hoop en denk dat je een grap maakt als je denkt dat Arsenal ook maar enigszins geinteresseerd zou zijn in Depay.. Nkietah heeft alles wat Depay heeft plus snelheid en beweeglijkheid en balvastheid. Ik denk dat Depay zelfs in de onderste regionen van de PL niet eens zou uitblinken op dit moment.

7 februari 2023 om 06:00

Nkietah komt niet eens een beetje in de buurt van het scorend vermogen van Depay. Verder denk ik dat Depay best een Leipespits voor Manchester United zou zijn die ik onder Ten Hag wel de dubbele cijfers aan doelpunten zie halen.

7 februari 2023 om 02:28

Depay hoort in de eredivisie. Buiten Nederland, in de beste competentie, zal hij een team kiezen van de rechter rij.

Dat is toch niet zo een verrassing? Heeft Depay wel eens een paar wedstrijden op rij goed gespeeld? Zijn grote probleem is altijd al z'n wisselvalligheid. De enige zekerheid die je bij Memphis hebt is z'n kleding en stijl. Ik blijf erbij dat hij een matige voetballer is die af en toe leuke dingen laat zien.

7 februari 2023 om 08:06

Je kan inderdaad Depay zijn wisselvalligheid aanhalen, die vaak een probleem is gebleken, maar beginnen over zijn productiviteit? Totale onzin. Los van Man Utd. heeft Depay bij al zijn ploegen altijd zeer behoorlijke statistieken gehaald en is bijna altijd topscorer geworden van zijn ploegen (en Oranje)😅. In combinatie met die 66 minuten, is dit natuurlijk gewoon weer een slap verhaal.

7 februari 2023 om 08:21

Hoe kan hij zijn wisselvalligheid laten zien doordat hij maar 66 minuten mag meedoen? Kan jij dit uitleggen? En waarom is zijn kledingstijl relevant? Omdat jij je niet kan aankleden? En waarop baseer je dat hij een matige voetballer is? Omdat hij NL naar een EK en een WK heeft geschoten en topscoorder allertijden gaat worden?



Het is momenteel een tank die niet van de grond komt, is ook veel te zwaar, zou al 15 kilo mogen afvallen. Is ook totaal zijn snelheid kwijt.

7 februari 2023 om 07:20

Een tank hoort toch op de grond te blijven of heb ik het nou mis

Ik ben altijd wel kritisch op Memphis, maar als je zijn productiviteit laakt, maar hem slechts 66 min speeltijd heb gegeven, zijn er weinig dingen die ik kan zeggen. Laat hem meer spelen maybe?

7 februari 2023 om 02:31

...en je denkt dat die mensen in Madrid hem niet kenden ofzo. Ze hebben hem vaak genoeg gezien. De 66 minuten was alleen om te bevestigen wat iedereen al jaren weet.

7 februari 2023 om 06:14

Waarom hebben ze hem dan gehaald?

Deze jongen is niks voor een topclub, behalve dan in de eredivisie misschien terug naar Lyon daar deed hij het geweldig. misschien voelde hij zich daar lekker
en sommige zullen nu zeggen Lyon is ook een topclub niet echt meer PSG is daar de grote club en Lyon heeft al jaren niks meer laten zien ze hadden van 2000 tot 2012 een geweldige periode

7 februari 2023 om 06:09

Lyon is gewoon een Topclub hoor.
Vanaf 2012 kwam PSG omhoog vanwege het sponsor geld en nieuwe eigenaar.
Ga maar eens kijken waar PSG eindigde tussen 2000 en 2012 dat was dan ook niet topclub waardig.
Lyon heeft gewoon altijd hun geweldige talenten weggeplukt zien worden door de grootheden in Europa en konden dan weer overnieuw beginnen met opleiden van nieuwe aanwas.

7 februari 2023 om 06:34

Lyon is subtop uit een 2e rangs competitie vergelijkbaar qua niveau met de eredivisie. (Enige verschil is het enorme geld vd eigenaar van PSG).

7 februari 2023 om 20:44

maar het verschil is dat Lyon vroeger de prijzen pakte en nu PSG dat doet dus daarom zijn hun nu de topclub.
en hoelang blijf je een topclub en wanneer wordt je een voormalig topclub?
na 10 jaar niks pakken 20 jaar 30 jaar?
of is het bijvoorbeeld zo dat als een club tussen 1900 en 1920 15x kampioen is geworden maar daarna al 103 jaar niks meer gepakt hebben dat ze dan nog steeds een topclub zijn?

Zeg al zo lang dat onze vriend Memphis geen absolute topper is, maar gewoon een top speler die zijn werk ook buiten het veld professioneel beoefend.
Alleen die ego dat je denkt dat je beter bent dan je daadwerkelijk bent begint wel pijnlijk te worden.

Memphis zijn carriere gaat uit als een nachtkaarsje.
Voelde zich ooit te groot voor Lyon en alles na Lyon is hij gefaald of heeft niet aan de verwachtingen kunnen voldoen.
Hij had gewoon genoegen moeten nemen met Lyon daar was hij de man en scoorde hij aan de lopende band.
Maarja dat heb je met spelers die zich zelf overschatten die niks aannemen in de media als ze kritiek krijgen maar als ze in de media bejubelt worden dan voelen ze zich meteen te groot voor hun club.

7 februari 2023 om 07:32

Continu je vingers in de oren maakt luisteren lastig. Les Gones wilde graag zijn contract verlengen maar meneer wilde een nieuwe uitdaging en weigerde heel lang(omdat Barca aan hem bleef trekken). Toen besloot de club maar de stekker eruit te trekken. Niet onwaarheden vertellen he Hangover96.

7 februari 2023 om 08:21

Memphis mag geen ambitie hebben?

7 februari 2023 om 13:10

Alles na Lyon is nu pas 1,5 jaar, overdrijven is ook een vak. En wat is falen? Topscorer worden bij Barcelona? Of waren er nog andere hoge verwachtingen van een transfervrije speler? Na 66 minuten bij Atletico heeft hij waarschijnlijk ook al gefaald😅.

Roep al heel lang dat Depay overgewaardeerd is.
Doet het soms leuk in oranje maar voor de rest overal gefaald. United niet gehaald, Barcelona niet gehaald en nu bij Atletico op de bank.
Het is typisch Nederlands om Nederlandse voetballers op te hemelen en ze te bestempelen als supersterren maar voorlopig hebben we gewoon middelmatige spelers die nergens onomstreden zijn!
Denk dat PSV het plafond voor Depay is en dat is geen schande! Heeft aardig kunnen cashen en kan terug kijken op een bewogen carrière zonder successen…

7 februari 2023 om 09:18

Het enige dat typisch Nederlands is, is wat jij doet: spelers neersabelen. Iets met kop en maaiveld.

Hoe imbeciel ook om te beweren dat PSV zijn plafond is, terwijl hij succesvol was bij Lyon. Iets dat je "per ongeluk" bent vergeten in je opsomming.
Bij twee clubs heel goed gedaan, bij twee anderen niet. Bij de "derde" is het nog even afwachten tot welk rijtje het behoort.
Intussen onderweg om topscoorder te worden van Oranje én met recht. van Persie mag dan wel een betere clubvoetballer zijn geweest, op Oranje-vlak heeft Memphis in niets minder gepresteerd dan RVP.

7 februari 2023 om 14:18

Dat is helemaal niet typisch Nederlands, zoals Almograver zegt, het tegendeel is waar. Wij roepen altijd dat we niets op een wk te zoeken hebben en beter thuis kunnen blijven ook al zijn we overduidelijk een degelijk subtopland. Het overwaarderen van spelers ks over het algemeen iets voor landen met minder nuchterheid en meer eergevoel dan wij cynische kaaskoppen.

Goh,.. duurde toch nog een maand.

Spelen in een team van mensen die voor elkaar willen werken. Die hoeven er geen speler bij die bij elk hakje de bal kwijt is en dat probeer hij nogal vaak in de wedstrijd. Er zijn daar al meerdere mensen die een vrije trap kunnen nemen dus daar heb je hem ook niet voor nodig. En kwalitatief lopen er vele betere spelers rond. Alleen voor het salaris gekozen lijkt het wel.

Vond het al een vreemde aankoop van Atletico. Die hebben een topper voorin die bewezen heeft op topniveau mee te kunnen. Depay is simpelweg niet consistent. Hoge pieken en diepe dalen. Zou mijn inziens perfect passen bij een Lyon, Porto, Everton, Roma bijvoorbeeld of een topclub in Nederland. Voor de top komt hij op veel facetten echt tekort. In Oranje is hij echter simpelweg onze beste aanvaller, dat mensen hem daar eruit willen hebben verbaasd me dan weer wel. Jongens als Bergwijn, Malen, Danjuma en Gakpo zitten daar nog een paar niveautjes onder.

7 februari 2023 om 11:01

Weghorst was een speler in vorm en Depay een speler uit vorm die lang niet gespeeld had. Als korte termijn oplossing kun je beter een speler in vorm halen dan een speler die er nog maanden over gaat doen om in vorm te raken.

Moeten we dit serieus nemen? 66 min bij je nieuwe club, waarvan het gros tegen Real Madrid (die hele tijd met mannetje meer speelden..). Wat verwachten ze?
Mag toch aannemen dat het weloverwogen keuze is geweest van beide kanten? Komt vast wel goed

Memphis is gewoon op dat niveau geen veelscorende spits. Hij mist de echte kwaliteiten van een Lewandowski of Benzema.
Volgend seizoen gewoon lekker terug naar Eindhoven.

Ik wilde vragen waarom zulke onzin geschreven wordt, maar een betere vraag is "waarom geloven mensen dit?". Hoezo zijn mensen hierover aan het discussiëren?
Het enige waar Simeone eventueel ontevreden over kan zijn is zijn inzet op de training. Dat ziet hij dagelijks. Natuurlijk is hij niet ontevreden over de 66 minuten verdeeld over drie wedstrijden, schei toch uit.

Eindelijk iemand die ziet dat Memphis totaal ongeschikt is voor de Europese top. En dan is Atletico nog nie teens de echte top. Weer een Nederlandse speler die het buiten de landgrenen niet lijkt te halen. Lekker terugkomen naar PSV en daar tot je 35ste voetballen.

Heb je niemand mee, je kunt lekker je gang gaan en af en toe balverlies lijden, want in de Europese top is het gewoon dodelijk. Zit niemand op te wachten. Ook en Simeone niet, blijkt. :-)

Bijzonder. Was dit niet de man die volgens van Gaal wereldkampioen zou worden met Nederland.

De man die door Koeman als nummer 9 werd aangetrokken😂

Best tegenstrijdig. Hij is niet voor de basis en heeft "pas" 66 minuten gespeeld. Simeone is dan ontevreden, maar wat verwacht je dan in die minuten? Je vindt hem niet goed genoeg, verwacht meer qua productiviteit maar stelt hem ook niet meer op?

Nou, snel afsluiten dat hoofdstuk en lekker terug naar Eindhoven komen.

Hij heeft nog geen faire kans gehad. Zet hem eens naast Morata met links midden Griezmann en hij zal het beter doen dan Correa.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren