Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Die kijken naar Kim Holland, de voetballerij is één grote poppenkast’

Laatste update:

Ernie Brandts moest FC Dordrecht behoeden voor degradatie, maar werd vorige maand de laan uitgestuurd. Technisch directeur Marco Boogers kreeg daarop veel kritiek te verwerken, want hij zou als een ‘alleenheerser’ te werk gaan in het Riwal Hoogwerkers Stadion en het ontslag van de 59-jarige trainer werd door velen als onrechtvaardig gezien.

/

Boogers gaat in een groot interview met het Algemeen Dagblad in verweer tegen deze aantijgingen. “De trainer zou hier niks te vertellen hebben. Dat is niet waar. Ja, ik heb een beleid uitgestippeld, is dat gek?” Brandts wilde met Dordrecht na verloop van tijd zakelijker voetbal spelen, omdat er maar niet genoeg punten werden gehaald. “Dat hebben we nog gedaan ook. Het resultaat: negen wedstrijden, nul punten. Dat ik toen heb geaccepteerd dat we zo zijn gaan spelen, was een grote fout.”

Boogers heeft ook weinig op van de analytici die tegenwoordig de wedstrijden van commentaar voorzien. “Die kijken niet naar wedstrijden van FC Dordrecht, maar op een scherm daarnaast naar de zender van Kim Holland. Echt waar, hoor. Ze vonden ons naïef in een fase, terwijl we juist bij Feyenoord-uit niet eenmaal over de middenlijn zijn geweest. Het is een papegaaienwereld. De voetballerij is één grote poppenkast.”

De oud-aanvaller van onder meer RKC Waalwijk, West Ham United en Dordrecht spreekt ook tegen dat Brandts een bescheiden salaris verdiende aan de Krommedijk. “Pure stemmingmakerij. Ik ga het exacte salaris niet noemen, maar als ik Jack van Gelder bij Studio Voetbal hoor zeggen dat Ernie hier voor 2000 euro bruto moest werken, dan is dat absolute onzin.” De Schapenkoppen spelen zondagmiddag in eigen huis tegen Feyenoord en kunnen dan voor het eerst in de Eredivisie een thuiszege boeken op de Rotterdammers.

Wat verwacht jij van FC Dordrecht - Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar snapt Marco Boogers niet dat hij geen selectie heeft die leuk voetbal kan laten zien in de Eredivisie?

Denk ook dat spelers wel ergens willen winnen en uit zich zelf wel wat meer op zeker zullen gaan spelen.

14 maart 2015 om 13:24

Liever met mooi voetbal ten onder dan met slecht voetbal, moet hij denken..

In de kuip ging Dordrecht pas voor schut na die onterechte rode kaart in de 81e min dus morgen maar revanche. ..

14 maart 2015 om 11:48

Ja maar ze kwamen niet een keer de middellijn over. Feyenoord was niet best maar domineerde de hele wedstrijd en gelukkig viel de goal eindelijk. Dordrecht speelde met 10 man achter de bal. Lekker weer terug naar de Jupiler

Hahaha... Ik kijk toch veel liever naar Dordrecht dan naar Kim Holland. Dordrecht is veel aantrekkelijker.

14 maart 2015 om 11:06

Kim Holland zou zo als oma door kunnen gaan

Hmm dus volgens Boogers kijken de ANALitici naar kim holland. Zit wat in.

Met twee lekke ballen kun je ook geen voetbal spelen, dat snapt een analyticus ook. Of zaten ze naar een wedstrijd van Andy van der Meyde te kijken. Het is ook zo verwarrend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren