Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Die eerste minuten waren absurd, PSV was niet wakker’

Laatste update:

PSV won zaterdag met 2-3 van Go Ahead Eagles en dat gebeurde in een wedstrijd met twee gezichten. De Eindhovenaren speelden een dramatische eerste helft en keken tegen een 2-0 achterstand aan. De thuisploeg verzuimde 3-0 te maken en daardoor kreeg PSV de kans om de score om te draaien. Clubicoon Willy van de Kerkhof keek met ‘gemengde gevoelens’ naar de wedstrijd.

/

“Die eerste minuten waren absurd. Ze waren niet wakker. Dan is het de eerste helft hopen dat het niet meer wordt dat 2-0”, zegt de helft van de voetbaltweeling in gesprek met Omroep Brabant. “PSV ontsnapte daarna aan de 3-0, toen Erik Falkenburg een vrije kopkans kreeg. Daarna waren ze wakker.”

Zaterdag speelt PSV in eigen huis tegen FC Utrecht en dat kan de zesde zege op rij worden. FC Utrecht bungelt in de achterhoede van de Eredivisie en Van de Kerkhof weet dat de bezoekers er ‘alles aan doen’. “Het wordt een spannende wedstrijd en PSV zal vanaf de eerste minuut wakker moeten zijn.”

PSV gaat Feyenoord nog voorbij in de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja geluk is aan PSV zijde de laatste weken. Echter ben ik van mening dat ze het ook wel een beetje afdwingen de laatste tijd. Individuele klassen maken het verschil vaak maar als het echt als team gaat draaien zijn ze ook voor iedere kampioenskandidaat een grote concurrent.

3 maart 2014 om 12:37

Ik denk dat als je afgelopen zaterdag de 2e helft hebt gezien dat je nog gelooft dat ze zelfs 2de zouden kunnen worden. Maar als je alleen de 1e helft hebt gezien dan denk je dat ze ook wel eens 2de kunnen worden, maar dan van onderen.
Het is nog heel wisselvallig en waar het geluk eerst niet hun zijde was, hebben ze dat nu wel...

3 maart 2014 om 15:27

Zo'n onzin...iedereen heeft moeite om even bij Go Ahead te winnen. Ajax won er nipt, Feyenoord ging in de laatste minuut plat op zn b*k. Nu is het allemaal geluk en slecht spel enzovoorts. PSV heeft 2e helft een prima pot gespeeld. Ook tegen NEC waren ze 10x beter.

Ik zie PSV nog wel hoger eindigen...feyenoord halen ze wel in, want die zijn nu mentaal ingestort en gingen voor de titel en laten het nu een beetje varen denk ik..

Psv is een goede ploeg als ze in vorm zijn. Zonde dat ze zoveel domme punten hebben verspeeld.

Niet alleen de eerste minuten Ed en Willem.
PSV gaf 47 minuten niet thuis.
Na de aggressieve knal van Memphis kwam gelukkig net op tijd het heilige vuur terug en heeft psv knap de driepunter nog gerealiseerd.
1e helft dramatisch door een super goed spelend gea.
Tweede helft rollen compleet omgedraaid.

Ja, ik denk niet dat psv feyenoord zal inhalen. Je zag het afgelopen zaterdag, dat ze toch moeilijk in hun spel komen en een kwalitatief hoger ploeg dit nooit hadden weggegeven. Feyenoord en psv zijn beide wisselvallig, maar ze moeten nog tegen elkaar en dan zie ik toch feyenoord aan het langste eind trekken.

3 maart 2014 om 11:39

Feyenoord moet dit weekend naar Groningen, dat winnen ze al niet zomaar en dan kan psv er al meteen overheen komen. PSV - Feyenoord kan wel de beslissing vallen. Voor de rest hebben ze beiden een even zwaar programma.

3 maart 2014 om 11:42

Denk niet dat Feyenoord bij ons thuis gaat winnen, we zitten net in een best lekkere flow en moeten eerst nog tegen FC Utrecht. Tot die tijd dat wij tegen Feyenoord moeten moet Wijnaldum wel fit zijn en bij Feyenoord gaat Pelle vast niet meer mee doen.

3 maart 2014 om 11:38

Ik denk dat Vitesse uit nog het zwaarste karwei gaat worden voor Psv.
Feyenoord thuis zie ik echt niet als een probleem. PSV heeft minder last van teams die puur opportunistisch voetbal spelen met voornamelijk "lange ballen" dan met teams die over combinatievermogen beschikken zoals een Twente die thuis ook verslagen werd.

En wat dan nog.
Er zijn behoorlijk wat wedstrijden te gaan.
Een keer verlies kun je dan best hebben in deze knotsgekke competitie.
PSV is zelfs niet eens uitgeschakeld voor de 2de positie op de ranglijst.

Denk dat PSV spelers nu elkaar ook wel zullen opfokken om 2de te worden en weer proberen CL te behalen en zo denken de supporters ook.
Feyenoord krijgt toch een lastige uitwedstrijd in het hoge noorden. En zonder Pelle, al maakte hij domme acties hij was toch elke wedstrijd de beste Feyenoorder. Dus wordt denk ik een gelijk spelletje.
Hopelijk verliest Twente ook maar dat denk ik zelf niet.

Zou zeker straf zijn als PSV zo door gaat en alles wint tot het einde van het seizoen zou zeker mooi zijn.

Leuk om de reacties te zien die gegeven worden op dit moment , iedereen had PSV afgeschreven des te mooier is het dat ze nu terug komen en uiteindelijk ook de 2 plaats pakken.

Kampioenschap is naar mijn mening al beslist , PSV word een goede 2e denk ik.

Volgend jaar een volwassener elftal op de been , en dan CL voetballen.
Dit lijkt me beter dan dat een Vitesse dit gaat doen , ivm de vele mutaties.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren