Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Deur voor United-aanwinst dichtgegooid: ‘Hij had dat moeten overwegen’

Laatste update:

Henrikh Mkhitaryan vertrok afgelopen zomer na drie jaar Borussia Dortmund naar Manchester United. De Armeniër trok vooral in zijn laatste seizoen in Duitsland, waarin hij goed was voor elf goals en vijftien assists, de aandacht. Op Old Trafford komt het er, mede door blessures, echter nog niet helemaal uit voor de middenvelder.

/

Op een, al dan niet tijdelijke, terugkeer naar Dortmund hoeft hij echter niet te hopen: “Nee”, is het duidelijke antwoord van directeur Hans-Joachim Watzke op de vraag of Mkhitaryan een optie is voor die Borussen. “Iedere intelligente speler zou van tevoren moeten overwegen in wat voor omgeving hij terecht komt.”

“Als je in een omgeving zit waar alles goed gaat, zoals in Dortmund, is het behoorlijk vreemd om dat op te geven op het moment dat dingen eindelijk beginnen te werken na een lange aanpassingsperiode”, slaat hij de deur dicht. Manchester United legde 42 miljoen euro neer voor de spelmaker, die toen nog een jaar onder contract stond in Dortmund.

Denk jij dat Henrikh Mkhitaryan gaat slagen bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was gewoon vergeten dat Man U hem had gehaald afgelopen zomer.

Hij zal niet de eerste speler zijn die vertrok bij Dortmund en vervolgens geen voet aan de grond kan krijgen bij zijn volgende club. Kagawa, Sahin en Götze gingen hem voor.

17 oktober 2016 om 20:31

Kagawa kreeg zeker wel een voet van de grond in Engeland echt een fantastische speler zeg, zonde dat van gaal het niet in hem zag

17 oktober 2016 om 23:00

Dus kreeg hij geen voet aan de grond. Of dat nou "de schuld" van de trainer is of niet, hij is niet geslaagd

Volledig terecht ook, flink frustrerend om een team als BVB te hebben dat toch best lekker loopt en dan tóch elk seizoen je sterkhouders te zien verkassen.

17 oktober 2016 om 18:32

Ik weet ook nog die wedstrijd tegen Real. Waar hij gewoon een aantal 100 procent kansen om zeep helpt. Real wist niet meer waar het was en ging gewoon door de onkunde van de beste man door haha. Verder is dit sowieso een naaistreek. Hij speelde zijn eerste seizoenen als een natte krant. Toch hield de club vertrouwen in hem en dan vertrekt hij op die manier. Toch sneu voor Dortmund. Maar ja iets zegt mij dat United ook niet veel aan hem zal hebben. Misschien na drie jaar en dan vertrekt hij weer naar de volgende ploeg.
Ik weet ook nog dat voor dat hij gehaald werd Eriksen en de Bruyne ook nog opties waren. Eriksen hadden ze voor maar 13 miljoen bij Ajax kunnen ophalen en is sowieso een betrouwbare en sympathieke gozer met heel veel kwaliteiten. En over de Bruyne hoef ik niks tge vertellen. Het feit dat hij nu een waarde van 70 miljoen heeft zegt genoeg. Maar ja achteraf...

17 oktober 2016 om 18:54

Ja en nee. Als je er zelf een prijskaartje van 42 miljoen aan hangt moet je ook niet piepen als iemand dat bedrag neerlegt. En je kan iemand ook zijn sportieve/financiele succes gunnen na zo'n succesvol jaar.

17 oktober 2016 om 19:39

De Armeen wilde persé weg bij BVB, en dat prijskaartje was het maximale wat eruit te halen viel. Nu niet de beste man in een slachtofferrol duwen, want dat is ie niet. Twee jaar lang belabberd gevoetbald bij Dortmund, en als ie eindelijk een beetje waar voor zijn salaris begint te leveren wilt ie weg..

Toch gek dat Dortmund niet kampioen is geworden. Met name hij en Aubemayang waren in bloedvorm.

17 oktober 2016 om 23:37

Ja het zou gek zijn als Bayern niet in dezelfde competitie gespeeld had.

Vind dat Dortmund echt een fantastische deal heeft gesloten. 42 miljoen voor een weliswaar goede speler, maar geen wereldtopper met een contract voor slechts een jaar. Mkhitaryan heeft in zijn eerste twee jaar bij BvB erg wisselvallig gepresteerd en na een jaar van consistent spel vangt Dortmund zo'n bedrag. Uitstekend gehandeld

17 oktober 2016 om 18:48

En niet te vergeten een 1-jarig contract. Maar mijn idee een uitstekende deal voor BVB waarbij United teveel heeft betaald.

17 oktober 2016 om 18:48

Ooh ik lees slecht dat zeg je al.... excuses 😉

Hij is naar mijn mening wel een speler die in " gunstige " omstandigheden goed kan ballen.

Dominant pressie voetbal, iets wat united niet doet. Zonde van zulke type spelers.

Had gewoon bij dortmund een sterspeler kunnen blijven.

Achja, veel spelers hebben toch de ambitie om in de PL te ballen.

Jammer dat types als Arsenal/ Tottenham of meer van dit soort voetballende ploegen deze speler niet eerder gehaald heeft.

Hij gaat brengen wat ie kan, dus zal hij slagen. Echter het is wel een goede speler, maar geen geweldenaar. Hij is niet van het nivo Ozil, Alexis, laat staan Iniesta.
Dus we wetennwat ie kan, dat is te weinig voor MU, en dan gaan we zeggen hij is niet goed genoeg. Huillie, hullie.

tsja BVB lijkt mij toch de gelukkigste van de drie veel geld voor een one year wonder

17 oktober 2016 om 19:40

Hij is volgens mij de grootste inkomende transfer ooit bij dortmund, dus denk dat hij wel meer dan 1 goed jaar heeft gehad ..

17 oktober 2016 om 21:57

Nee, 2 jaar eigenlijk slecht. Afgelopen seizoen goede dingen laten zien en nu dus vertrokken..

17 oktober 2016 om 23:03

En hij heeft voor bvb ook altijd slecht gespeeld? Zodat bvb vervolgens dacht, he die gozer speelt altijd slecht lets break our transfer record ..

Dortmund heeft toch al een goeie opvolger voor hem namelijk dembele en ja dat klopt want Mhiki speelde vooral als rm.

Watzke verklaarde dat in een interview met Kicker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren