Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derksen gelooft uitleg Talpa niet na verdwijnen van gedeelte Veronica Inside

Laatste update:

Johan Derksen zet vraagtekens bij de uitleg van Talpa over het ontbreken van een deel van de vrijdaguitzending van Veronica Inside op KIJK, de terugkijkdienst van Talpa. In de uitzending van vrijdag sprak de analist zijn ongenoegen uit over de door Talpa afgekondigde boycot van het Algemeen Dagblad. Het eerste deel van de uitzending, waarin Derksen zijn kritiek uitte, was vervolgens niet te bekijken voor mensen die de uitzending hadden gemist: het gehele eerste blok was weggevallen, waardoor de uitzending slechts 55 minuten bedroeg.

"Het schijnt een technisch probleem te zijn geweest en het staat er nu gewoon weer op", reageert presentator Wilfred Genee voor de camera van De Telegraaf. Derksen lijkt die uitleg niet te geloven. "Nee, dat trek ik in twijfel", aldus het Veronica Inside-boegbeeld, dat zich 'schaamt' voor de boycot. "Dat beleidsbepalers van een groot media-imperium zich opgefokt gedragen, omdat een mevrouw uit Rotterdam een afwijkende mening verkondigt", doelt hij op Algemeen Dagblad-columnist Angela de Jong, die te kritisch zou zijn geweest op programma's van Talpa.

"Ik vind het een complete afgang", aldus Derksen, die contact zocht met Talpa-baas John de Mol. "Ik heb het hem per mail laten weten. Ik wist niet wat ik hoorde. Ik heb er geen last van, want wij hebben dat helemaal afgedekt. Wij kunnen alles roepen, maar ik vind het zó onvolwassen dat grote mensen een mevrouw die een columnpje schrijft in de ban doen. Dan kun je je toch niet voorstellen dat je opgegroeid en groot geworden bent in de mediawereld?" Talpa liet weten 'dat sommige media in toenemende mate op ongefundeerde wijze roddels, achterklap en valse beeldvorming verspreiden' en geeft die media geen informatie meer over de eigen projecten.

De naam van De Jong viel niet in de verklaring. Door de boycot kon Algemeen Dagblad-journalist Dennis Jansen maandag niet aanwezig zijn bij de laatste uitzending van Veronica Inside, maar Genee twijfelt niet aan de journalistieke onafhankelijkheid met het nieuwe dagelijkse programma VI Vandaag in aantocht. "We hebben nog steeds dezelfde voorwaarden als in ons eerste contract en daarin staat dat we volledig onafhankelijk zijn, dus journalistiek hebben wij volledige vrijheid en daar kan niemand zich tegenaan bemoeien."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Boycotten gaat mij ook iets te ver. Hoe meer er geboycot wordt hoe minder we de andere partij begrijpen en hoe meer we verdeeldheid zaaien. Dat is met alles zo. Verschillende meningen horen is gezond voor iedereen, zolang het maar binnen een bepaalde grens blijft. Wat bedoel ik daarmee? Met respect en fatsoen, geen beledigende termen waar je mensen mee kwetst.

Ik ben iemand die altijd later kijkt en kan Johan melden dat dit technische foutje vaker voorkomt, dus niet te achterdochtig.

22 december 2021 om 09:50

Maar het was nu via elk terugkijk programma, NLziet, kijk enzo. Ik heb dat probleem nog nooit op NLZIET gehad.

T valt op, lijkt op censuur, maar kan natuurlijk ook gewoon een technisch dingetje zijn. Hoe dan ook, Derksen heeft er zijn mening over en dan moet dat de waarheid wel zijn, toch?!

22 december 2021 om 08:28

"ik trek dat in twijfel", dus om je vraag te beantwoorden: nee.

22 december 2021 om 19:44

Nee het is geen censuur. Dat is iets tussen jou en de overheid. Niet iets tussen twee compleet willekeurige instanties of personen.

Eerlijk, ik had gehoopt dat ik hier verlost zou zijn van het mannetje dat alleen over de rug van anderen kan scoren.
Derksen en z'n kliekje horen thuis op dat schreeuw en hufterig gedrag blogje van VP maar hier toch niet. En er is toch niemand die ook maar een greintje respect voor zichzelf heeft die naar zo'n "elementen" kijkt.

22 december 2021 om 14:16

Achja, maak je niet zo druk met de feestdagen vlak voor de deur. Voetbalzone is de afgelopen jaren gewoon een andere weg ingeslagen met dit soort artikelen. Ze weten dat het scoort. Ik zit er ook niet altijd op te wachten dat er van elke uitspraak een artikel wordt gemaakt hier.
Gewoon niet meer lezen is mijn advies!

22 december 2021 om 17:00

Daar heb je wel gelijk in eigenlijk. Maar het is gewoon zonde. Het is hier redelijk normaal dus dat soort geneuzel hebben ze helemaal niet nodig. Laat die aanhangers van die figuren lekker op dat schreeuw blogje blijven, daar horen ze nl thuis

22 december 2021 om 16:44

Staat je goed om lekker te provoceren. Genoeg mensen die er wel graag naar kijken, die jij allemaal weg zet als mensen die geen greintje respect voor zichzelf hebben. Daar heb ik dan geen greintje respect voor.

22 december 2021 om 16:56

Dat mag je vinden, boeit me ook niet. Maar een programaatje waar vrouwen rammers , junks en meer van dat soort elementen hun meninkje mogen ventileren hoe kan een normaal denkend mens daar naar kijken, niemand toch. En doe je dat wel, tja

22 december 2021 om 17:04

Het feit dat je het niet begrijpt zegt een hoop over je geestelijke capaciteiten. Weet ook niet of ik nu medelijden met je moet hebben om je comments hier. Laat mensen lekker hun eigen programma kijken. Genoeg programma's op tv waar ik zelf niets aan vindt. Prima als andere mensen daar wel naar willen kijken, daar vind ik dan niets van (en al helemaal niet over de kijkers).

22 december 2021 om 17:50

BLM. Aan je manier van reageren te zien, vraag mij af in hoeverre jij valt onder de 'normaal denkende mensen'. Zij roepen niet op tot geweld, iets waar ik iemand anders wel op heb kunnen bespeuren....

22 december 2021 om 18:02

BLM/BARCA, je bedoelt junks zoals George Floyd bijvoorbeeld? Vrouwenrammers zoals George Floyd bijvoorbeeld? Als je daarover klaagt met zo'n username ben je al niet serieus meer te nemen.

22 december 2021 om 19:55

Vrouwenrammers? Ik kan me geen aflevering herinneren met regilio tuur?

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren