Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Derde onderdeel supertrio weigert megaverhoging en wil weg uit Leicester’

Laatste update:

Jamie Vardy verlengde zijn contract bij Leicester City, maar de verrassende kampioen van Engeland lijkt wel afscheid te moeten gaan nemen van N’Golo Kanté. Er wordt angstvallig gekeken naar de bewegingen van Riyad Mahrez, het derde onderdeel van het supertrio. Net als Kanté lijkt Mahrez weg te willen uit Leicester.

/

Diverse Engelse media melden dat Mahrez een nieuw contractvoorstel geweigerd heeft. De Speler van het Jaar van de Premier League krijgt momenteel circa 40.000 euro per week en Leicester City voerde gesprekken om zijn salaris op te hogen naar 95.000 euro per week. Mahrez heeft het voorstel dus geweigerd en hij zou zijn zaakwaarnemer opdracht gegeven hebben een andere club te zoeken.

Het is onbekend of er veel clubs zijn met interesse in de Algerijn. Na afloop van het voorbije Premier League-seizoen werd de vleugelspeler in verband gebracht met Manchester United, Barcelona en met name Arsenal, maar momenteel draait de geruchtenmachine niet op volle toeren.

Een vervolgstap zou goed zijn voor Riyad Mahrez

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opzicht niet gek dat hij hoger wilt na zoeen wonderbaarlijke seizoen. Kans is zeer klein dat leidster opnieuw zo gaat presteren. Denk ook dat er nu waarschijnlijk een hoop clubs achter hem aan zitten ook.

16 juli 2016 om 11:06

Arsenal moet nu echt ingrijpen en hem halen. Als Lacazette ook nog haalbaar is een een extra CV, dan zie ik Arsenal serieus meedoen. Maar dan moeten ze wel doorzetten en dat is waar ik bang voor ben met Wenger aan het stuur

16 juli 2016 om 11:20

Past perfect bij Arsenal maar als het om het geld te doen is dan kun je veel meer verdienen bij clubs zoals City,United,Chelsea,Real,Barca.

Als zij ook interesse hebben.

16 juli 2016 om 13:20

Lacazette is niet haalbaar

16 juli 2016 om 13:57

Ik had eerder Mahrez gehaald dan Miktarian maar goed! Hij moet ook hoger op, geweldige speler dit fenomenaal kan passeren en schieten, klasse speler

Denk dat de topclubs deze spelers wel als een risico zien. Hebben een geweldig seizoen gedraaid maar hebben het niet over een langere periode laten zien. Blijft altijd de vraag of zij ook volgende seizoen weer zo geweldig zullen presteren.

Leicester heeft allang ingespeeld op het vertrek van sommige spelers en dat blijven ze echt wel doen, want de namen die ik toegevoegd zie worden aan de selectie hebben een goede prijs/kwaliteit/potentie verhouding.

95000 per week is belachelijk weinig voor de sterspeler van de regerend landskampioen van Engeland. Begrijpelijk dat ie dit weigert. Ze zullen toch iets beter hun best moeten doen als ze Mahrez willen behouden, en wat meer geld uit de portemonnee trekken lijkt me nou niet echt het grootste probleem waar een Premier League club tegenaan kan lopen...

16 juli 2016 om 09:31

Dit is sarcasme toch?

16 juli 2016 om 09:34

Nee, totaal niet.

16 juli 2016 om 09:53

Wat een onzin. Waar een persoon met een modaal inkomen 2,5 jaar moet werken krijgt hij per week. En vergeet niet dat hij het ook pas 1 seizoen heeft laten zien. Prima aanbieding imo. Maar ja, zelfoverschatting en dollartekens zijn helaas meer regel dan uitzondering.

16 juli 2016 om 10:12

Leuk en aardig dat Jan Modaal 2,5 jaar moet werken voor dat geld, maar ik kijk naar het feit dat Leicester het doel voor ogen heeft om hem koste wat kost aan boord te houden en dan bied je je sterspeler die je vrijwel eigenhandig de landstitel heeft bezorgd en uitgeroepen is tot speler van het seizoen geen salaris dat de gemiddelde bankzitter bij City, United en Chelsea ook krijgt. Dat is relatief gezien gewoon belachelijk weinig en dan is het vanuit zijn oogpunt zeer begrijpelijk dat hij dit bod niet serieus neemt.

16 juli 2016 om 10:40

Ja 95.000 per week is zeer weinig. Ik bedoel maar 5 miljoen salaris betalen! Niet iedere club smijt met belachelijke salarissen zoals United en City dat doen en daar ben ik blij om.

16 juli 2016 om 11:52

Ik las van de week hier dat Payet 125000 pond per week verdient ..

Bahaboy heeft gewoon gelijk. In de premier league is dit niet schokkend veel. Zelfs als sommige mensen hier maar 1-2-3k per maand verdienen.

16 juli 2016 om 12:37

Die verhoging naar bijna 100k lijkt mij logisch. Dat het niet meer is ook, het blijft een ploeg die iets uitzonderlijks gedaan heeft en mits wat pech en tegenslag, zoals chelsea had anderzijds, helemaal onderaan had gestaan.
Payet werdt ook ineens opgehemeld na zijn eerste matchen op het ek, 125k was ineens een koopje, ik blijf het een gewone speler vinden, die nu te zwaar betaald wordt.
Mahrez heeft het wel een heel seizoen laten zien en normaalgezien zou hij nog beter moeten zijn als hij ook beter omringd is.

Als Mahrez idd de top wol bestormen, moet hij het nu doen. Hij heeft nog geen vormdip gehad (en wellicht krijgt hij die ook niet) en hij heeft nu nog een aantrekkelijke leeftijd.
Ik verwacht dat Mahrez, na het mislopen van Mkhitaryan, met Draxler hoog op Wengers verlanglijst staat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren