Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dembélé voelt zich bespioneerd en neemt per direct afscheid van chef-kok’

Laatste update:

Ousmane Dembélé kwam afgelopen zomer over van Borussia Dortmund en moest wennen aan het leven in Spanje. Barcelona besloot onder meer een privé-kok in te huren, zodat de jongeling niet teveel fastfood zou gaan eten en fit zou blijven. Volgens El Confidencial heeft de recordaankoop van Barcelona zijn kok deze week echter ontslagen.

De Spaanse krant stelt dat Dembélé na enkele maanden klaar is met de chef-kok. De Fransman zou zich bespioneerd voelen. Het is onduidelijk of de jongeling een vervangende chef-kok over de vloer krijgt. In eerste instantie was Dembélé blij met de komst van de kok, aangezien hij zelf ook inzag dat hij zijn eetpatroon moest veranderen om te slagen bij de Catalaanse topclub.

Dembélé deed woendagavond van zich spreken door twee keer te scoren tegen Villarreal (5-1), tot tevredenheid van Ernesto Valverde. "Hij is een speler met veel talent en techniek. Hij is tweebenig, snel en is goed één-op-één. Hij kan ons verder helpen, maar hij is nog jong en moet zich aanpassen. We verwachten veel van hem en het feit dat hij scoort, geeft hem en het team vertrouwen", besluit de trainer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk niet dat deze jonge de juiste mentaliteit heeft om te slagen bij een echte topclub. Eerst al dat gedoe om te vertrekken bij Dortmund en nu kan hij niet eens fit blijven en heeft hij een prive kok nodig. Nu mag die prive kok vertrekken en moet hij weer een nieuwe krijgen. Je blijft maar bezig met deze gast.

10 mei 2018 om 14:42

Je maakt een grapje zeker? Elke topvoetballer heeft een prive-kokers. Kevin de Bruyne, Walker etc noem maar op. Als ik met jou niet kan opschieten wil ik jou ook niet in mijn huis hebben. Dan maar een andere kok. Doe maar die van Baantjer

Daarbij ziet zien lichaam er gewoon fit uit. Ik zou van een slecht dortmund ook naar Barcelona willen. Vind het maar slechte argumenten

10 mei 2018 om 14:47

Bijna elke speler op dat niveau heeft een eigen kok, welkom in 2018. En wie dacht dat Dembele er ff ging staan dit jaar en meteen bepalend ging zijn is niet goed bij zijn hoofdje. Die jongen heeft tijd nodig, moet begrijpen hoe hij met zijn teamgenoten moet spelen.

10 mei 2018 om 14:59

Ik kan me wel vinden in Dembele. Ik zou gewoon 1x per dag iemand willen hebben die een gezond avondmaaltijd bezorgd. Voor ontbijt iemand die 2x per week boodschappen afdropt met de juiste ingrediënten voor simpel maar gezond ontbijt. Lunchen op werk uiteraard. Maar iemand uren per dag over de vloer hebben die daar staat koken gaat te ver.

Dembele heeft talent om te slagen bij Barcelona maar als Griezmann komt is het zonde en totaal onnodig. Laat deze jongen meerdere wedstrijden spelen en je ziet zijn gigantische potentie.

10 mei 2018 om 14:45

Ik denk ook dat de komst van Griezmann de ontwikkeling van Dembelé in de weg zou staan. Zie ook niet echt in wat Griezmann zou toevoegen aan Barcelona, los van het feit dat het een geweldige speler is!

10 mei 2018 om 14:48

Denk ik wel. Met het behouden spel van Atletico is hij al van wereldklasse. Moet je nagaan als hij straks Messi langs zich heeft

10 mei 2018 om 15:08

Suarez is 31 en kan nog hooguit 1 a 2 jaar mee. Griezman is zijn opvolger. Ook Messi heeft het eeuwige leven niet en dembele is zijn opvolger.

10 mei 2018 om 17:02

Dan zal er wel wat moeten veranderen aan het spel want op dit moment leveren bijna alle spelers hun initiatief in om Messi het voetbal makkelijker te maken. Dus om.nou te zeggen dat Griezmann door Messi nog meer resultaat zal behalen is niet de juiste denk ik. Het zal meer te maken hebben met het spelen in een betere aanvallender team imo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren