Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Delegatie van Manchester City zit op tribune voor Twente-aanvaller’

Laatste update:

Txiki Begiristain zat in de nacht van maandag op dinsdag op de tribune tijdens de Copa América-wedstrijd tussen Chili en Mexico (3-3). De sportief directeur van Manchester City hield volgens de Britse media een vijftal spelers in het bijzonder in de gaten, onder wie Jesús Corona van FC Twente.

/

Begiristain werd geflankeerd door manager Manuel Pellegrini en zij zagen Corona 77 minuten meespelen in Santiago. Toen de eindstand al op het scorebord stond, werd de 22-jarige buitenspeler naar de kant gehaald ten faveure van Mario Osuna. Corona neemt in juli overigens ook nog deel aan de Gold Cup, het kampioenschap van Noord- en Centraal-Amerika en de Caraïben.

Corona heeft bij Twente nog een contract tot de zomer van 2018, maar mag komende zomer wel vertrekken. Volgens het Algemeen Dagblad bedraagt de vraagprijs minimaal tien miljoen euro en om die reden zou PSV reeds zijn afgehaakt. Corona was dus niet de enige die werd gescout door City; ook op Derlis González, Charles Aranguiz, Javier Guemez en Arturo Vidal werd gelet.

Denk jij dat Jesús Corona komende zomer bij FC Twente vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit begint echt raar te worden.

Lijkt wel alsof city iedereen wilt. Pogba wilshere sterling de bruyne firmino corona etc

19 juni 2015 om 21:59

Je kan de geruchten beter niet volgen want drie kwart slaat echt totaal nergens op. Zolang de tabloids maar een mooi verhaal hebben wordt alles zomaar over genomen. United is inmiddels ook al met drie complete elftallen in verband gebracht😉

19 juni 2015 om 22:03

Ja precies, en dat gaat zeker niet gebeuren. Niet iedere speler zou naar united gaan. de media is soms echt gewoon niet te geloven.

19 juni 2015 om 22:13

Je vergeet voor het gemak even dat VZ zulke zaken niet als feit zijnde, maar als gerucht presenteert. Er wordt altijd keurig vermeld dat die en die krant dat en dat beweert. Dat VZ niet te geloven zou zijn is onzin imo.

19 juni 2015 om 22:47

Misschien hebben ze gewoon een uitje geregeld sinds Pellegrini uit Chili komt? Er worden luk raak namen genoemd die eventueel naar City kunnen gaan. City heeft het vorig jaar op de hoofd site bijgehouden hoeveel spelers er met City in verband werden gebracht. En dat waren ruim 120. Die lijst werd al expres gemaakt met een knipoog.

19 juni 2015 om 23:34

Van daar dat ik al in mijn eerste zin aangeef dat het om geruchten gaat.

19 juni 2015 om 22:00

Lijkt wel Fifa

19 juni 2015 om 22:07

Ach, ze zitten op de tribune om 5 spelers te volgen. Natuurlijk volgen ze alle mogelijk interessante jonge spelers. Dat wil toch nog lang niet zeggen dat ze die spelers al daadwerkelijk willen halen. Corona staat daar gewoon ergens op een lijstje van 30 interessante jonge aanvallers en af en toe gaan ze eens een wedstrijd van een van die jongens kijken. Zeker nu er bijna alleen in de Copa America wordt gevoetbald komen ze dan bij zulke spelers terecht. Een groot deel van de andere interessante spelers zijn nu namelijk met vakantie.

19 juni 2015 om 22:09

Raar? Ik zou er juist blij van worden als er zoveel interessante spelers worden gelinkt haha

19 juni 2015 om 22:53

Ik vind het raar omdat van de spelers misscien maar 2 echt komen

Contract tot 2018 voetbalzone.
Ken je feiten.

Hij doet het momenteel erg goed, dus wie weet gaat er een grote club (city) een boel geld neerleggen. Zal voor Twente niet geheel slecht uitkomen.

19 juni 2015 om 22:40

Zou absoluut niet slecht uitkomen. Maar voor hem wel denk ik, (met name) Engelse ploegen kopen steeds vaker meer en meer talenten op, stallen ze her en der en zien maar wie het wel of niet halen. Zonde om te zien hoeveel talent daardoor verloren gaat.

19 juni 2015 om 23:00

Dat ben ik op zich met je eens, maar die talent fase is Corona wel voorbij. Ook qua kosten plaatje zal een club dat niet zomaar doen. Ze liggen niet wakker van 10 mil maar zullen dat ook zeker niet zomaar weggooien.

19 juni 2015 om 23:11

En dat ben ik dan weer met jou eens. Weet even niet in welke categorie ik hem anders moet zetten, beter dan 'talentvol' kan ik zo 1-2-3 niet verzinnen. Gewoon een goede speler eigenlijk. 10 miljoen zullen ze inderdaad niet zomaar over de balk gooien als er geen duidelijk plan voor hem opgezet wordt. Misschien hebben de scouts wel een negatief advies uitgesproken en is dit allemaal onzinnig geneuzel wat we met z'n allen aan het doen zijn haha.

De stap maar man city is veel te groot. Eerst zal hij zich moeten bewijzen bij een topclub in Nederland daarna bij een suptop club in een grotere competitie en dan kan die naar een club als man city gaan

19 juni 2015 om 22:59

Gaat niet gebeuren zolang Twente de hoofdprijs wil. Als ze gewoon een normale prijs aan gehouden hadden, was hij al weg geweest.

Hoop voor Twente dat ze Corona voor een mooie som kunnen laten gaan deze zomer. Mocht het niet zover komen, ben ik de eerste die deze jongen afschrijft voor het nieuwe seizoen; in juni de Copa America en in juli de Gold Cup spelen... Corona zal z'n rust tijdens de vliegreizen tussendoor moeten pakken?

19 juni 2015 om 22:16

Zou leuk zijn voor Twente inderdaad maar waarom is iedereen zo vol lof over corona ? Ik volg die jongen niet echt maar de keren dat ik hem zag spelen was het erg slecht.

19 juni 2015 om 22:42

Je geeft het inderdaad al aan, je volgt hem niet echt. Het is een goede (geen geweldige) speler. City zou in mijn ogen op de korte termijn 3 klasses te hoog zijn, maar het is wel een jongen die op termijn in de Europese (sub)top kan/zal eindigen.

Het zal voor Corona beter zijn als die eerst naar een club als West Ham, Augsburg, Bremen of Genoa gaat.

Dit is mooi voor Twente je kan gewoon 20 miljoen vragen (proberen ten minsten)
Maar minde leuk voor Corona en ik denk dat Corona ook zo slim is om niet heen te gaan.
En ik denk dat City hem niet haalt :P

Corona moet niet naar city gaan, dan komt hij op de bank en rot hij weg. Hij moet naar een duitse of spaanse subtopper gaan. Maar goed vanuit het Twente oogpunt ben ik met elke club met een grote zak geld blij.

Koopje, hier hoeven ze niet de hoofdprijs voor te betalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren