Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Del Bosque: 'We wilden Víctor oproepen, misschien is dit wel laf van ons'

Laatste update:
/

Víctor Valdés speelde anderhalf jaar lang bijna geen enkel officieel duel en is na een ruzie met Louis van Gaal helemaal buiten de pikorde gevallen bij Manchester United. Desondanks overwoog de Spaanse bondscoach Vicente Del Bosque om de doelman op te nemen in zijn selectie voor de kwalificatieduels met Slowakije en Macedonië.

“We waren het serieus van plan”, onthulde de keuzeheer donderdag in een gesprek op La Sexta. “Víctor heeft het altijd goed gedaan in de nationale ploeg. Ik weet dat het geen liefdadigheidsinstelling is, maar we vonden dat hij wel een oppepper kon gebruiken. Dat we er uiteindelijk van af hebben gezien, is misschien wel laf van ons. We zijn allemaal mensen met gevoelens.”

Valdés kwam in de winterstop transfervrij over naar Manchester United, waar hij als back-up zou gaan fungeren van landgenoot David de Gea. Vanwege een uit de hand gelopen meningsverschil met Louis van Gaal is hij echter tot persona non grata verklaard bij de Engelse topclub.

Het was goed geweest als Del Bosque Valdés had opgeroepen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een waardeloze keeper, vond hem al niet goed genoeg voor barca laat staan voor het spaanse elftal

3 september 2015 om 17:06

Vond hem bij Barca aardig indrukwekkend, zeg ik als iemand die geen sympathie had voor Barca in die tijd

3 september 2015 om 17:10

In die tijd had barcelona zelfs telgenkamp op kunnen stellen, en zouden ze evenveel prijzen en punten overhouden

3 september 2015 om 17:21

Ik snap het als je op dit moment geen sympathie voelt voor Barca, maar Hoe kon je in de tijd van valdez geen sympathie hebben voor ze? Het team met sterren als Henry, Gudjonson, Eto o, Puyol, Messi, Iniesta, Hleb, Deco, Ronaldinho, Pique, Abidal en Maxwell was een lust voor het oog, en het straalde geluk en respect uit (vooral Henry, Ronaldinho, Abidal en Puyol).

3 september 2015 om 17:25

Pure afgunst en jaloezie. Meer niet

3 september 2015 om 17:49

Ik snap het wel, vervelende mensen als Xavi en Guardiola zijn nu weg. En met Suarez en Neymar is er meer voetbal doelgericht voetbal bij Barca gekomen. Ik persoonlijk vond het team onder Rijkaard met deco ronaldinho en eto'o, mooi om te zien. De Guardiola-tijd kan met gestolen worden. Anti-voetbal maar dan op balbezit. En nu begint het weer leuker te worden. Zie graag wel nog Busquets en Dani Alves vertrekken, ook twee verschrikkelijke eikels.

3 september 2015 om 17:53

Anti-voetbal, alsjeblieft maak jezelf niet zo belachelijk. Het Barcelona van Guardiola speelde waarschijnlijk het mooiste voetbal dat ooit is gespeeld.

3 september 2015 om 17:55

Hleb? Is dat een ster now dan heb je geen verstand van voetbal

3 september 2015 om 18:38

Anti-voetbal, ik als madridista moet gewoon toegeven dat het voetbal dat barca speelde geweldig was, natuurlijk had ik liever dat ze bagger speelde maar ik kan het niet ontkennen, ze legde elke tegenstander hun dominantie op, de bal was van barca en de tegenstander was een toeschouwer, was jaloers dat real hun tegenstanders nooit zo wisten te domineren, als Madrid fan vond ik het minder leuk om te zien maar het bleef goed voetbal.

3 september 2015 om 19:14

Ik kan het helaas ook niet ontkennen.

Vooral ronaldinho en puyol.

3 september 2015 om 20:16

Eidur Gudjonson op een top held Barca had toen der tijd heel veel spelers die gewoon de harten van voetballiefhebbers steelden.

4 september 2015 om 09:29

Ja, misschien dat Bayern dan wel kans maakt dit jaar om de Champions League te winnen. Wat een opmerkingen zeg. Xavi is een modelprof.

Valdez kon goed meevoetballen. Daarom paste hij perfect in dat plaatje. Helaas is sinds Puyol de verdediging zwaar gezakt in niveau en dan ga je de gebreken van een keeper ook opmerken. Ik hoop dat hij nog een kleine doorstart kan maken, maar niet over de ruggen van andere Spaanse keepers.

Het zou voor iedereen beter zijn als ze zn contract ontbinden MU heeft toch niks voor hem betaald (salaris daargelaten).

Al 1,5 jaar geen officiële wedstrijd? Volgens mij heeft hij aan het eind van het seizoen nog een aantal wedstrijden gespeeld toch?

Als hij zou spelen, dan zou hij er zeker bijhoren. De Gea is hem denk ik wel voorbij in de pikorde, maar die speelt ook niet, maar is wel geselecteerd.

Wie is er nu eerste keeper bij Spanje? Nog steeds Casillas? Of heeft De Gea het al overgenomen als officiele nummer 1?

3 september 2015 om 19:14

Lijkt me dat de gea dat is. Weet t niet zeker.

3 september 2015 om 19:29

De Gea inderdaad

Hij had barca nooit moeten verlaten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren