Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De trainer moet het altijd ontgelden, terwijl wij juist op het veld staan’

Laatste update:

Vijf dagen geleden besloot Internazionale dat Walter Mazzarri geen tijd meer kreeg om de boel op de rit te krijgen. De 53-jarige coach werd per direct ontheven uit zijn rol en vervangen door Roberto Mancini, die al eerder in Milaan werkte. In navolging van enkele teamgenoten zegt Mauro Icardi nu dat het best moeilijk is, te accepteren dat Mazzarri verantwoordelijk werd gehouden voor de misère.

/

Mazzarri werd de laan uitgestuurd na de 2-2 remise op eigen veld tegen Hellas Verona. Inter stond na dat duel tiende in de Serie A en de clubleiding geloofde niet meer in een ommekeer onder Mazzari. “Het was een vrij snelle omschakeling, van de ene trainer naar de andere. Mazzarri ging, Mancini kwam. En wij als team moeten gewoon keihard ons best blijven doen. Helaas moet een trainer het in de voetballerij altijd ontgelden, terwijl wij het juist zijn die op het veld staan”, erkent Icardi.

“Een nieuwe trainer gebruikt niet dezelfde ideeën als zijn voorganger, nu beginnen we weer helemaal op nul. Iedereen krijgt dezelfde kansen. Dat is een extra reden om er keihard voor te werken. Een nieuwe trainer brengt altijd iets extra’s mee. Onder Mazzarri besteedden we dagelijks veel aandacht aan wat er verkeerd ging en wat er, in dat kader, beter moest met de spelers en de staf. Onder Mancini zullen we daar ook naar moeten blijven kijken”, denkt Icardi. Zelf maakte hij in elf competitieduels al zeven goals.

Werd Walter Mazzarri terecht ontslagen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mazzarri werd terecht ontslagen en iedereen die daar anders over denkt is geen Inter-volger. Een deel ligt ook bij het team tuurlijk. Maar de tactiek van Mazzarri was een grap net als zijn uitleg na de match. Deze mijnheer is een keikop en denkt niet in functie van zijn spelers maar in functie van zijn eigen tactiek ook al past deze niet bij spelers

19 november 2014 om 16:19

Denk toch dat ik liever mancini voor de groep heb staan dan hem. Denk dat het onder mancini wel btr zal gaan. Hopelijk kan inter zich weer bij de top nestelen.

19 november 2014 om 16:24

Absoluut alles is beter dan Mazzarri

19 november 2014 om 16:39

Ik snap als iemand zijn taken niet goed uitvoert dat hij dan op zijn vingers getikt word, maar lijkt het jou niet verstandig, als Inter fan, dat de club een trainer een keer een jaar of 3 de tijd geeft om iets te ontwikkelen. Na Mourinho zijn er 5/6 trainers geweest en zijn er allemaal binnen een jaar uitgeknikkerd. Plus ik heb nog eeen vraag: Wat was de doelstelling van de club voor dit seizoen? Met deze selectie ben je geen favoriet voor een plek in de top 3, laat staan de titel.

19 november 2014 om 16:51

Ben ik het mee eens, maar niet me Mazzarri. Je moet Inter-volger zijn om het te snappen. Met deze selectie kan je alleszins beter dan de 9de stek momenteel dat is een feit. Een defensieve trainer als Mazzarri kan niet eens de 0 houden. Dan wordt het moeilijk

19 november 2014 om 17:02

@El Galactico

De doelstelling is Europees voetbal. En misschien ben ik iets te optimistisch maar ik denk dat de top 3 wel haalbaar is. Komt o.a. door Icardi. Heeft 7 goals gemaakt ondanks dat er nauwelijks kansen gecreëerd werden door de tactieken van Mazzarri. Dus stel je is voor hoeveel hij zou scoren als hij vaker de bal kreeg en er veel gebruik van onze creatieve middenveld werd gemaakt. En op Roma en Juventus na presteert iedereen wisselvallig, dus CL kan wel mogelijk zijn. Ook word er gezegd dat er in de winterstop paar versterkingen krijgen (ik hoop op Shaqiri en/of Cerci).

19 november 2014 om 17:12

Dank voor de informatie. Ik volg Inter niet op de voet en daarom oordeel ik ook niet of het ontslag wel of niet terecht is. Meer dat het gewoon opvalt dat er geen stabiliteit bij zo'n grote club is en als ze trainers blijven ontslaan de weg naar boven nooit meer word ingezet. Ik bedoel, ik zie Mancini ook niet als een trainer voor de lange termijn.....

20 november 2014 om 00:57

Cerci is net bij Atletico dus die zie ik niet zo snel terugkeren naar Italië. Shaqiri is een goede voetballer maar ook hij is lastig omdat veel clubs interesse in hem hebben. Ik denk dat de aankopen die in de winter/zomer zullen worden gedaan sterk zullen afhangen van de opstelling en tactiek die Mancini bij dit Inter zal toepassen.

20 november 2014 om 15:01

@El Galactico

Geen probleem.

Maar ik denk dat de meerderheid Mancini ook niet als lange termijnoplossing ziet, inclusief mezelf. Maar alles is beter dan Mazzarri en daar is de meerderheid van de Interisti het wel mee eens

19 november 2014 om 16:48

Mazzarri heeft het voor zichzelf verpest inderdaad. Tijdens de voorbereiding op het seizoen hoopte ik echt op een geweldig Inter in de Serie A.
Mazzarri heeft het aan zichzelf te danken dat hij weg is. Een nuchtere trainer had allang van tactiek gewisseld in plaats van zo hameren op die 3-5-2 waar onze spelers totaal niet in functioneren.
Het is de taak van de trainer om een tactiek toe te passen die het beste uit de spelersgroep haalt. Dat heeft hij niet gedaan dus is het zeer terecht dat hij zijn koffers mocht pakken.

Hopen op betere tijden met Mancini aan het roer!

20 november 2014 om 00:59

Bij Napoli werkte de tactiek wel degelijk dus is het enigszins begrijpelijk. Ben benieuwd naar hoe Mancini het zal doen. Met hem aan het roer zullen er waarschijnlijk veel transfers volgen.

20 november 2014 om 11:46

Bij Napoli had hij de spelers ervoor. Inter is met deze spelers gewoon niet geschikt voor die tactiek.
Ik hoop dat Mancini het wel weer op de rit krijgt want aan kwaliteit ontbeert het gewoon niet. Met een paar gerichte aankopen zijn we gewoon absolute top in Italië.

20 november 2014 om 13:59

Is zonder twijfel de schuld van Mazzari. Was geen coach naar mijn mening. De spelers zullen ook veel respect hebben voor Mancini. Iets wat voor Mazzarri gewoon niet was in mijn ogen. Zelfde geld bij united als Moyes en Van Gaal. Iets wat heel belangrijk is. Hoop dat Mancini de club weer op de rit krijgt en nog redelijk kan eindigen. Ben ook benieuwd zondag..

De clubleiding geloofde niet meer in de ommekeer onder icardi?

Als een trainer weinig invloed heeft over het algemeen gesproken, waarom verdienen ze dan zo veel geld? Dus je wordt aangenomen, vervolgens ontslagen en krijgt nog een miljoenen euro's mee. Nooit zal ik dit begrijpen en nooit zal ik enig medeleven tonen voor zulke mensen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren