Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Telegraaf weet welke club de beste papieren heeft voor Couhaib Driouech

Laatste update:

Couhaib Driouech was afgelopen winter dicht bij een overstap naar PSV, maar de Eindhovenaren kwamen toen niet tot een akkoord met zijn club Excelsior. Deze zomer wil PSV opnieuw proberen om de 22-jarige buitenspeler te contracteren, maar daarbij hebben ze onder meer concurrentie van Royal Antwerp FC en FC Twente. Toch maakt de kersvers landskampioen van Nederland uiteindelijk de grootste kans op de handtekening van Driouech, weet De Telegraaf.

Driouech is dit seizoen een van de spaarzame lichtpuntjes bij Excelsior, dat momenteel in de Keuken Kampioen Play-Offs nog altijd tegen degradatie vecht. Het heenduel in de halve finale werd woensdag wel gewonnen op bezoek bij ADO Den Haag: 1-2.

Driouech was daarbij goed voor een treffer en een assist, en lijkt aan zijn laatste weken in Kralingen bezig. Meerdere topclubs zijn namelijk geïnteresseerd in zijn diensten.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Van PSV was de interesse al langere tijd bekend, maar ook Antwerp meldde zich begin mei in de strijd om zijn handtekening. De Belgen hebben volgens Voetbal International zelfs een bod op hem uitgebracht. Hetzelfde voetbaltijdschrift wist enkele dagen geleden bovendien te melden dat ook FC Twente zich wil mengen in de strijd om Driouech.

De grootste kanshebber om Driouech in te lijven is echter PSV, weet De Telegraaf op basis van bronnen in België. Mogelijk heeft dat onder meer te maken met het feit dat Antwerp financieel een stap terug moet doen.

Daarnaast lijkt de Belgische club dicht bij een akkoord met een vergelijkbare speler: Tjaronn Chery van NEC. “Ik heb hem toevallig vanochtend nog gesproken”, zei Karim El Ahmadi donderdagavond bij ESPN over Chery. “Het ziet ernaar uit dat hij bij Royal Antwerp gaat tekenen. Het gaat hem ook om het gebaar dat ze hem een contract willen geven voor twee jaar.”

Het is niet bekend hoeveel Driouech, die nog tot medio 2025 onder contract staat bij Excelsior, moet gaan kosten. Wel is de verwachting dat het minder zal zijn dan de vier miljoen euro die PSV afgelopen winter nog voor hem wilde betalen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja als ik hem was zou ik naar Twente gaan. Concurreren met Vlap is toch makkelijker dan concurreren met Lang. Ik hoop dat we hem kunnen halen. Brengt de diepgang die we gaan missen als Bakayoko vertrekt.

23 mei 2024 om 20:39

Concurreren met Lang is wel beetje hetzelfde als concurreren met Bijlow. Verder zou ik idd wel naar Twente gaan. Lijkt me meer zijn niveau.

23 mei 2024 om 21:39

Is geen concurrent van Vlap, die stond dit seizoe daar vaak omdat wij geen fatsoenlijke buiten spelers hadden, en Vlap gaat weer terug naar het middenveld of op de bank, gelukkig kan Twente nu wel versterkingen halen.

Mocht Excelsior degraderen dan zie ik Driouech graag komen, wanneer hun in de eredivisie blijven zal wel het onbetaalbaar zijn

Ik zou ook naar Twente gaan, lijkt me een betere stap dan direct naar een topclub te gaan. Maarja centjes zijn voor deze jongens ook erg belangrijk…

In amsterdam zoeken ze nog zo een speler

Lekker wissel staan achter lang... Ik zou naar Twente gaan, sta je gewoon basis elke week!

Dit is een kanjer bij excelsior...hij gaat ver komen...
Hopelijk kiest hij straks voor een club waar hij veel speelt en zijn speelse voetbal kwijt kan...

het verschil met het eerste en tweede seizoenshelft was toch wel hoe breed de bank was, dus als we een gelijkwaardig seizoen willen hebben moet je zulke spelers gewoon halen. volgend jaar genoeg om voor te spelen.

Die gaat bij PSV tekenen.

Had Driouech graag bij Feyenoord gezien met z'n individuele actie en snelheid maar helaas is als een soort 'projectje' Hadj-Moussa al gehaald.

23 mei 2024 om 23:01

Nou die man vind ik anders aardig goed. Als die aan zijn rendement kan werken en overzicht zie ik hem nog heel ver komen. Die man kan echt dribbelen.

Bij Feyenoord hebben ze toch ook al aardig wat spelers voor de linkerflank waar Driouech mij toch het beste lijkt.

23 mei 2024 om 23:08

Dribbelen kan hij inderdaad goed maar ik zet mijn vraagtekens bij zijn fysieke gesteldheid. Hij is vrij sloom en verdedigend deed ie niet veel al leek het alsof Hadj-Moussa niet helemaal was afgetraind dus in dat opzicht zou ie flinke stappen kunnen en moeten zetten.

23 mei 2024 om 23:22

Zal natuurlijk ook deels mentaal zijn, maar zoals je zelf al zegt als hij dat op de rit krijgt zou hij daar zeker stappen in kunnen zetten. Bij Feyenoord zal hij hoe dan ook moeten anders wordt het gewoon helemaal niets, daar kom je daar niet mee weg.

Sloom vind ik wel meevallen, zeker in zijn acceleratie vind ik hem vrij rap, in de sprint heb ik er minder van gezien. Met een beter fysiek zal dat waarschijnlijk ook omhoog gaan.

Bij psv komt hij op de bank wat zonde zou zijn. Leuke speler die op zijn leeftijd wekelijks hoort te spelen. Ik zou persoonlijk voor Twente kiezen

Waarom denken jullie dat hij Bakayoko of Lang niet uit de basis kan spelen? Driouech is toch ook gewoon een topper tenminste als je zijn wedstrijden hebt gezien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren