Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

De Telegraaf komt met zeer opvallende onthulling over Zerrouki en Ajax

Laatste update:

Ramiz Zerrouki speelt zeer waarschijnlijk de komende vijf jaar in het shirt van Feyenoord. De Rotterdammers zijn met FC Twente tot een akkoord gekomen over de transfer van de Algerijn. Volgens berichtgeving van De Telegraaf was Zerrouki afgelopen zomer ook in beeld bij Ajax. Toenmalig hoofdtrainer Alfred Schreuder kreeg echter geen toestemming om hem naar Amsterdam te halen.

Als Zerrouki de medische keuring doorstaat en zelf ook tot een akkoord komt met Feyenoord, ligt er voor hem een meerjarig contract klaar. De aanstaand landskampioen betaalt naar verluidt tussen de zeven en acht miljoen euro voor de diensten van de middenvelder. Feyenoord troeft onder meer PSV en een aantal buitenlandse clubs af. Afgelopen winter greep de club nog drie keer mis in een poging Zerrouki in te lijven en zag het Twente voet bij stuk houden.

De Telegraaf schrijft dat Zerrouki in een eerder stadium in beeld is geweest bij Ajax. De inmiddels ontslagen Schreuder wilde de middenvelder graag naar de hoofdstad halen, maar kreeg geen goedkeuring van de leiding. Algemeen directeur Edwin van der Sar, financieel directeur Susan Lenderink, voormalig technisch manager Gerry Hamstra en diens rechterhand Klaas-Jan Huntelaar voelden niets voor de komst van de Twente-speler.

Zerrouki is niet de enige speler die werd tegengehouden door de leiding van Ajax. De Amsterdammers waren afgelopen zomer eveneens dicht bij de komst van Odysseas Vlachodimos. De doelman van Benfica bereikte al een persoonlijk akkoord, maar moest toezien hoe de Raad van Commissarissen een stokje stak voor zijn komst. Ook zette de RvC een streep door een deal voor Lucas Ocampos. Men zag geen heil in een definitieve transfer, waardoor Ajax hem op huurbasis inlijfde. De Argentijn was na een paar maanden weer vertrokken.

Zerrouki zag zijn droomtransfer naar De Kuip dit seizoen dus meermaals afketsen omdat de Tukkers hem niet wilden laten gaan. Feyenoord bood afgelopen winter liefst acht miljoen euro voor de zeventienvoudig Algerijns international. De 24-jarige middenvelder van Twente beschikt nog over een contract tot medio 2024 in Enschede, al heeft de club wel de optie om die verbintenis met één seizoen te verlengen. De Enschedeërs kunnen door het eenjarige contract niet al te hoog in de boom zitten.

Had jij Ramiz Zerrouki graag bij Ajax gezien?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom is dit ‘zeer pikant’? Een oud-trainer(!) van Ajax wilde hem halen en Ajax wilde dat niet. Dat kan toch?

5 mei 2023 om 11:54

Overal waar Ajax aan gelinkt kan worden is toch spanned, pikant, verrassend?

5 mei 2023 om 12:37

Trainer op papier. In realiteit was hij, eh, had niks met voetbal te maken. Blij dat deze speler niet naar Ajax kwam en/of komt, snap persoonlijk Feyenoord ook niet helemaal in deze.

Benieuwd hoe het middenveld vorm krijgt volgend seizoen, erg sterk in de breedte zo met Wieffer, Timber, van den Belt, szymanski?, Kokcu?, Zerrouzi en nog wat jonge gasten

5 mei 2023 om 11:42

Denk dat Kokcu 100% zeker verkocht gaat worden en van de Belt zie ik ,nog, niet gelijk als basisspeler bij Feyenoord. Als ze Szymanski halen is het middenveld voorzien. Nu vooral nog 2 vleugelspelers halen.

5 mei 2023 om 11:46

Denk dat....en 100%

5 mei 2023 om 12:18

Ik weet het ook 100% zeker....denk ik

Denk ook 100% zeker te weten dat ze Szymanski niet definitief over zullen nemen.

Met Zerrouki, Wieffer, Timber, Bullaude en v.d Belt denk ik wel dat het middenveld redelijk bezet is. ALS Bullaude tenminste de potentie gaat laten zien waarvan ik denk/hoop dat hij die heeft, evenals v.d. Belt.

5 mei 2023 om 11:49

Ik denk dat Feyenoord er goed aan doet minstens 1 van de 2 grote namen op het middenveld (kokcu, Szymanski) binneboord te houden. Zo houd je meer ervaring binnen die middenvelderspoel, ook is het zo makkelijker jonkies als Milambo en Rambocus in een rustige omgeving de ruimte te geven mee te doen met het grote werk.

Had je dit seizoen goed kunnen gebruiken bij Ajax

Het was echt Schreuders persoonlijke missie om Ajax de afgrond in te duwen. Prima speler hoor maar wat moeten wij er in vredesnaam mee. Gelukkig dacht de leiding er hetzelfde over

5 mei 2023 om 11:43

Met alle respect maar zeker gezien de prestaties van Taylor, Klaassen en Grillitsch afgelopen jaar. Had je er niet verder op achteruit kunnen gaan

5 mei 2023 om 11:45

Zerrouki is ook niet minder dan die 3 maar hij had ons ook niet zoveel beter gemaakt denk ik. Als je een speler haalt onder het mom van 'slechter dan de huidige middenvelders is ie toch niet' dan gaat er iets niet helemaal goed.

5 mei 2023 om 11:51

Dat ben ik met je eens. Alleen is dat toch juist wat je wilt? Een zo goed mogelijke selectie. In dit geval denk ik dat de selectie van Ajax sterker was met Zerrouki dan zonder

5 mei 2023 om 13:44

@acmilanajax - Zerrouki was vooral nog overbodig geweest omdat Alvarez al op die positie speelt. Alvarez is een betere verdediger, Zerrouki is beter met een bal. Voor de rest is het sowieso gissen wat er gebeurd zou zijn. Kijkend naar de aanwezigheid van Alvarez snap ik in ieder geval wel waarom Ajax geen groen licht gaf.

5 mei 2023 om 13:35

Hij had je beste speler op het midderveld geweest wat er nu staat is helemaal niks

5 mei 2023 om 15:07

Ben persoonlijk van mening dat Berghuis en Alvarez, ook in de matige Ajax vorm van dit seizoen, nog wel een klasse beter zijn dan Zerrouki.

5 mei 2023 om 18:48

Daarom staan jullie nu ook derde, omdat jullie steeds denken dat jullie spelers beter zijn

5 mei 2023 om 21:52

Dat Ajax derde staat ligt volgens mij niet aan het middenveld en helemaal niet aan Berghuis en Alvarez.
Eerder aan een zwakke verdediging (slechte backs en een dramatische centrale verdediger) en een matige aanval, zeker op de vleugels

Dus zerrouki halen voor 8m was voor vd sar geen optie maar grillitsch halen, in een middenveld met taylor en klaassen, werd wel slim bevonden? Om maar te zwijgen over de bedragen zijn uitgegeven aan bassey, bergwijn en brobbey. En het bedrag en salaris dat vd sar wilde betalen aan ocampos. Lekker goed beleid weer

5 mei 2023 om 11:43

Appels met peren vergelijken. Grillitsch was gratis (minus salaris). Ocampos een aanvaller. Verder meer dan voldoende opties op het middenveld. De meeste reacties hier zijn positief over het feit dat zerrouki uiteindelijk niet gehaald is, en jij weet het weer een negatieve draai te geven.

Ik denk dat Ajax wel iets betere spelers uit een iets andere vijver kan opvissen. Gaat deze jongen Feyenoord volgend jaar helpen in de Champions League of ze volgend jaar weer kampioen maken? Nee, dat geloof ik niet. Ik denk dat Ajax er goed aan gedaan heeft om Schreuder te blokkeren in deze transfer.

5 mei 2023 om 11:47

Ajax kan beter uit dezelfde vijver gaanvissen als ik zie wat Feyenoord haalt voor weinig geld en wat Ajax haalt voor veel geld

5 mei 2023 om 11:52

Vind je de spelers die Feyenoord nu heeft beter dan die van Ajax? Het is toch gewoon een staaltje mismanagement van de coaches van Ajax dat ze niet kampioen gaan worden? 1 zwaluw maakt nog geen zomer, volgend jaar denk ik dat Feyenoord het erg zwaar gaat krijgen. Dat zij het nu zo goed doen vind ik vooral aan Slot liggen.

5 mei 2023 om 12:20

Tuurlijk laat slot het goed voetballen, er is echt wel kwaliteit binnegehaald hoor niet alles op het conto van slot schrijven, ik durf te zeggen dat hancko de beste verdediger is van de ED en Gimenez de beste spits

5 mei 2023 om 12:26




@yoeri, je kunt toch niet ontkennen dat Feyenoord beter inkoopt de laatste jaren.

Vergelijk Wijndal, Brobbey en Bergwijn met aankopen als Hancko, Trauner, Gimenez en Wieffer.
Prijs kwaliteit is ruim beter



5 mei 2023 om 13:38

Hancko 1 gele kaart dit seizoen . Hij heb geen overtreding nodig om een aanvaller uit te schakelen

5 mei 2023 om 22:04

@yoericfc Er zijn zeker betere spelers te vinden voor 8 miljoen, maar Ajax heeft een deel van die transfersommen ook niet goed uitgegeven.

Maar Feyenoord heeft met de bedragen die ze hebben uitgegeven prima spelers gehaald waarvan er een aantal ook gewoon bij Ajax in de basis zouden staan.
Gimã©nez voor 4 miljoen zou bij Ajax nu ook eerste spits zijn ipv Brobbey die kwam voor 16 of 18.
Hancko (6 mln) zou ook bij Ajax spelen in plaats van Bassey (23 mln).
De vleugel spelers van Feyenoord zijn geen van allen echt top, maar dat is Bergwijn ook niet (en die zat niet voor niets bij de Spurs op de bank is daar niet beter geworden, maar bij PSV wisselde hij ook al goede met minder goede periodes af, hij komt qua stats did jaar wel ongeveer uit waar hij bij PSV in zijn beste jaar ook op zat)

5 mei 2023 om 13:37

Slot maak spelers in korte tijd beter dat doet hij al jaren

5 mei 2023 om 17:50

Dat denk ik ook. Vijver waarin Bergwijn, Brobbey, Bassey en Sanchez in zit. Blij dat Feyenoord die vijver niet kan vinden.

Nou nou, dat is wel heel pikant hoor. Zerrouki goede speler, maar ik betwijfel eigenlijk of hij 1 van de 3 topclubs gelijk beter maakt. Off: wat moet een niet-Ajax supporter met deze poll?

5 mei 2023 om 13:39

Vergeet slot niet kijk naar wiefer

Hoezo is dit zeer pikant? Een trainer wilde een speler maar de directie zag geen versterking in hem. Prima toch? Ben blij want ben nog niet van mening dat dit de absolute speler is die het verschil had gemaakt.

Als je ziet wat voor pure middelmaat er rondloopt bij Ajax op het middenveld; Klaassen,Taylor,etc dan is het inderdaad extra pijnlijk

5 mei 2023 om 12:02

Zerrouki moet het ook nog maar bewijzen he in de top, met alle respect maar wie is hij dan in vergelijking met deze spelers. Zerrouki is bijna 25, hij zou mogen dromen van de carriére van klaassen.

Klaassen is daarnaast geen middelmaat maar moet nu dingen doen die hij niet kan, het spel maken daar is hij gewoon veel te zwak voor aan de bal. Maar hij heeft wel diepgang en scorend vermogen waarmee hij toch een zeer succesvolle speler is geweest bij Ajax.

Taylor vind ik nou niet echt een topper maar goed hij is nog jong en het is ook lastig om in dit team van Ajax echt uit te blinken. Op zijn leeftijd zat Zerrouki nog in het 2e team van Twente.

Zerrouki zou wel een prima Ajax speler zijn. Helemaal omdat ze voetballende vermogen vanaf de 6 missen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren