Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De Spaanse liga is niet langer een strijd tussen slechts twee clubs'

Laatste update:

In tegenstelling tot voorgaande jaren lijkt de titelstrijd in de Spaanse Primera División spannender dan ooit te worden. Vorig seizoen meldde Atlético Madrid zich al aan het firmament en dit jaar lijken ook Valencia en Sevilla serieuze uitdagers te zijn voor Barcelona en Real Madrid. Tussen de nummer één en nummer vijf in La Liga zit momenteel slechts vier punten verschil.

/

"De competitie is niet langer een strijd tussen slechts twee clubs", zegt Barcelona-verdediger Adriano op de website van zijn club. "Valencia, Atlético en Sevilla doen ook mee en wij zullen op ons best moeten zijn om hen te verslaan." Los Azulgrana krijgen volgende week zaterdag, na de interlandperiode, bezoek van Adriano's oude club Sevilla. "Dat wordt zwaar, zoals altijd tegen Sevilla", verwacht de Braziliaan.

Volgens de dertigjarige speler, die dit seizoen veelvuldig op de bank zit, gaat Barcelona een zwaar jaar tegemoet. "Zoals altijd zijn de verwachtingen hooggespannen. Sinds de start van het seizoen is de druk groot, maar met zoveel veranderingen in de selectie hebben we tijd nodig om ons aan te passen. In het voetbal is die tijd vaak niet gegeven. Maar wij hebben vertrouwen in Luis Enrique en in onszelf. We zullen beter gaan voetballen. De resultaten komen dan vanzelf."

Zie jij Barcelona dit seizoen kampioen worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel, real en barca maken nog steeds de dienst uit en af en toe wordt een ander kampioen, maar dat zijn uitzonderingen.

16 november 2014 om 19:03

Sevilla en Valencia? Ik spreek je nog wel in maart, dan zijn die allang al afgehaakt...

16 november 2014 om 17:51

Is het nog steeds een uitzondering als real steeds verliest of gelijk speelt tegen.de stadsgenoot? Is het nog steeds een uitzondering als diezelfde stadsgenoot barcelona uitschakeld in het miljoenenbal? En dan heb ik.het natuurlijk over Atletico Madrid

16 november 2014 om 17:53

Ja dat is 1 seizoen. Die uitschieter waar ik het over heb. Zie jij atletico dit seizoen de CL winnen? Nee. Real wint m waarschijnlijk weer. Barca gaat denk ik een minder seizoen draaien en valencia wordt 2e (maar kansloos voor het kampioenschap)

16 november 2014 om 18:00

En wat ook een factor is dat de beste spelers van dat team.zijn leeggeroofd (costa,luis (courtois terug van verhuur)

16 november 2014 om 18:10

Dan moet je natuurlijk niet vergeten dat atletico er goede vervangers voor gehaald heeft. Real is ook best veel spelers kwijt en zij hebben fantastische vervangers gehaald. Jouw verhaal gaat dus niet echt op.

16 november 2014 om 22:14

Real best veel spelers kwijt? Wie dan? Alonso en Di Maria toch alleen maar?

Deze vent klinkt niet als de allerslimste.

Dat de rest leuk meedoet is gewoon een momentum. Real en Barca hebben gewoon het meeste geld en kunnen constant investeren, jaar in jaar uit en blijven groeien, daarbij andere clubs het moeten hebben van momentuele zaken.

Dus uiteindelijk, trek je deze lijn door, is en blijft het gewoon een tweestrijd tussen Barça en Real.

Leven in de waan van de dag moet je niet doen. Dat is dom.

16 november 2014 om 23:00

Tuurlijk blijft het tussen Real en Barça gaan. Het financiële gat tussen de begrotingen van die clubs (rond de 500 miljoen) en de rest van de competitie is enorm.

Ter vergelijking: de hoogste begroting bij de overige clubs is Atletico Madrid met 'slechts' 120 miljoen. Barça en Real krijgen alleen aan TV-gelden dat bedrag al. Daar is dus met geen mogelijkheid tegen aan te vechten.

De rest van de clubs zullen het dus moeten doen met sporadisch een keer een kansje om mee te doen om de titel. Atletico had vorig seizoen het 'geluk' dat ze meteen dat sporadische kansje wisten te verzilveren.

16 november 2014 om 23:57

Dom? Ik weet toch echt zeker dat Atletico vorig jaar toch echt netjes kampioen is geworden en heeft bewezen dat geld niet alles is.

Ik denk dat real dit jaar afgetekend kampioen wordt en Barcelona een goeie tweede. Barca heeft meer last van de opkomende clubs door een slecht aankoopbeleid.

Is toch altijd al zo geweest, Sevilla, Valencia, Atletico, Villareal en Athletic zijn altijd de clubs geweest die om de 3e plek vechten en om de zoveel jaar zelfs kampioen worden kijk maar naar Atletico vorig seizoen maar uiteindelijk zijn het Real en Barca die de dienst uitmaken.

16 november 2014 om 18:29

Ik weet het niet zeker.
Kan zowel sevilla als valencia niet helemaal juist inschatten momenteel.
Barca moet nu tegen sevilla en daarna uit bij valencia.
Na deze wedstrijden zullen we het beter weten.
Mijn pronostiek is ... REAL 1STE
ATLETICO 2e
VALENCIA 3e
Laatste cl ticket gaat tussen sevilla en barca

16 november 2014 om 19:00

En barca seveila?
Ik denk:
Real
Barca
Atletico (overgangsjaar)
Valencia
Seveila

16 november 2014 om 19:46

Verklaar ? Want ik snap niet waarom barca zich zorgen moet maken om lager dan 4e te worden

Ik denk dat real kampioen word maar ik zie sevilla en valencia het echt niet tot maart op deze manier volhouden

Dat is hetzelfde als zeggen dat Soton nu daadwerkelijk in de top 3 gaat eindigen. Waan van de dag, die andere clubs houden dat nooit vol.

Het klopt dat Barcelona het met zijn eendimensionaal spelletje moeilijk zal hebben tegen Valencia, Sevilla en Atletico.

Real Madrid zal daar veel minder last van hebben. De selectie is beter uitgebalanceerd, een goede mix van kracht, techniek en lopende mensen.

Real zal vrij eenvoudig de titel pakken of er zou heel wat moeten veranderen bij Barcelona.

En die anderen ? Allemaal leuk en aardig maar ik verwacht ze toch op een punt of tien tegen midden april.

Je ziet vaker dat teams het op het begin leuk doen, maar later moeten afhaken. Je had Hoffenheim een aantal jaar geleden dat in de winterstop bovenaan stond in de Bundesliga en meer van dat soort voorbeelden. Ik denk dat Valencia en Sevilla met z'n tweeën uit gaan vechten we de 4e plek gaat bemachtigen. Denk dat onderlinge duels tussen Atleti, Barcelona en Real uit gaan maken wie er met de titel vandoor gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren